Milujem Ponio - už zasa

19:45

Pred pár týždňami som nutne potrebovala prírodný kondicionér, lebo som jeden minula. A nikdy nemám doma len jeden, ale hneď dva - tri, pretože si ich vyberám podľa nálady a vône. Tak som si sadla k počítaču, že idem na nákupy.  Zamerala som sa na Ponio, pretože kondicionéry od tejto značky mi zakaždým vyhovovali. Navyše sú super balené a obaly si odkladám, mám ich už niekoľko. Svieže bylinky aj Levanduľu a chmeľ som mala. Už mi ostával len Orient Chai.

prírodný kondicionér Orient Chai Ponio


prírodný kondicionér Orient Chai

prírodný kondicionér Orient Chai Ponio zloženie

prírodný kondicionér Orient Chai Ponio

prírodný kondicionér

Značka Ponio patrí k mojim najobľúbenejším slovenským a vždy si vezmem niečo nové, čo ešte nepoznám a niečo obľúbené, bez čoho si neviem predstaviť svoje dni. Obyčajne je to niektorý tuhý šampón, ale teraz som objavila aj čaro balzamov na pery a som z nich unesená. Na kondicionéroch sa mi páči, že si môžete vybrať balenie s objemom 50 ml, ktoré je dobré na cestovanie alebo na vyskúšanie, 100 ml v kompostovateľnom obale a veľké, ktoré už môže zdobiť kúpeľňu a dlhšie vydrží. 

Pri Orient Chai som zvolila väčšie balenie, lebo 200 ml je už celkom dosť a pár týždňov mi tak vydrží. Nemôžem predsa toľko nakupovať, opakujem si, keď sa zasa motám po nejakom obchode. Plastový obal má kovový vrchnáčik a vyzerá k svetu. Etiketa je oranžovej farby a pôsobí sviežim, hravým dojmom. Svieže bylinky boli zelené a levanduľa fialová, tento je letný oranžový. Vyhovuje mi aj to, že je ľahký a keď som ho raz nechtiac zhodila, nič som nerobila a ani nepraskol. 

Po otvorení vás môže prekvapiť konzistencia. Je totiž krémová a pripomenie telové maslo. Alebo krém do torty. Je hustý a ani sa nepohne. Láka to ochutnať, či nie je jogurt alebo niečo také :) Nie je, verte mi. Mala som ho len v očiach  a tam som pochopila, že maškrtka to  teda nebude. Vôňa je značne orientálna, čo  je aj v názve.  Mojím najobľúbenejším sú svieže bylinky, hneď potom nasleduje levanduľa a  chmeľ. Ich vône sú svieže, príjemné a ľahké. Táto je mierne korenistá a na každé použitie sa teším. 

Kondicionér je určený na normálne alebo jemnejšie vlasy. Použitie je vždy sranda. Lebo ma to láka nabrať si ho hojne, aby som ho rozotrela pozdĺž vlasov. To však nie je potrebné. Pokojne ho naneste o polovicu menej, ako ste sprvu plánovali. Možno sa dostanete aj k tretine, lebo rýchlo prídete na to, že ho jednoducho nie je potreba použiť viac. Začínajte s ním pri končekoch a postupujte ďalej. Nechajte ho pôsobiť a umyte. Obľubujem ho v každom ročnom období a bez ohľadu na to, či použijem tekutý alebo tuhý šampón. Jeho konzistencia z neho robí unikát, lebo  je iný ako väčšina iných kondicionérov a v tom je veľká výhoda. Lebo si ho zapamätáte. 

Čo sa účinkov týka, tam mu tiež nemám čo vyčítať. Jednou z jeho najdôležitejších úloh je uľahčiť rozčesávanie vlasov a to zvláda znamenite. Vynikajúco sa češú, sú jemnučké, neelektrizujú ani keď sú suché a krásne sa lesknú. Nesmiem zabudnúť ani na to, že dodáva pekný objem a vlasy nie sú spľasnuté ani na druhý deň. Celkové hodnotenie? Je úžasný. Vlasy sú po jeho použití krásne a dlho vydrží, lebo ho treba používať máličko.

Plusy:
  • dve veľkosti balenie
  • pekný obal
  • krémová konzistencia
  • stačí ho na jedno použitie veľmi málo
  • vlasy sa výborne češú, neelektrizujú, sú jemné, nadýchané a lesklé

Mínusy:
  • nenašla som
Za 14,40 eur ho nájdete v eshope Ponio


Prenoska- plechovka hliníková, vyššia

Prenoska z hliníka

Vyššia prenoska

Ako som spomenula, milujem tuhé šampóny a doma musím mať nejaký stále. Obyčajne nielen jeden, aby som ich mohla striedať podľa nálady. Ak niekam cestujem, hľadám možnosti, ako ich bezpečne preniesť a aj doma je dobré mať nejaké fajn miesto na odkladanie. Preto som sa konečne rozhodla kúpiť aj vyššiu hliníkovú prenosku, ktorá je nádherná! Nevedela som si vybrať, ale vyhrali kvety. Vojde tam väčší i menší šampúch aj od iných značiek, takže budem cestovať štýlovo a šampón bude v bezpečí. Za 3,20 eur je to paráda.


Máte svojho obľúbenca od Ponio? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe