Ako dostanete za málo peňazí dosť muziky so značkou Xpel

15:48

Telovej kozmetiky doma nikdy nie je dosť. Najmä v zime rastie spotreba telových  mliek alebo  masiel a krémov na ruky. Nie je to nič prekvapivé, pretože v tomto chladnom počasí pokožka naozaj trpí, ľahšie sa vysuší a potom svrbí. Najlepšia je v tomto prípade prevencia a pravidelné natieranie. V kúpeľni mám akési ostrovčeky - na jednom je bambucké maslo, ostatné telové maslá, na ďalšom sú telové krémy a mlieka a nakoniec oleje. Striedam ich podľa nálady a potreby, pretože každý z nich prinesie trochu inú hydratáciu. Kupujem si najmä prírodnú kozmetiku, ale niekedy som veľmi zvedavá aj na účinky lacnejších kúskov. To je prípad značky X pel, ktorá ponúka veľa muziky za pár eur.

Xpel Argan oil

Argan Oil Hydrating Nourishing Cleansing krém na ruky a nechty s arganovým olejom

Argan Oil  krém na ruky a nechty s arganovým olejom zloženie

 krém na ruky a nechty s arganovým olejom


Argan Oil krém na ruky a nechty s arganovým olejom

Sérum od Xpel si ma získalo a aj preto ma zaujímali iné produkty. Časom by som rada skúsila aj ďalšie, lebo hoci vyzerajú na pohľad celkom obyčajne, nie je to celkom pravda. Krém na ruky má až 100 ml a jeho cena sa pohybuje medzi 2 - 3 eurami, čo je celkom super. Je veľký, celkom pekný a to ani zďaleka nie je všetko.

V tube sa ukrýva biely krém s lahodnou sladkou vôňou. Neviem, či by som ju k niečomu prirovnala, jediné, čo mi napadne, je práve tá sladkosť. Sprvu vyzerá hustejší a hutnejší, ale rýchlo a ľahko sa vsiakne bez toho, aby po ňom ostal mastný alebo lepkavý film. Je to taký ten kúsok, ktorý môžete mať aj v kancelárii a krátko po použití sa pokojne vrátite k práci. Neostanú po vás mastné odtlačky prstov, len jemnosť.

Ak sa pozriete na zloženie, nie je prírodné a zodpovedá aj jeho cene. Svetlou chvíľkou sú napríklad arganový olej alebo bambucké maslo,zvyšok je už trochu horší. Napriek tomu som ho už takmer minula a pokojne by som si kúpila ďalšie balenie. Nielenže sa rýchlo vsiakne, ale tiež ruky hydratuje a zjemňuje. Občas si ich musím natrieť aj viac razy denne, inak by boli suché a škaredé. Krém ich pomáha aj upokojiť a zbaviť začervenania, ktoré mám kvôli chladovej alergii. Nečakala som zázraky, ale celkom milo prekvapil. Za tú cenu je to super.


Argan Oil Hydrating Nourishing Cleansing telové maslo s arganovým olejom

Argan Oil Hydrating Nourishing Cleansing telové maslo s arganovým olejom zloženie

Xpel telové maslo s arganovým olejom

Argan Oil telové maslo s arganovým olejom

Na telové maslo som sa tešila o niečo viac, ale nakoniec skončilo na druhom mieste. Opäť musím vyzdvihnúť cenu, lebo 250 ml krému nestojí ani tri eurá. Zloženie je veľmi podobné ako pri kréme na ruky. Aj obal sa nesie v podobných zelených tónoch a hoci sa mi sprvu príliš nepáčil, trochu som zmenila názor. Aj keď možno nezaujme na prvý pohľad, vôbec nevyzerá až tak zle.

Keď otvoríte kelímok, zbadáte biely krém. Keďže sa to volá maslo, čakala som niečo hustejšie a bohatšie. Tento krém je však trochu redší a vodovejší, skôr by som povedala, že je ako telové mlieko. Veľmi rýchlo sa vsiakne do pokožky a po chvíli ani neviete, že ste sa natierali. Vonia tiež sladko a pekne, podobne ako krém na ruky. Dokonca by som povedala, že ešte o niečo krajšie a jemnejšie. Tak žensky.

Čo sa účinkov týka, je to tak 50:50. Veľkou výhodou je, že sa rýchlo vsiakne a nie je vôbec mastný, preto ho možno použiť kedykoľvek počas dňa a po chvíľke sa obliecť bez strachu, že by ostalo mastné alebo špinavé oblečenie. To je paráda. Trošku slabšie hydratuje, čo vidím na suchších miestach. Na suchú pokožku by ho bolo treba použiť aj dva razy denne, aby bola hydratácia dostatočná. Normálnej by ale malo vyhovovať bez problémov. Očakávala som niečo iné, husté a bohaté maslo. Tento krém taký nie je, ale rozhodne nemôžem povedať, že by som ho neminula. Iba ho musím použiť viac razy, aby bola hydratácia suchej pokožky dostatočná.

Značku Xpel nájdete v eshope Elnino.sk a ako som povedala, má veľmi príjemné ceny. 


Mali ste niekedy niečo od Xpel? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe