Ako obstál lak od Goldwell

18:25

Ak sledujete môj blog častejšie, dobre poznáte moje peripetie s vlasmi. Odkedy sa pamätám, túžila som po dokonalých kučerách, ktoré mi neboli nedopriate. Bez akéhokoľvek zásahu sú celkom rovné, jemné a s minimálnym objemom. Preto už roky kupujem laky na vlasy, spreje, peny, tužidlá, natáčky alebo kulmy a snažím sa aspoň priblížiť vytúženému účesu. Minula som desiatky hair stylingových produktov, niektoré milujem, iné skončili v koši. Do akej kategórie by som zaradila lak na vlasy od Goldwell?

Goldwell Hair Lacquer lak na vlasy extra silné spevnenie


Goldwell Hair Lacquer lak na vlasy extra silné spevnenie zloženie

Goldwell Hair Lacquer lak na vlasy extra silné spevnenie ingredients

Goldwell lak na vlasy


Goldwell Hair Lacquer lak na vlasy extra silné spevnenie

Lak na vlasy Goldwell je mojím prvým kúskom od tejto značky. Dlhšie som premýšľala, čo by som od nej skúsila, lebo som čítala celkom pozitívne hodnotenia. Nakoniec som si vzala lak a sprej na objem, pretože vyzerali dosť dobre. Myslím, že som našla novú obľúbenú značku vlasovej kozmetiky a nasledujúce riadky budú óda na lak na vlasy.

Je veľký. Teda ozaj že je. Má 600 ml a na poličke ho rozhodne neprehliadnete. Nielen preto, že je vysoký, ale aj preto, že je čierny a elegantný. Nie je na ňom nič špeciálne, kvôli čomu by ste si povedali, aký je fešák. Napriek tomu má niečo do seba a vyzerá pekne. Zo začiatku som bojovala iba s tým, že je trochu nemotornejší (teda, ja som), ale pri tak veľkom balení to nie je nič nezvyčajné. Treba si zvyknúť a keď sa z neho trochu minie, dobre sa drží. Na cestovanie nie je, lebo je aj ťažší, ale na poličke je jednoznačne kráľ.

Zamilovala som si ho pre viacero vecí, ale vôňa je jednou z tých najlepších. Páči sa mi, že vonia pekne a tak aj prevonia vlasy. Nie je to ten klasický bolehlav, pri ktorom sa človek rozkašle alebo musí vetrať kúpeľňu. Sladšia a pekná vôňa ho stavia na prvé priečky obľúbenosti a vyhovuje nielen mne, ale aj Riškovi. Svoje dlhšie vlasy si lakuje tiež a bežne si berie moje laky. Ďalšou úžasnou vlastnosťou je, že vôbec vlasy nelepí. Účes zafixuje tak, že vyzerá celkom prirodzene a nie ako umelá helma. 

Ak by som mala povedať, aký je, tak dokonalý. Ale to by nestačilo, lebo by ste nevedeli, aké sú všetky jeho plusy:
  • veľký lak za fajn cenu
  • krásne vonia
  • vlasy vôbec nelepí
  • pôsobia prirodzene
  • účes zafixuje pevne, niekedy pokojne vydrží aj dva dni. Kučery držia, sú pružné, objemné a lesklé
  • nevzniká po ňom biely povlak
  • účes je dokonalý aj keď fúka alebo je sychravo
  • napriek veľmi silnej fixácii nevysušuje
  • nemá žiadne mínusy
Okrem toho, že mám doma ďalšie balenie, by som vyzdvihla aj iné produkty od Goldwell, ktoré som si časom kúpila. O nich ale nabudúce :) Nájdete ho na Notino a ako som už spomenula, jeho cena je ozaj fajn.

Máte skúsenosti s Goldwell? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe