Sérum proti vypadávaniu vlasov

17:14

Vypadávanie vlasov nie je príjemný jav a potrápiť vie ako mužov, tak i ženy. Príčin môže byť viacero a ak pretrváva, je lepšie poradiť sa s odborníkom. Poznám sezónne, kedy najmä na jar a jeseň prídem o viac vlasov ako inokedy. Keď som bola mladšia, veľmi ma to desilo a hneď som zisťovala, kde je chyba. Dnes som vyzbrojená veľkými pomocníkmi z prírody, ktorí dokážu neraz zázraky. Rada by som vám ukázala posilňujúce vlasové sérum, ktoré poslúži aj ako prevencia proti ich vypadávaniu. 

Navia Posilňujúce Vlasové Sérum (Proti VYPADÁVANIU Vlasov)


Kvitok Posilňujúce Vlasové Sérum (Proti VYPADÁVANIU Vlasov)

Posilňujúce Vlasové Sérum (Proti VYPADÁVANIU Vlasov) zloženie

Posilňujúce Vlasové Sérum

sérum proti vypadávaniu vlasov

Posilňujúce vlasové sérum (Proti vypadávaniu vlasov)

Ako som vám spomínala v nedávnom článku, značka Navia mení svoje meno na Kvitok, preto nebuďte prekvapení dvomi názvami :) Vlasové séra nepoužívam dlhú dobu. Pleťové už roky, no tým vlasovým som musela prísť na chuť postupne. Stálo to však zato, lebo ich mám momentálne doma niekoľko. Každé rieši trochu iný problém. Toto si ma získalo po prvom použití.

Posilňujúce vlasové sérum má 30 ml, balené je v tmavom skle pre jeho lepšiu ochranu a na dávkovanie slúži absolútne dokonalé kvapkátko. Na konci je zúžené, ľahko sa s ním dostanem až k vlasovej pokožke. Môže to vyznievať ako malichernosť. Pravdou ale je, že ak si robíte olejové zábaly a snažíte sa olej dostať až k pokožke, viete, že niekedy je to boj. Z balenia som bola nadšená hneď, ako som ho zbadala a páči sa mi, že je menšie a praktickejšie. Vzhľadom na to, že ho zbožňujem, by som ho ale pokojne privítala aj väčšie :)

Skladá sa zo samých dobrých vecí. Blahodarné oleje ako argánový, avokádový, ricínový, z horčičných semienok je doplnený o extrakt z koreňa Maca a esenciálne oleje  rozmarín, cédrové drevo a šalvia lekárska. Vzniká tam veľmi dobrá kombinácia látok, ktorých účinky sa navzájom dopĺňajú a môžete sa tak tešiť na vynikajúci kúsok.

Jeho bylinkovú vôňu považujem za balzam na dušu a na použitie sa teším aj kvôli nej. Lahodná, svieža a povzbudzujúca -  aj tak by som ju vedela popísať. Olejová konzistencia je super, lebo sérum sa ľahko vtrie do pokožky. Dvakrát týždenne ho vmasírujem do pokožky a nechám asi desať - pätnásť minút pôsobiť.  Môže to byť aj hodina alebo celú noc, podľa toho, aké sú vaše možnosti. Vlasy si zabaľte do teplého uteráka a chvíľku relaxujte. Vtedy si rada vyložím nohy a čítam si alebo počúvam hudbu.

Vlasy si umyjem ako vždy. Postačuje mi šampón a kondicionér, nič viac, nič menej. Prvý raz som sa bála, či nebudú mastné, ale ukázalo sa, že tieto obavy boli celkom zbytočné. Po vysušení boli krásne a jemné. Samozrejme, po prvom použití netreba čakať žiadne zázraky. V tomto prípade je dôležitá pravidelnosť a tiež jemnosť, teda žiadne zbytočné trápenie vlasov v podobe fénovania, žehlenia, farbenia alebo agresívnej kozmetiky. 

Sérum ocenil aj môj ekzém, pretože pokožka hlavy je hydratovaná a mňa aj menej svrbela. Vlasy padajú podstatne menej a rastú nové. Všimla som si to najmä pri ofine a okolo uší, postupne sú dlhšie a ja spokojnejšia. Celkovo môžem povedať, že sú krajšie a zdravšie. Ak chcete porovnávať zmeny, je dobré počkať dva - tri mesiace. Mám už tretie balenie, striedam ho s iným od Navia/Kvitok a je to veľmi dobré. Na kefe mi už neostávajú tenké pramienky, pri umývaní je to tiež len pár vlasov. 

Plusy:
  • šikovné balenie
  • veľmi dobrý aplikátor
  • krásne vonia
  • dobré zloženie
  • olejová konzistencia
  • pomáha znižovať vypadávanie vlasov, podporuje rast nových, vlasy dú jemné, pevnejšie, zdravšie
Mínusy:
  • rýchlejšie sa mi mňa, lebo ho mám fakt rada :)
Nájdete ho v eshope Navia/Kvitok alebo v partnerských predajniach za 11,50  eur.

Ako bojujete s vypadávaním vlasov?



















You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Vypadávanie bohužiaľ potrápilo aj mňa a to až tak, že mi na hlave ostalo akoby par vláskov. Z dlhých som teda musela ísť na krátke, aby aspoň trochu vyzerali hustejšie. Čo sa týka starostlivosti tak používam už vyše pol roka prírodnú kozmetiku, užívam aj vitamíny konkrétne Donna hair forte a čo mi poradila moja babka, sú preplachy zo žihlavy. Pri pravidelnom používaní sú moje vlasy zdravšie, podstatne hustejšie a hlavne dorastajú. Tak isto som prestala tepelne upravovať vlasy, takže len ďalšie plus pre ne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten preplach zo žihľavy skúsim, ďakujem za tip :) Tiež som viacero vecí zmenila a vlasy sú o moc krajšie. Fénujem si len ofinu, keď si ju upravujem, po kulme siahnem len keď ideme na svadbu alebo inú podobnú udalosť.

      Odstrániť
  2. Mne ten preplach robí s vlasmi divy. Je to už vyše roka, čo ho tak raz za dva týždne aplikujem a tá zmena tam je a viditeľná. Celkovo si myslím, že vzdať sa žehličky a fénu bolo to najlepšie čo som pre vlasy mohla spraviť, pretože nebolo dňa čo by som žehličku nepoužila a tie vlasy trpeli, lámali sa a boli hrozné. Túžila som mať rovné vlasy a teraz sa teším zo svojich vlniek každý deň :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to, že každá chce to, čo nemá a potom občas treba napraviť škody :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe