O vysnívanej manikúre

19:36

Každé leto sa teším na lakovanie nechtov. Vyťahujem  z poličky rôzne neónové, žiarivé a trblietavé laky, ktoré sa na slnku jagajú ako tisíce diamantov. Niekedy len tak sedím na brehu a sledujem, ako sa odrážajú od hladiny :) Počas dlhých rokov lakovania som pochopila jednu vec - krásne vyzerajú len zdravé nechty a jemná kožtička okolo nich. Žiaden lak nezakryje, ak sú suché, krehké, lámavé alebo sa štiepia. Môžu byť príznakom rôznych chorôb, chýbajúcich vitamínov alebo len dôsledok nešetrného zaobchádzania. Tak či onak, všetko sa dá nejakým spôsobom vyriešiť. Prečítala som veľa článkov o tom, ako sa starať o nechty, aby boli krásne, pevné a dobre rástli. Odvtedy si kupujem pomocníkov, ktorí mi veľmi pomáhajú.

Obnovujúci nočný krém na nechty


Obnovujúci nočný krém na nechty zloženie

Artdeco Nail Care Ultra Rich Night Repair Cream For Nails

 Artdeco

Obnovujúci nočný krém na nechty  od Artdeco som si v eshope najskôr nevšimla. Hľadala som niečo výživné a hydratačné. Vedela som len to, že nechcem olej, lebo tých mám doma niekoľko a už som chcela zmenu. Až pri druhom pohľade som pochopila, že nejde o žiadnu podkladovú bázu, ale krém na nechty :) Viac mi nebolo treba a nevedela som sa dočkať toho, kedy príde domov.

Artdeco je nemeckou značkou, ktorá má pestrú ponuku dekoratívnej kozmetiky. Sama som prepadla kúzlu jej podkladovej bázy pod očné tiene i lakom na nechty. Je zaujímavá, pútavá a v neposlednom rade aj veľmi kvalitná. Krém na nechty je zabalený v nenápadnej krabičke, ktorá je ozdobená diamantom. Nájdete na nej aj dobre čitateľné zloženie. Obal sa mi zdá omnoho krajší. Čierny, elegantný a vyníma sa na poličke pri posteli. Spolu s krémom na ruky ho považujem za nevyhnutnosť, ktorej vďačím za krásne ruky a nechty.

Keď som ho prvý raz otvorila, myslela som si, že sa pozerám na žuvačku :) Ono to ako žuvačka nielen vyzerá, ale aj vonia. Sladká vôňa je pre mňa ako stvorená a hoci nie každý má rád voňavú kozmetiku, ja som z nej unesená. Taká sladká a ovocná, letná. Krém je hustý, ale dobre sa rozotiera a nie je mastný. Nepovažovala by som to za prekážku, lebo v noci by mi to až tak neprekážalo. 

Tento krém je určený na intenzívnu nočnú starostlivosť. Stará sa aj o nechtovú kožičku a vďaka nemu je celková manikúra ako zo salóna. Všimli ste si niekedy, že v laku na nechty sa vám tvoria bublinky? Príčin môže byť viacero. Vzduch v laku, príliš hustý lak, príliš veľká vrstva. Ale aj suché a nerovnomerné nechty sú za to zodpovedné. Samo o sebe to nie je smrteľné, ale nie je to pekné a ani jedna z nás nie je šťastná, keď sa aj pri malom náraze nechty zlomia, rozštiepia sa a nevyzerajú vábne.

Použitie je veľmi jednoduché. Vmasírujte ho dva až trikrát týždenne večer pred spaním  do nechtov a nechtovej kožičky. Pri veľmi namáhaných nechtoch a suchej nechtovej kožičke (keď napríklad pracujete manuálne alebo prichádzate do kontaktu s látkami, ktoré ich vysušujú), pokojne aj denne. Ja používam aj bavlnené rukavice, no ostávajú po kréme zafarbené. Stane sa tak  najmä vtedy, ak použijem kému viac. Dá sa to ale oprať, tak tomu nevenujem veľa pozornosti.

Výsledky vidno tak na etapy. Nechtová kožtička je krásne hydratovaná a jemná hneď ráno. Pomáha predchádzať vzniku záderov a urýchľuje hojenie tých existujúcich. Ruky vyzerajú pekne a pestovane, hoci dlážky i kúpeľne drhnem octovým čističom bez rukavíc (lebo ich neznášam). Ak máte nechty suchšie, treba aspoň pár dní na to, aby sa regenerovali. Nie sú také suché, povrch sa pekne vyhladí a lak tak na nich vyzerá výborne. Sú odolnejšie a ľahšie zvládajú bežné denné práce, ktoré ich môžu poškodiť.  Striedam ho s olejovými kúrami a výsledok je viditeľný. Dlhé nechty a elegantná manikúra sa tak stala skutočnosťou :)

Plusy:
  • veľmi pekné balenie
  • krásna sladká vôňa
  • hustý a nemastný
  • ľahko sa vsiakne 
  • používa sa na noc, neobmedzí teda v práci
  • hydratuje nechty a nechtovú kožičku, ktorá je jemná a chránená pred zádermi
  • nechty sú krajšie, hladké, odolnejšie, neštiepia sa, nelámu sa a manikúra vyzerá dobre
Mínusy:
  • ak používate bavlnené rukavičky, krém ich môže zafarbiť
Za necelých 10 eur ho nájdete v eshope Elnino.

Ako sa staráte o svoje nechty, aby boli krásne? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Musím říct, že mě docela zaujal. Poslední dobou jsem začala nehtům a péči o ně propadat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som tak začala so starostlivosťou o nechty a krásne vyzerajú, sú pevnejšie a nelámu sa :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe