Šikovný kúsok pre obočie

19:47

Líčiť som sa začala, keď som mala 15 rokov. Najskôr len oči, lebo som mohla mamine ukradnúť riasenku, tiene a ceruzku :) Veľmi sa  mi vtedy páčil spolužiak, bola to niečo ako tá prvá platonická láska, a tak som sa snažila páčiť sa. Rokmi sa pridali aj ďalšie kúsky ako make up, korektor, fixačný sprej a farba na obočie. No a tento rok som sa bez debaty zamilovala do líceniek, ktoré som nikdy nechcela a do červených rúžov, ktorých som si za dva mesiace kúpila asi 5 rôznych. Dnes bude reč o pomáde na obočie od Makeup Revolution. Ako som už nie raz spomenula, maľovanie obočia je moja slabina, no pomaly, ale isto mi to už ide lepšie a obočie vyzerá výraznejšie, ale prirodzene. Občas mi to ešte dlhšie trvá a som nervózna, keď nie je rovnaké, ale ak mám kvalitný produkt, ide to nielen jednoduchšie, ale aj rýchlejšie a výsledný efekt je pekný.


MAKEUP REVOLUTION LONDON BROW POMADE


Pomáda na obočie pre ženy

Kvalitná farba na obočie je nevyhnutnosťou kozmetickej taštičky. Práve obočie je na tvári neprehliadnuteľné, a preto by malo byť ozdobou, nie pohromou. Pravdepodobne ste aj vy videli články s fotkami najhorších obočí, kedy som si nebola celkom istá, či to nie je len recesia. Musela byť, inak by som začala pochybovať o tom, či som normálna. S touto farbičkou sa dá katastrofám predísť. V ponuke tejto značky je celkom v 11 odtieňoch, ktoré sú pre všetky typy pleti a farby vlasov. Zvolila som soft brown a hoci sprvu som sa bála, že bude bledá, nakoniec som vybrala perfektnú farbu. 

Pomáda na obočie pre ženy zloženie

Pomáda na obočie pre ženy Makeup Revolution

Skvelé je nielen to, že si možno vybrať z toľkých farieb. Ďalším bonusom je vysoká pigmentácia. Pomáda má sýtu, výraznú farbu, ktorá krásne vykreslí obočie. Zvýrazní ho a vyzerá hustejšie, bohatšie a také, po akom túžime. Teší ma aj to, že je vodeodolná. Nie raz sa mi stalo (v lete keď je teplo, na jeseň, keď prší, v zime, keď sneho prší), že som si prešla po obočí, aby som si zotrela vodu či pot. Ak ceruzka či gél nie sú vodeodolné a odolné, šmuhy môžu byť po celom čele a opraviť ich už nemusí byť ľahké. Táto odoláva nielen vode, ale aj oteru, takže dokáže celý deň vydržať rovnako krásne, ako ráno.

MAKEUP REVOLUTION LONDON BROW POMADE soft brown

BROW POMADE

Pomáda naobočie Makeup Revolution je zabalená v krabičke, na ktorej nájdete zloženie i ďalšie potrebné informácie. Ukrýva sa v nej sklená nádobka s plastovým vrchnáčikom a malým štetcom. Ten som si síce odložila, ale nie som si istá, na čo ho použijem. Na obočie som si kúpila obojstranný štetec. Na jednej strane je tenký a pevný štetec, na druhej kefka podobná tej, akú má riasenka. Vďaka tomuto štetcu som sa nielenže naučila pekne očesať obočie, ale tiež využiť aj kúsky, ktoré mi mesiace ležali v skrinke. Ten z balenia je možno prvou pomocou do kozmetickej taštičky, ak cestujem, ale inak ho môžem použiť maximálne na nejaký rozjasňovač alebo tieň. Oceňujem však, že je k pomáde pribalený.

Má 2,5 gramu, ale míňa sa veľmi pomaly, takže aj toto pomerne malé balenie vydrží celé dlhé mesiace. A to je pri výhodnej cene ozaj super. Má tuhú krémovú konzistenciu, vynikajúco sa nanáša a pekne sa rozotiera. Ako som hore spomenula, je vodeodolná, oteru odolná a ako ju ráno nanesiete, tak ju večer odlíčite. Pekne zvýrazní, dokreslí, čo chýba a efekt je vynikajúci. Vďaka svojej veľkosti sa do kozmetickej taštičky poľahky vojde a splní všetko, čo sľúbi.

Plusy:
  • pekné balenie
  • pribalený štetec
  • príjemná konzistencia
  • dostatočný výber odtieňov
  • vysoká pigmentáca
  • vodeodolná pomáda, odoláva aj oteru
  • ľahko sa nanáša,dobre sa rozotiera, vydrží celý deň, obočie je krásne
Mínusy:
  • len pár látok v zložení
Stojí málo cez 6 eur a nájdete ju v eshope Elnino.


Aký kúsok na obočie máte najradšej? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe