Rozžiarujúca pleťová maska

19:03

Keď som si kupovala pleťovú masku s ryžovým olejom a galbánom, musela som googliť, čo to vlastne je. Znelo to veľmi pekne a vznešene, ale nemala som šajnu, čo sa mi to tak páči. Galbanum je známe ako sušená šťava z odrody fenikla z perzskej oblasti. Olej z galbána je zriedkavý a vzácny, podporuje opätovný rast buniek, lieči hyperpigmentáciu a vyhladzuje tón pleti. O ryžovom oleji viem, že pokožku rozžiari a hydratuje, Japonky ho od nepamäti používajú a pleť majú ako bábiky. Rýchlo som zhodnotila situáciu a rozhodla som sa masku kúpiť. Od PHB som pred ňou mala dve a patrili k tým najlepším, aké sa mojou kozmetickou poličkou mihli.

Rozžiarujúca pleťová maska

Rozžiarujúca pleťová maska zloženie

PHB Ethical Beauty

Rozžiarujúca pleťová maska od PHB

Maska je v plastovom obale, má 100 ml a oranžovú etiketu prehliadnem len ťažko, lebo žiari. Vhodná je pre normálny a kombinovaný typ pleti, pretože podľa popisu čistí, revitalizuje a popdoruje prekrvenie. Mala som čistiacu aj hydratačnú masku a musím povedať, že majú niekoľko podobných čŕt. Plastové obaly sa líšia len farbou etikety, dokonca aj peelingy sú rovnako balené. Nie je to na škodu, môžem ich na seba ukladať, ale musím si dať pozor, či si beriem ten výrobok, ktorý som naozaj chcela. 

Masky aj podobne voňajú a hoci majú úplne iné zloženie, sladší a ľahší závan kvetov má ruším každá. Rovnakú majú aj konzistenciu. Biele, husté, krémové, vynikajúco sa aplikujú aj prstami, aj štetcom. Začala som preferovať štetec, je to o kúsok pohodlnejšie a ľahšie sa mi maska nanáša len v tenučkej vrstve. Maska je rozjasňujúca, čo môžem potvrdiť. Po každom použití tvár doslova žiari a aj mi je ľúto, že tento efekt postupne mizne. Ten dokonalý pocit by mohol ostávať o kúsok dlhšie :) Okrem krásneho rozjasnenia aj celkom dobre čistíVyťahuje nečistoty a toxíny, pleť teda vďaka obsahu ílov detoxikuje. Zbavuje aj čiernych bodiek, predovšetkým na lícach, čele a brade, tie na nose jej  dosť odolávajú. Rovnako ju aj hydratuje a vyhladzuje jemné linky.  

Upokojuje a zmierňuje pocit suchej pokožky, vďaka olejom pomáha odstraňovať aj veľmi suché miesta so šupinkami. Neobsahuje parabény, umelé farbivá a vône, petrochemické látky, formaldehyd a minerálne oleje a nemala by podráždiť ani citlivú pleť. Odporúča sa používať zhruba dva razy týždenne a pôsobiť na tvári by mala pôsobiť 15 minút. Niekedy to nesledujem a je to aj dlhšie, ale vôbec to neprekáža. Maska nikdy poriadne neuschne, takže sa dá dobre odstrániť aj vlhčeným obrúskom alebo mušelínovým uteráčikom. Raz darmo, PHB vie ako na to.

Plusy:
  •  šikovný plastový obal
  • príjemne vonia
  • hustá, krémová
  • nedráždi pokožku
  • čistí, hydratuje, rozjasňuje pleť, pomáha odstraňovať aj veľmi suché miesta, ostáva jemná a krásna

Mínusy:
  • nenašla som
Masku nájdete na oficiálnej stránke PHB Ethical Beauty za necelých 20 libier.

Aká je vaša obľúbená maska? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ja mam rada masky od Soaphorie - Nutriphoria aspol. Jsou to prijemna vonava bahynka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vůbec tuhle značku ani masku neznám, ale vypadá to zajímavě :) Já mám z masek nejradši plátýnkové, jelikož mě štve, když se musí něco smývat, jelikož od toho mám zamazaný celý umyvadlo a mám to až na zádech :D :D

    Korea v Česku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Látkové masky používam cez týždeň, najmä večer, keď sa mi nič nechce, ale už tú masku ozaj potrebujem :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe