Spoznávam Neutrogenu a jej očný krém, ktorý ma neoslovil

17:32

Pamätám si na vysokoškolské časy, kedy som milovala svoj hektický život. Bola som celý deň na nohách, mala som svoje koníčky, spávala som 5 hodín a bolo mi dobre. Prejavovalo sa to aj kruhmi pod očami a opuchmi, ktoré k tomu vysokoškolskému životu nejak patrili. Dnes, o celkom slušných pár rokov neskôr, si už čas organizujem inak a snažím sa spať aspoň 7 hodín. Nielen pre krásu, ale aj pre zdravie. Samozrejme, objavila som aj čaro očných krémov a dnes bez nich nejdem ani krok. Musí byť ráno a večer, vďaka čomu je očné okolie hydratované, jemné, vyhladené a bez kruhov. Žiaľ, aj ja si občas vyberiem krém, ktorý nie je úplne skvelý.

Omladzujúci očný krém Cellular Boost



Omladzujúci očný krém Cellular Boost Neutrogena

očný krém Cellular Boost Neutrogena

Omladzujúci očný krém


Omladzujúci očný krém Cellular Boost Neutrogena

Motala som sa po drogérii a hľadala som veci zo zoznamu. Píšem si ho vždy, keď ma čaká nákup, aby som nanič nezabudla a nemusela sa tam vracať. V spleti farebných uličiek som náhodou narazila aj na očný krém od Neutrogeny. Mala som doma už pár kúskov, niektoré ešte neotvorené, niektoré vyskúšané. Celkom mi padol do oka očný krém s kyselinou hyalurónovou, a preto som si povedala, že skúsim. Po dlhej dobe som si povedala, že som ho radšej mohla nechať tam.

Už dlhšie sa mi nestalo, aby som na nejaký produkt príliš frfľala. Dokonca som si hovorila, že svoj čuch na dobré veci som si zdokonalila. No nič, poďme sa naň pozrieť trochu lepšie. Očný krém Cellular Boost má 15 ml a je v celkom jednoduchej bielej tubičke so strieborným vrchnákom. Nič prehnané, minimalistické, ale na poličke vyzeral dobre. 

Očný krém som musela použiť hneď, ako som ho kúpila. Po otvorení ma prekvapilo, že je redší. Je to taká gélovo - krémová konzistencia, trochu iná, na aké som zvyknutá, ale problém to nebol. Dokonca som sa tešila, že aspoň sa ľahšie rozotrie a vsiakne. Takmer nevonia, čo ma pri očnom kréme až tak nezaujíma. Doposiaľ by to bolo všetko v poriadku, no potom to prišlo. 

Najskôr ma trochu sklamalo, že mi dráždi oči. Už krátko po aplikácii mi začnú trochu slziť a chvíľu trvá, kým to prestane. Očné okolie ma neštípe, ale oči sa s ním neskamarátili. Povedala som si, že tomu dám ešte šancu. No druhý nepríjemný šok ma čakal, keď som sa ráno išla líčiť. Krém som naniesla v tenučkej vrstv. Dobre sa vsiakol a očné okolie neostalo lepkavé. Pri aplikácii make upu som si však všimla drobné žmolky, ktoré vznikali z krému. Rýchlo som si musela pleť umyť a opäť nalíčiť, aby som nemeškala na stretnutie. Na druhý deň som sa nelíčila, ale keď som si prešla rukou cez oči, žmolky vznikli zasa. 

Očný omladzujúci krém je celkom fajn, očné okolie je jemné, vyhladené a svieže. Napriek tomu ho míňam len pomaly, lebo sme si skrátka nesadli a je mi ľúto vyhodiť ho. Musím skonštatovať, že po dlhej dobe som našla kúsok, s ktorým spokojná nie som.

Plusy:
  • jednoduchý biely obal
  • veľkosť super aj na cestovanie
  • ľahká konzistencia, rýchlo sa vsiakne
  • očné okolie neštípe a neostáva lepkavé
  • celkom dobre hydratuje, rozžiaruje a vyhladzuje očné okolie
Mínusy:
  • štípu ma z neho oči
  • dosť sa žmolkuje
  • na očiach mám nepríjemný pocit
Kupovala som ho v drogérii a jeho cena bola okolo 17 eur. 

Kúpili ste si v poslednej dobe produkt, s ktorým ste neboli veľmi spokojné? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. A ja čítam nadpis, že očný krém, hovorim wau, nejaký by sa mi zišiel - pokračujem v čítaní - ktorý ma neoslovil - tak nič, hovorím si ...
    No škoda ho.. to štípanie a žmolkovanie by mi vadilo tiež..
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi, ak hľadáš dobré očné krémy, skús napríklad AnneMarie Borlind alebo 100% Pure. To je niečo super :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe