Ako som spoznala Beauty Formulas

16:43

Pleťové gély používam od základnej školy. Vtedy som si ich kupovala v drogérii alebo v bežnom obchode a len zriedka som sa zaujímala o to, aké sú. Možno aj preto sa so mnou akné ťahalo po vysokú školu a narobilo mi naozaj veľa starostí. Za posledné roky som sa naučila hľadať si podstatne lepšiu a zaujímavejšiu kozmetiku a aj starostlivosť o pleť sa rozšírila o nové rituály :) A značky, pretože tie spoznávam naozaj veľmi rada. Aj dnes to bude o jednej pomerne novej v mojej zbierke :)

Beauty Formulas čistiaci gél na tvár – Konjac Facial Cleanser

Beauty Formulas čistiaci gél na tvár

Beauty Formulas čistiaci gél na tvár zloženie

Beauty Formulas

Beauty Formulas čistiaci gél na tvár – Konjac Facial Cleanser

Britská značka Beauty Formulas bola pre mňa viac menej novinkou netušila som, čo všetko je v jej ponuke. Čistiaci gél Konjac ma zaujal okamžite a v košíku skončil skôr, ako som si o ňom prečítala. Obsahuje keratolytické častice, ktoré pomáhajú odstraňovať odumreté bunky, takže by sa trochu podobal na peeling. Ale ozaj len trochu.

V plastovej tube, ktorá vyzerá celkom zaujímavo, je 100 ml gélu. Je menší a šikovný aj na cestovanie, lebo ani úplne nový nebol veľmi ťažký. Bez problémov som ho dostala aj do menšej kozmetickej taštičky a nosila som ho spolu so sonickou kefkou na čistenie pleti. Stali sa zohratou dvojkou, ktorá sa o moju pleť príkladne starala. Stal sa mojím obľúbencom a keď som ho minula, musela som si objednať ďalší. Ešte je aj za príjemnú cenu.

Vôňa ma celkom prekvapila. Nevedela som celkom, čo čakať, ale citrusy som nečakala :) Vonia mi ako citrusový čaj. Nie kyslý ani sladký, len citrusový. Bola osviežujúca a aj kvôli nej som sa na použitie tešila. Čistiaci gél je trochu redší a musela som si dávať pozor, aby som ho zbytočne nenakvapkala mimo kefku. Bola by to škoda, lebo ako som už spomenula, bol veľmi dobrý.

Ako prvé som si všimla, že vynikajúco čistí pleť. Póry sú čisté a zmenšené, takže tvár je matná a žiarivá. Menej sa tvoria čierne bodky aj ostatné nedokonalosti. Pleť je úplne jemná, pružná a príjemná na dotyk. Veľmi milým prekvapením bolo, že vôbec nespôsobuje pnutie ani začervenanie. Nevšimla som si žiaden negatívny vplyv, takže z gélu som úplne nadšená a aj preto som si kúpila ďalšie balenie.

Plusy:
  • malé šikovné balenie
  • jemne vonia po citrusoch
  • redší, dobre pení
  • nespôsobuje pnutie ani začervenanie
  • krásne čistí pleť, zabraňuje vzniku nových nedokonalostí, je jemná a žiarivá
  • cena
Mínusy:
  • nenašla som
Gél stojí 2,01 eur a nájdete ho v eshope Makeup.

Máte svoj obľúbený čistiaci pleťový gél? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe