Krásavec, ktorý prekvapí milo aj nemilo

19:56

Svoju zbierku rúžov si starostlivo delím na viacero skupiniek. Na tekuté, vysúvacie, matné, lesklé, krátkodobé a s vynikajúcou výdržou. Tiež nesmiem zabudnúť ani na farebné delenie. Kým na jeseň a v zime mi vyhovujú tmavé farby ako hnedá a červená, na jar a v lete najmä žiarivé, ktoré pekne vyniknú na opálenej pokožke. Červenú a ružovú považujem za must have, ale rada ich doplním nejakou sviežou. Presne na takú som narazila tento rok, keď som surfovala po eshope.

BOURJOIS PARIS ROUGE EDITION SOUFFLE DE VELVET 


BOURJOIS PARIS

 ROUGE EDITION SOUFFLE DE VELVET

tekutý rúž

Tekutý rúž Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet

ružový rúž

rúž Bourjois

Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet je krásny kúsok, ktorý kombinuje efekt rúžu a hydratačného balzamu. Nie je to teda vyslovene matný alebo žiarivý rúž, akoby ste ste možno na prvý pohľad čakali. To bolo prvé prekvapenie, ktoré ma čakalo, lebo s matnými rúžmi od Bourjois už nejaké skúsenosti mám a považujem ich za luxus za pár eur (recenzia bude čoskoro). Ak by som ich nemala, možno by som sprvu nebola sklamaná. Nuž, po pár použitiach sa to ale zmenilo a dnes sme veľkí kamaráti. V kabelke ho nosím stále.

V eshope bolo v ponuke 5 farieb a najviac mi učarovala 05 Fuchsiamallow. Nechcela som nič tmavé ani sladko ružové, skôr neónové, žiarivé, niečo, čo vynikne pri bielych šatách a hnedej pokožke. Rúž, ktorý si vychutnám pri večernej prechádzke po meste či popri rieke a budem sa cítiť ako víla. Hoci sa leto pomaly blíži ku koncu, moja dovolenka ma ešte len čaká a tak presne viem,  ktorý kúsok bude večer na promenáde so mnou. Tento.

Balený je veľmi podobne ako mnohé iné rúže od Bourjois - hranatý obal, cez ktorý vidíte rúž a šikovný aplikátor na ľahké a precízne nanášanie. Celkový prvý dojem je viac ako dobrý, lebo vyzerá vynikajúco a elegantne. Ako som spomenula, nosím ho v kabelke bez strachu, že by sa nejako otvoril.Toho sa báť netreba. Má 7,7 ml a aj pri častejšom používaní ubúda len veľmi pomaly a sotva badať, že by ho bolo menej. Najbližšie mesiace tak bude stále verným spoločníkom.

V nadpise som uviedla, že prekvapí milo aj nemilo. Prečo milo?
  • farba je nádherná. Páčila sa mi už na monitore, ale keď som  ju zbadala prvý raz zoči voči, moje srdce zaplesalo radosťou. Naozaj nádherná letná šťavnatá farbička, ktorá je neprehliadnuteľná a žiarivá. Nepôsobí lacno a okamžite sa stala letným zatíčkom
  • príjemná vôňa aj chuť nie sú síce veľmi dôležité, ale v tomto prípade sa nemám na čo sťažovať
  • výborná konzistencia, takže sa ľahko nanáša na pery a nezalieza do liniek. Doslova po nich kĺže a farbí ich
  • nevysušuje, ale hydratuje ich, takže aj keď svieti slniečko alebo fúka, sú celkom dobre chránené. Nie je to úplne ako pri balzame na pery, ale lepšie ako pri niektorých rúžoch alebo leskoch
  • vďaka nie výraznej farbe je vhodný na denné nosenie, aj keď sa príliš nelíčite. Tónuje, ale nie je ako bežný rúž
Prečo nemilo?
  • nemilo to bolo zo začiatku, lebo pri kúpe som mala nejaké očakávania a chvíľku trvalo, kým som sa s ním zmierila a skamarátila. Paradoxne mi na začiatku prekážalo, že farba nie je taká sýta. Ani pri troch, štyroch vrstvách som nedosiahla vytúžený efekt. Už som premýšľala, ako sa ho zbavím, ale dala som mu poslednú šancu. V dvoch vrstvách sa mi zapáčil a tak sa tak novým letným kamarátom. Videl mestá, hory, Liptov a cestuje aj k moru.
  • treba sa pripraviť na to, že nemá príliš veľkú výdrž. Ľahko sa otlačí na jedlo, pohár či príbor a potom treba v zrkadielku skontrolovať jeho stav. Ak ideme len na prechádzku, nevadí mi to, ak ideme na kávu alebo zmrzlinu, volím iný rúž.
Zasa som sa presvedčila o tom, že nesmiem si kupovať kozmetiku a niečo čakať. Lebo kvôli tomu som sa takmer pripravila o hravú letnú farbičku :) Ešteže som mu dala druhú šancu. Nájdete ho v eshope Elnino za necelé tri eurá.


Stalo sa vám, že ste takmer vyhodili kozmetiku, ktorú ste si nakoniec veľmi obľúbili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe