Neuveriteľne osviežujúca a čistiaca pleťová maska

16:28

Keď som nakupovala prvý raz značku Dr. Konopka´s, netušila som, čo všetko je v jej ponuke. Postupne som nachádzala nové a nové veci a padla mi do oka čoraz viac. K mojich najobľúbenejším produktom patrí jednoznačne pleťová maska. Tú si doprajem dva razy týždenne a vyberám si ju podľa toho, čo pleť práve potrebuje. Sú hydratačné, čistiace, detoxikačné, upokojujúce i rozžiarujúce. Aj vďaka nim sami darí udržiavať pleť vo výbornom stave a nebojím sa na seba pozrieť v zrkadle. Dnes by som vám rada ukázala môjho miláčika. Bez debaty je to jedna z tých najlepších masiek, aké som kedy mala. 


Dr. Konopka Chladiaca maska na tvár


Dr. Konopka Chladiaca maska na tvár zloženie

Chladiaca maska na tvár

osviežujúca a čistiaca  pleťová maska

Dr. Konopka´s Chladiaca maska na tvár vám domov príde v slušivej zelenej krabičke, na ktorej nájdete potrebné informácie ako zloženie a spôsob použitia. Krabička skončila v koši na papier a s akousi detskou radosťou som hľadela na kovový obal. Kedysi ( a nebolo to tak dávno) som taký nemala veľmi v láske, pretože som sa bála toho, že praskne a ja sa porežem. Rokmi som sa naučila tomuto problému sa vyhýbať a tak sa mi zrazu tieto tuby zapáčili. Neraz v nich mám aj zubné pasty a vyzerajú ozaj super.

Pleťová maska má 75 ml, je celkom veľká a naviac aj cenovo viac ako prijateľná. Stojí len málo cez 4 eurá, ale to, čo s mojou tvárou dokáže, by som vyvážila zlatom. Za predpokladu, že by som nejaké mala, lebo zatiaľ nakupujem len bižutériu na Aliexpresse :) Ako som už povedala, vyzerá pekne a to ani zďaleka nie je všetko.

Má veľmi príjemnú a sviežu vôňu. Môže za to jej zloženie. Obsahuje rozmarín a mentol, ktoré sú zodpovedné nielen za to, ako vonia.  Vďaka nim má aj chladivý osviežujúci účinok, ktorý je na pleti naozaj cítiť. Krémová konzistencia je hladká a tak sa dá ľahko rozotrieť nielen štetcom, ale aj prstami. Pozor si treba dať len na oči, lebo tam môže štípať.

Tak, doposiaľ bolo dúfam cítiť, aká spokojná som. Teraz na rad prichádzajú superlatívy. Masku nanášam na vyčistenú pleť. Pôsobiť ju nechám tak 10 minút a  potom ju zotriem hubkou alebo mušelínovým obrúskom. Vždy, keď sa vidím v zrkadle, musím sa spokojne usmiať, pretože:
  • pleť je svieža. Ten chladivý pocit je úžasný, oddýchnem si nielen ja, ale aj moja tvár a potom doslova žiari
  • maska vynikajúco čistí a pomáha aj s čiernymi bodkami. Nos je potom úplne hladký, vyčistený a rovnako tak aj čelo a brada. Nestíham sa čudovať, ale už nemám niekedy chuť siahnuť po make upe, aby som pleť zakryla. Je tak pekná, že tonepotrebuje
  • pleť je úplne jemná na dotyk a keď sa krémujem, ešte to láka pohladkať sa. 
  • póry sú nielen čisté, ale aj zúžené a  T zóna sa menej mastí
  • nechýba ani dávka hydratácie
  • cena masky
Ak by som sa mala zamyslieť a napísať nejaké mínus, asi by mi nič nenapadlo. Mám rada masky, ktoré si miešam sama, lebo presne viem, čo si do nich primiešať. S touto ma ale miešanie prestáva baviť a radšej si vezmem ju. Klobúk dolu, dlho som nebola taká spokojná.

Chladiacu masku Dr. Konopka´s nájdete za 4,02 eur v eshope Najlekáreň.

Aká kozmetika vás v poslednej dobe milo prekvapila? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. O tejto maske som ešte nepočula, ale veľmi ma zaujala. Vyzerá naozaj super.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Túto značku odporúčam vyskúšať, je pomerne lacná, ale s lepším zložením a zaujímavými vecami :) Nie všetko samozrejme sadne, ale na druhej strane, vždy sa to dá posunúť ďalej :)

      Odstrániť
  2. Nikdy jsem o této značce neslyšela, ale tahle maska mě vážně zaujala! dám si jí na seznam vánočních přání :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som značku spoznala tento rok a padli sme si do oka :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe