Skvalán s kaméliou - dokonalá kombinácia

19:24

Saloos a ja sme veľkí kamaráti už od vysokej školy. V Nitre som si nakupovala najmä pleťové oleje, vody a hydrofilné odličovacie oleje, lebo to bolo pre mňa niečo celkom nové. Odvtedy pretieklo veľa vody v rieke a stále patrí k mojim obľúbeným značkám. Myslím si, že pestrá ponuka zaujme aj náročnejších zákazníkov a vyberie si každá veková kategória. V posledných mesiacoch som zasa začala na noc používať pleťové oleje a vzhľadom na dochádzajúce zásoby bol najvyšší čas nájsť nejaký nový. Do oka mi padol skvalán a kamélia a voľba to bola výborná.

Saloos - BIO elixír Squalane & Kamélia

Saloos - BIO elixír Squalane & Kamélia zloženie

Saloos - BIO elixír Squalane & Kamélia ingredients

Saloos - BIO elixír

Saloos - BIO elixír Squalane & Kamélia

"Zloženie: Squalane, bio kaméliový a bio arganový
Extrakty: mrkvový a rakytníkový extrakt
Bright Oleoactif
Esenciální oleje: lemon myrta, kadidlovník, bergamot bez kumarinu a další "


Tento elixír je zmesou samých dobrých olejov, extraktov a esenciálnych olejov. V sklenom obale je 20 ml zlatistej tekutiny a aplikáciu uľahčuje vynikajúce kvapkátko. Vďaka nemu sa elixír ľahko naberie a na pleť kvapnem podľa potreby 3 - 4 kvapky. Rýchle, jednoduché a efektívne. Nie je ani veľký, ani ťažký, a preto nie je zlý na cestovanie. Môže sa používať ráno aj večer, takže je alternatívou k dennému aj nočnému krému.

Jeho vôňa je nádherná. Samozrejme, nie je to až také dôležité a omnoho viac očakávame dobré výsledky, že hej. Ale keď som ucítila jeho vôňu, začala som sa tešiť na každé jedno použitie. Je to ako malá oslava, keď ho vyberám z poličky a vždy ho musím ovoňať. Jeho konzistencia je olejová, ni má úžasnú vlastnosť - vsiakne sa dokonale bez akéhokoľvek mastného pocitu a mojej zmiešanej pleti neuveriteľne vyhovuje. Dokonca by som povedala, že viac ako môj milovaný arganový olej.

Obsahuje maškrty, ktoré sa postarajú o to, aby bola pleť mladá a svieža. Squalane je suchý olej a ženy ho obľubujú pre hydratačné účinky. Pokožka je vďaka nemu pružnejšia a redukuje vrásky. Kaméliový olej je malým pokladom, pretože prispieva k obnove buniek a kolagénu a zvyšuje elasticitu pokožky. Je ako prírodný lifting a tiež sa dobre vstrebáva. Zaujímavou ingredienciou je patentovaná látka Bright Oleoactif a ďalšie lahodné oleje.

Oleje na pleť používam už niekoľko rokov. Veľmi mi vyhovujú, postarajú sa o jej krásu a pomáhaj mi nielen s vráskami, ale aj akné. Elixír Squalane & Kamélia používam na dôkladne vyčistenú pleť. Najskôr nanesiem trochu redšieho pleťového séra a následne nanesiem elixír. Kvapnem po jednej kvapke na obe líčka, čelo a niekedy aj na bradu. Poriadne ho vtriem do pokožky a už po malej chvíli sa dobre vsiakne, ani T zóna nie je mastná. Milo ma prekvapilo aj to, že ráno sa budím bez mastného nosa. Považujem to za malý zázrak, lebo pleť mávam mastnú skoro vždy. Vďaka týmto vlastnostiam ho používam aj na deň a tiež mi vyhovuje aj pod make up.

Prvé výsledky uvidíte už po prvom použití. Pokožka úplne jemná na dotyk a nehrozia ani suché šupinky, ktoré sa mi občas objavia okolo nosa a na líčkach. Je vynikajúco hydratovaná, svieža a krásna. S každým ďalším použitím môžete badať pevnejšiu a vypnutejšiu pleť. Neupcháva póry a čo je skvelé, zjemňuje aj jemné jazvičky a fliačiky po akné. Saloos má veľmi kvalitné produkty, o tom som sa presvedčila už dávno. Avšak tento elixír moje očakávania celkom predčil a môžem ho vyhlásiť za jeden z mojich najobľúbenejších kozmetických výrobkov vôbec. A za nenormálne prekvapenie tohto roka. A bonus - pomaly z neho ubúda. Veľmi pomaly :)

Plusy:

  • výborné balenie, ani veľké, ani ťažké
  • praktické kvapkátko
  • nádherná vôňa
  • olejová konzistencia
  • nezanecháva mastný film, výborne sa vsiakne
  • pleť vynikajúco hydratuje, spevňuje, zjemňuje, zlepuje stav jazvičiek
  • neupcháva póry
Mínusy:
  • nenašla som
Za 10,30 eur ho nájdete v eshope Saloos.sk.

Čo máte od Saloos najradšej? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe