Fixačný a podkladový sprej v jednom

18:35


Líčenie som roky považovala za nutnosť. Mala som pocit, že potrebujem prekryť nedostatky svojej pleti a zvýrazniť oči, aby som odpútala pozornosť od akné. Bez make upu som nešla ani vyniesť smeti a desila som sa leta, lebo vtedy sa make up roztekal. Podarilo sa mi však niečo, v čo som nedúfala ani v najlepšom sne - akné zmizlo a postupne sa pleť dostávala do lepšej formy. Z líčenia sa stala zábava, kedy som som sa hrala s farbami a užívala som si to. Potom prišla koronakríza a pod rúško som si make up nechcela dávať. Nielen preto, že ma štvalo špinavé rúško, ale aj preto, aby som nezaťažila zbytočne pleť. Aj tak som si všimla, že skôr sa mi vyhodia malé vyrážky alebo ekzém. Sú však chvíle, kedy sa namaľovať chcem a tak hľadám šikovných pomocníkov, vďaka ktorým make up dobre vyzerá čo najdlhšie. Rimmel London Insta Fix & Go podklad pod make-up s tým môže pomôcť hneď dva razy.

Rimmel London Insta Fix & Go Podklad pod make-up
Rimmel London Insta Fix & Go Podklad pod make-up zloženie

Rimmel London Insta Fix & Go

Rimmel London Insta Fix & Go Podklad pod make-up

Rimmel London Insta Fix & Go podklad pod make-up a fixačný sprej v jednom mi padol do oka vďaka svojmu obalu, ktorý sa mi hneď zapáčil. Mám pocit, že len také to túlanie sa eshopmi nerobí dobre mojej peňaženke, lebo vždy niečo nové nájdem. Raz náramok, raz batôžtek, inokedy nádherné šaty, ku ktorým samozrejme potrebujem lodičky. Vo svete kozmetiky je to so mnou ešte horšie,lebo chcem mať všetko a najlepšie hneď :) No, ale vráťme sa k Rimmelu, aby som ho neoberala o jeho 5 minút slávy. Tento sprej má 100 ml, šikovný rozprašovač a pekne vyzerá. Na začiatok super, nie?

Zaujalo ma, že pekne vonia. Iste, nie je to nič dôležité, ale voňavá kozmetika ma vždy poteší. Nie je nič horšie, ako keď fixačný sprej vonia po alkohole alebo inom smrade a ja ešte 5 minút po použití predýchavam jeho arómu. Tu to vôbec nehrozí a dokonca by som povedala, že sa naň teším. Pokožka po jeho aplikácii neostáva lepkavá a pokojne môžete naniesť make up.

Môžete ho používať ako podklad pod make up a záverečný fixačný sprej. Ja preferujem druhú možnosť. Ako majiteľka zmiešanej pleti mi vyhovujú podkladové bázy na minimalizáciu pórov a zmatnenie pleti. Následne používam make up (momentálne sú miláčikmi Bourjois Paris a Lancôme), trochu púdru a fixačný sprej. Môže to vyzerať ako veľa krokov, ale pri správnom výbere produktov nepôsobí ako maska a nezhoršuje sa stav akné.

Fixačný sprej od Rimmel som si obľúbila hneď. Pleť nevysušuje ani nespôsobuje pnutie. Keď zaschne, líčidlá sa ani nepohnú (dokonca pekne zafixuje aj očné tiene a farbu na obočie) a dlhé hodiny sa nelesknem. Vyhovuje mi to, lebo moja T zóna občas pripomína diskoguľu a vtedy ma z toho ide poraziť. Líčenie mi v priebehu dňa stačí len prepudrovať prípadne siahnem len po zmatňujúcom obrúsku. Ťažko sa i odhaduje, ako dlho vydrží líčenie s ním a bez neho. Siahnem po ňom automaticky, niekedy ho frknem na pleť aj keď sa nelíčim, lebo tiež je hneď matná a jemná. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • pekne vonia
  • nevysušuje mi pleť
  • neštípe, nedráždi ju
  • neostáva po ňom žiadna stopa
  • výborne fixuje líčidlá (aj očné tiene), pleť sa neleskne dlhé hodiny, líčenie vydrží dlhšie bez výraznejších úprav
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Elnino za 4,55 eur.

Používate fixačné spreje? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Dříve jsem na fixační spreje nedala dopustit, vyzkoušeno mám i hodně značek. Ale zatím top byl od Freedom. Ale tenhle také nevypadá vůbec zle.

    Kosmetické peklo a nebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám veľmi rada aj Makeup Revolution, ale dnes je v ponuke veľa zaujímavých značiek :) Keď som s fixačnými sprejmi začínala, bol Avon a Elf, také za fajn cenu. Teraz je to jednoduchšie a nakupuje sa mi super :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe