Malé modré hyalurónové

19:07

Niektoré kozmetické produkty sú prudko návykové. Zistila som to minulý rok, keď som kupovala asi piate pleťové sérum s kyselinou hyalurónovou. Vždy, keď som si doma všimla, že je ho už len na dne, hneď som si kúpila ďalšie. Jednoducho preto, aby sa mi nestalo, že žiadne doma nebude. Dokonca som odsunula na druhú koľaj aj niektoré moje obľúbené olejčeky a krémy. Napokon som sa naučila používať sérum pod olej a výsledky sú dokonalé. Jedným z mojich najmenších kúskov je sérum od Delia cosmetics a rozhodne nebude mojím posledným, lebo značka má širokánsku ponuku všakovakých pleťových sér.


Delia Cosmetics Professional Face Care Hyaluronic



intenzívne vyplňujúce a protivráskové sérum s kyselinou hyalurónovou na tvár, krk a dekolt

Delia Cosmetics


Pleťové sérum má viacero výhod, ktoré ocenia dámy a dokonca aj páni (áno, možno to znie divne, ale poznám aj mužov, ktorí sa o svoju pleť príkladne starajú... Richardovi zatiaľ stačí len mydlo, ale časom ho naučím aj na iné šikovné kúsky). Sú intenzívne a úspech je po nich vidieť pomerne rýchlo. Pri pravidelnej aplikácii vypínajú pleť, vyhladzujú linky aj vrásky a pokožka je pevná a pružná. Ľahko sa aplikujú a rýchlo sa vstrebávajú. Nezaťažujú pokožku, sú skvelé pod make up a hydratujú celý deň. Toto všetko čakám od dobrého séra.

Protivráskové sérum Delia Cosmetics s kyselinou hyalurónovou na tvár, krk a dekolt ma v eshope upútalo obalom. Sklená fľaštička s modrým nádychom pripomínala vodu. No a keď mi niečo pripomenie v kozmetike vodu, je to obyčajne hydratačné a tak je viac ako pravdepodobné, že taký kúsok skončí u mňa doma :) Lebo čím som staršia, tým viac pozornosti venujem svojej pleti. Už sa nezameriavam len na dôkladné čistenie, ale aj tonizovanie a hydratovanie. Tridsiatka je za rohom a tak sa tomu netreba čudovať. Sérum je, ako som už spomenula, v malej sklenej fľaštičke s objemom 10 ml. Drobček vyzerá roztomilo, prispieva k tomu aj modrý nádych, ktorým ma zaujal. Ostatné séra majú tiež pútavé farby, najviac sa mi zapáčilo to s vitamínom C alebo s arganovým olejom.

Na dávkovanie ma malé kvapkátko, preto je aplikácia pomerne jednoduchá. Takmer nevonia a konzistencia je dosť podobná vode. Je o kúsok hustejšie, ale nie príliš. Vďaka tomu sa ľahko aplikuje, rozotrie a rýchlo sa vsiakne. Nezanecháva po sebe lepkavý pocit. Po chvíli ani neviem, že som ho aplikovala na pleť. Sprvu som síce mala pocit, akoby a nevstrebával úplne, ale vtedy som ho nanášala na vlhkú pleť a možno sa mu nechcelo. Vďaka týmto vlastnostiam ho preferujem cez deň, pretože je ideálny pod make up. Pokožka je hydratovaná, vypnutá a nemastná, takže sa ani neleskne. Možno aplikovať samostatne, ale pokojne naň možno naniesť aj denný alebo nočný krém, dokonalé je aj pod olej. Na noc to tak robím, lebo mám suchšie miesta na nose a potrebujem hutnejší a výživnejší krém, aby bola pokožka premastená. Je to jedno z tých vydarenejších pleťových sér a za vyskúšanie určite stojí.

 Plusy:
  • Veľká ponuka rôznych sér
  • Menšie, skladné, aj na cestovanie
  • Pekný obal
  • Kvapkátko na dávkovanie
  • Bez vône
  • Dobrá konzistencia
  • Rýchlo sa vstrebáva bez lepkavého pocitu
  • Hydratuje, zjemňuje, vypína pokožku

Mínusy:
  • Nenašla som

Nájdete v eshope Notino.

Aký je váš vzťah k hyalurónovým séram? :)

Aké pleťové sérum ste skúsili? :)



You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Vypadá velmi dobře. Na notinu jsem tyhle séra omrkávala, docela mě překvapila i cena, která se pohybuje kome 100 Kč, to je luxusní. Teď plánuji něco objednávat, takže uvažuji že ho tam také přihodím :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám v košíku dve :) Ešte som sa nerozhodla, ktoré chcem, ale bez takéhoto séra už ani z domu nevyjdem :)

      Odstrániť
  2. Uff tých sér čo som skúsila je veľa, ale momentálne môj favorit je od The Ordinary Niacinamide (Vitamín B3) 10% + Zinc 1%. A to je čo povedať ked už mám doma 3 fľaštičku :D Od tejto značky sa mi skôr páčilo to s kmeňovými bunkami. Používala som to čisto len na krk, kedže sa mi tam robí už vráska a pokožka bola vypnutejšia a jemnejšia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. The Ordinary som začala skúšať nedávno, zatiaľ je to 50 na 50 :) Ale plánujem aj iné séra, tak sa to možno zlepší :) Ďakujem za tip, rada skúsim :)

      Odstrániť
  3. Ja sama som prekvapená koľko toho majú. Momentálne pokukujem po kyseline hyalurónovej lebo moja pleť je priam bez života :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nika, ak máš unavenú a mdlú pleť, skôr by som vsadila na pleťovú masku, vitamín C a rozžiarujúcu kozmetiku :) Prípadne kozmetiku s kofeínom, aby si ju povzbudila(Soaphoria má takú masku).

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Vôbec nie je za čo, dúfam, že aspoň niečo pomôže :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe