Hebké nôžky od Kvitok

19:24

V zime som starostlivosť o svoje chodidlá zanedbala. Je to celkom pochopiteľné, lebo mi bolo večne zima, stále som nosila hrubé ponožky a pančuchy a ani mi nenapadlo, že by som si ich mala dať dole :) Som dosť zimomravá a občas na nohy skrátka zabudnem. Potom však príde jar, začneme vyťahovať zo skriniek lodičky, balerínky, beháme bosí a suché päty a chodidlá sa už nedajú ignorovať a odsúvať na druhú koľaj. Mám rada výživné a hutné balzamy na pery, lebo si ich dávam na noc spolu s bavlnenými ponožkami. Do tejto kategórie jednoznačne spadá aj regeneračný balzam Hebké nôžky od Kvitok.

Regeneračný balzam hebké nôžky od Kvitok
Regeneračný balzam hebké nôžky od Kvitok zloženie

Regeneračný balzam hebké nôžky

Regeneračný balzam  od Kvitok

Regeneračný balzam Hebké nôžky od Kvitok

V zimnom boxe od Kvitok (bývalá Navia) boli dva absolútne fantastické produkty - regeneračný balzam na ruky a druhý na nohy. Ich prínos do môjho kozmetického sveta je obrovský a neviem si ich vynachváliť. Ale poďme pekne po poriadku, aby ste vedeli, prečo je podľa mňa regeneračný balzam Hebké nôžky taký poklad. 

Balzam na nohy je v peknom sklenom pohári. Tmavé sklo ho dobre chráni a navyše pekne vyzerá :) Nesmiem zabudnúť ani to, že sklo patrí k látkam, ktoré sa dajú recyklovať opakovane  a ľahšie ako plasty. Objem 50 ml sa môže zdať menší, ale balzam sa nanáša len v maličkom množstve, preto sa nemíňa tak rýchlo, ako som si myslela. Dokonca by som mohla povedať, že vydrží omnoho dlhšie ako niektoré rovnako veľké krémy na nohy.

Keď ho otvoríte, usmeje sa na vás milá zelená masa, ktorá úplne pripomína prírodu. A tá vôňa! Ja som sa do nej zbláznila a hneď by som prijala telové mlieko  a krém na ruky, ktoré by voňali presne takto isto. Svieža a opojná bylinková vôňa mení rituál starostlivosti o nohy na niečo magické a večer sa teším, ako bude všetko voňať. Balzam je trochu hustejší a hutnejší, ale ľahko sa rozotiera. Ak nohy ostanú mastné, nevadí, obúvam si ešte bavlnené ponožky.

Veľmi ma prekvapilo, ako rýchlo účinkuje. Už po prvom použití boli moje suché, drsné a už aj trochu popraskané päty omnoho jemnejšie a dokonca bolo celkom príjemné pohladkať ich (predtým to bolo ako pohladkať asfaltku). Pár razy do týždňa som ich opilovala pilníkom a dopriala si kúpeľ s morskou soľou. Každý večer som si nohy natierala a výsledok? Päty sa celkom zacelili, zjemnili a hrubá koža je minulosťou. Dokonca už balzam nemusím nanášať večer čo večer, ale postačuje tak tri razy týždenne. Klobúk dolu, toto je jeden z najlepších krémov na nohy, aké som mala. 

Plusy:
  • pekný obal
  • krásne vonia
  • zaujímavá konzistencia
  • pekná zelená farba
  • ak sú nohy mastnejšie, odporúčam bavlnené ponožky
  • vynikajúco regeneruje a hydratuje chodidlá, päty sceľuje, zjemňuje a zanecháva pekné na pohľad, chráni pred vysušovaním
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Kvitok za 8,90 eur. 

Máte svoj obľúbený balzam na nohy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe