Denná starostlivosť o pleť od Vichy

15:06

Denné krémy sú samozrejmosťou v mojej kozmetickej rutine už veľa rokov. Dávno som si všimla, že ak ho  nepoužijem, pleť je suchšia, napnutá a make na nej pekne nevyzerá. Snažím sa o ňu starať naozaj dôkladne a bojujem nielen proti mastnej T zóne, ale aj starnutiu pleti. Práve preto si na noc vyberám len tie najčistejšie oleje a olejové séra a na deň ľahšie, ale výživné hydratačné krémy. Ak sa k nim pridá aj dobrý očný krém, je to skvelé a som spokojná. Od Vichy som si kedysi kupovala najmä pleťové gély či šampóny. Ako študentka som si ju mohla dovoliť len zriedka, ale o to viac som sa tešila na nákup. Rokmi som od nej upustila, ale teraz by som vám rada ukázala niečo vynikajúce. 

Vichy Slow Âge denná starostlivosť proti vznikajúcim prejavom starnutia pleti SPF 25

Vichy Slow Âge denná starostlivosť proti vznikajúcim prejavom starnutia pleti SPF 25 zloženie

Vichy Slow Âge

Vichy Slow Âge denná starostlivosť

Vichy Slow Âge denná starostlivosť proti vznikajúcim prejavom starnutia pleti SPF 25

Denná starostlivosť Vichy Slow Âge bola v nádhernom balíčku, ktorú nám  poslalo Notino koncom novembra. Veľmi som sa z neho tešila, lebo tam bolo niekoľko produktov, ktoré som už dlhšie chcela a mala som pocit, akoby mi čítali myšlienky :) Je pravda, že od Vichy som dlhšie nič nemala, lebo som sa vrhla skôr na prírodnú kozmetiku, ale dermatokozmetika sa mi vždy páčila. Navyše to bola celkom príjemná zmena.

Jednoduchá biela krabička ukrýva sklený obal s pumpičkou. Je sklený a dosť ťažký, určite nie vhodný na cestovanie. Nielen preto, lebo by som si značne zaťažila kozmetickú taštičku, ale aj preto, lebo by som sa bála rozbitia a prasknutia. Je veľmi pekný a oceňujem praktickú pumpičku, ktorú má. Vďaka nej dostanem von potrebné množstvo denného krému (postačujú mi dve) a nič nevyjde navnivoč. Míňa sa mi pomaličky a tak je to rozhodne dobrá investícia. Na stránke nájdete veľa recenzií spokojných zákazníčok  a aj tie ma navnadili na to, aby som sa pozrela aj na ďalšiu pleťovú kozmetiku.

Denný krém Vichy Slow Âge má jemnú a peknú vôňu. Neviem, k čomu by som ju prirovnala, lebo mi nič také nepripomína. No vyhovuje a nie je rušivá. Mám veľmi rada jeho konzistenciu. Je riedky, skoro ako by bol sérum, nie krém. Je ľahučký, ale predsa výživný a hydratačný. Rýchlo sa vsiakne, je nemastný a aj vďaka tomu ho používam aj pod make up bez strachu, že by som sa začala lesknúť. Moja zmiešaná pleť si ho obľúbila a keďže neupcháva póry, pokojne ho môžem používať každý deň.

Používa sa buď samostatne alebo po použití pleťového séra. Jediné, čomu sa treba vyhnúť, je očné okolie, pretože obsahuje UV filtre, ktoré môžu spôsobiť nepríjemné pocity v očnom okolí. Použila som ho na celú tvár a žiadne také pocity som nemala, ale radšej poslúcham pokyny a vyhýbam sa mu. 

V prvom rade sa mi páči, že pleť je úplne jemná a príjemná na dotyk. Make up na nej vyzerá omnoho lepšie a dobre drží. Vyhladzuje jemné linky aj moju vrásku na čele. Hydratácia je celodenná a vďaka SPF chráni aj pred nebezpečným žiarením. Tvár sa po každom použití akoby rozžiari a vyzerá svieža, zdravá a krásna. Zjednocuje tón pleti a zmeny je možné všimnúť si už tak po dvoch týždňoch používania. Nebudem klamať, nedávala som mu veľké šance na úspech, ale som nadšená! Na deň tento krém, na noc olej a pleť je ako vymenená.

Plusy:
  • pekný obal
  • sklené balenie s pumpičkou
  • príjemná vôňa
  • ľahká konzistencia
  • nemastný, rýchlo sa vsiakne
  • pleť vyhladzuje, zjemňuje, zjednocuje tón pleti, celodenne hydratuje
Mínusy:
  • neodporúča sa na očné okolie, tam môže štípať

Denný krém Vichy Slow Âge nájdete v eshope Notino.

Aké sú vaše skúsenosti so značkou Vichy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe