Dokonalé mydlo na čistenie pleti? Toto

19:21

Čistenie pleti je pre mňa aj po rokoch alfou a omegou. Vďaka nemu sa mi podarilo zbaviť sa akné, odstrániť mnoho čiernych bodiek a tešiť sa z jemnej, žiarivej a krásnej pleti. Neberiem ju ako samozrejmosť, pretože moje mladšie ja si kvôli nej dosť poplakalo. Nechápala som, prečo majú niektoré spolužiačky pleť ako alabaster a ja vyzerám tak strašne. Škoda, že som vtedy nepoznala tento zázrak. Má pár svojich múch, to nepopieram, ale jedným z najlepších produktov na čistenie pleti, aké som mala.

Tekuté africké čierne mydlo

Tekuté africké čierne mydlo zloženie

Moroccan Natural Tekuté africké čierne mydlo

Tekuté čierne mydlo

Tekuté africké čierne mydlo

Ak vás trápi akné, čierne bodky, mastná pleť a vyrážky na chrbte alebo v dekolte, toto bude pre vás to pravé orechové. Tekuté africké čierne mydlo od Moroccan Natural síce môže na prvý pohľad vyzerať celkom nenápadne, dokonca by som povedala, že až nevábne, ale klame telom :) V plastom obale je ukrytých 200 ml tmavého mydla a balenie nie je ťažké. Aj vďaka tomu so mnou už niekoľkokrát cestovalo. Hoci ho mám už len na dne, ešte jednu cestu podnikne a potom si budem musieť kúpiť nové. Pretože je geniálne.

Toto tekuté mydlo má veľmi zvláštnu vôňu. Nie je škaredá ani nepríjemná, ale museli sme si na seba zvyknúť. Sprvu bola silnejšia a ostrejšia, ale teraz si ju sotva uvedomujem. Už mi nielenže neprekáža, ale dokonca sa na ňu teším. Konzistencia je riedka, ani by ste nepovedali, že je to tekuté mydlo, skôr mlieko alebo voda. Pri úplne prvom použití mi preto vytrysklo cez pol kúpeľne, ale potom som si naň dávala pozor ako na oko v hlave. Bola by totiž veľká škoda, ak by z neho čo i len trochu vyšla navnivoč. Vytvára jemnú penu a najradšej ho používam so sonickou kefkou pre ešte lepší výsledok.

Ako som spomenula, má pár svojich múch, ale ak ich spoznáte a vychytáte, aj vy ho budete zbožňovať. V prvom rade nenormálne štípe v očiach aj na perách. Či už sa mi nechtiac dostalo do nosa alebo na pery, vždy som ho okamžite musela opláchnuť, bolo to nepríjemné. Zo začiatku ma trápila aj napnutá pleť, ale postupne to zmizlo a dnes už necítim nič podobné. S pnutím ale dokážem bojovať, lebo po africkom čiernom mydle nasleduje kvetová voda a nakoniec sérum a krém alebo olej. Tak treba natrieť aj pokožku tela, ak sa použije namiesto sprchového gélu. Posledná drobnosť - ak sa nepoužíva každý deň, tak vo vrchnáčiku akoby stuhne a nedá sa vytlačiť von. Preto treba ten úzky priestor vyčistiť a ide to.

Možno si poviete, že koľko mínusov. Ale plusy to rozhodne napravia! Pleť dokonale vyčistí a odstraňuje aj niektoré čierne bodky. Výborne bojuje s akné na celom tele, vyrážky doslova miznú a pokožka je každým dňom krajšia. Po umytí je úplne jemná, matná a zdravšia. Pri pravidelnom použití sa nedokonalosti prestávajú tvoriť a póry sú čisté. Uvádza sa, že môže nahradiť aj šampón alebo odličovač, ale to som neskúšala. Priznám sa, ani ma to neláka, úplne mi postačuje, ako sa postará o moju tvár. V kombinácii s peelingom a maskou sa mi podarilo dosiahnuť skvelé výsledky a už sa ho nevzdám. Míňa sa mi pomaly, vydrží celé mesiace - investícia je to na jednotku s hviezdičkou.

Plusy:
  • šikovné balenie
  • zaujímavá vôňa
  • dobrá konzistencia
  • vytvára jemnú penu
  • pomaly sa míňa
  • vynikajúco čistí póry. bojuje s akné na celom tele, pleť je čistá, jemná a zdravá
Mínusy:
  • štípe v očiach aj na perách či v nose
  • pleť som mala zo začiatku napnutú
Za 12 eur ho kúpite v eshope Bionatural.


Kúpili by ste si toto mydlo? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe