Najmilší sprchovací gél pod slnkom!

19:22

Som ten typ človeka, ktorý miluje milé detaily. Nekúpim si obyčajný zošit, ale nejaký ozdobený, ideálne mačkou alebo levanduľou. Nechcem hocijaké pero, keď môžem mať to s Mimoňom alebo jednorožecom. Nemám doma jednoduchú bielu šálku, ale takú s kvetmi, mačkami, rôzne tvarovanú a vysokú. Takto by som mohla pokračovať ešte dlho. Veľmi podobne si vyberám aj kozmetiku. Záleží mi na zložení a účinkoch, ale ak je krásne balenie, jednoducho neodolám. Veľmi podobnú skúsenosť mám s nádhernou značkou Yope, ktoré je prírodná, božsky balená a z Poľska. Už s ňou nejaké tie skúsenosti mám a môžem o nej povedať len jedno - odporúčam Vám ju  všetkými desiatimi. 

Yope Rose & Boswellia prírodný sprchový gél s vyživujúcim účinkom


Yope Rose & Boswellia

Yope

Yope Rose & Boswellia prírodný sprchový gél zloženie

Yope prírodný sprchový gél

Yope Rose & Boswellia je prírodný sprchový gél s vyživujúcim účinkom, ktorý sa nedá nezbožňovať. Na etikete je sprchujúci sa tučniačik a vždy, keď ho vidím, sa musím usmiať. Je roztomilý a vždy si poviem, že aj keď som dospelá a riešim typické dospelácke veci, musím sa z neho tešiť. A to zďaleka nie je všetko! Ak sa rozhodne kúpiť svojmu dieťaťu niečo z tejto ponuky, čaká Vás ťažký výber - mydlá na ruky, telové mlieka i krémy na ruky sú nielen oku lahodiace, ale aj neuveriteľne voňavé.

Sprchové gély sú v tmavých plastových obaloch, ktoré majú ako super bonus praktickú pumpičku na dávkovanie. Vďaka nej ide všetko rýchlejšie, lebo sa nemusím babrať s vrchnáčikom a v prípade maximálnej šikovnosti ho hľadať vo vani alebo niekde okolo nej. Tmavý obal zároveň chráni obsah pred znehodnotením a ukrýva 400 ml sprchového gélu. V ponuke je veľa vôní, ja som vsadila na ružu a kadidlovník, ale to je len začiatok. Už mám vyhliadnutý ďalší, keď tento miniem. 

Je trochu redší, ale nepovažujem to za mínus, pretože ho rýchlo napením a nebojím sa, že by sa roztiekol. Ďalším dôvodom, pre ktorý sa stal mojím miláčikom, je jeho vôňa. Sprvu som sa jej nevedela dočuchať, pretože omamná ružová aróma prevonia vzduch v kúpeľni, vodu i pokožku a tak sa na malý okamih ocitám niekde uprostred záhonu červených ruží. Kadidlo si tam ani neuvedomujem a celkový dojem je rozprávkový. Podľa rôznych recenzií som vedela, že ma čaká niečo pekne voňajúce, ale toto predčilo moje očakávania a utvrdilo ma v tom, že chcem aj ďalšie produkty. Navyše, v zložení je 93% prírodných látok, takže voľba je to rozhodne výborná.

Sprchový gél je jeden z produktov, po ktorom siahame takmer denne. Každodenná hygiena je nevyhnutnosťou v každom ročnom období, preto hľadám čo najjemnejšie produkty, ktoré sú láskavé k pokožke. Tento taký určite je. Pokožku umyje bez vysušovania a odstráni všetky nečistoty. Ostáva úplne jemná a hodvábna, ako satén. Radosť pohladkať :) Chvíľku aj vonia ako ruže, zanecháva pocit sviežosti a čistoty. Ako som spomenula, stal sa mojím zlatíčkom hneď, ako som ho zbadala. Nič mu nechýba k tomu, aby sa stal jedným z mojich najlepších produktov vôbec.


Plusy:
  • krásny obal
  • šikovná pumpička na dávkovanie
  • veľa zaujímavých vôní
  • veľké balenie - 400 ml
  • redší, dobre pení
  • 93% prírodných ingrediencií
  • výborne pokožku umýva, zbavuje ju nečistôt, nevysušuje ju, ostáva jemná, príjemná na dotyk, voňavá
  • miláčik
Mínusy:
  • nenašla som


Krásnu značku Yope nájdete za príjemné ceny v eshope Notino.



Ktorý produkt od Yope ste skúsili? Alebo ktorý by ste skúsiť chceli? :)



















You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Jé tak ten musí být super! Vůni růží zbožňuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Značku Yope veľmi odporúčam :) Má nádherné produkty s krásnymi vôňami a úžasnými účinkami :)

      Odstrániť
  2. Chtěla bych od Yope vyzkoušet:
    tekuté mýdlo Skořice a vanilka a
    tekuté mýdlo Zelený čaj a máta peprná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tekuté mydlá sú obľúbené a ja sa tomu ani nečudujem, krásne voňajú a nevysušujú ruky :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe