Jedna voňavá Ziaja

14:36

K tomuto peelingu/gélu som sa dostala ako slepé kura k zrnu. Doma mám vždy viacero peelingov a každý je iný - jemnejší, cukrový, ostrejší. Moja pleť potrebuje vždy niečo iné a bez peelingu to jednoducho nejde. Málokedy sa mi stane, aby som naraz minula hneď dva, no teraz sa mi to stalo a ja som sa netrpezlivo vrhla na nákup. Do vyhľadávača v eshope som si zadala pleťový peeling  a začala som si prezerať ponuku. Zároveň som sa chcela trafiť do stanoveného rozpočtu a kúpiť si aspoň dva kúsky. Do oka mi padol šmolkovo modrý od Bione (o ňom nabudúce, ale stojí za to) a nebíčkovo modrý od Ziaja. Každý je iný, no každý je zaujímavý svojím spôsobom. So Ziajou mám veľmi dobré skúsenosti a tak som si povedala, že Ziaja Acai Berry čistiaci micelárny gél s peelingovým efektom bude pre mňa ďalšou kozmetickou výzvou.

Ziaja Acai Berry čistiaci micelárny gél s peelingovým efektom
Ziaja Acai Berry čistiaci micelárny gél s peelingovým efektom zloženie

Ziaja Acai Berry čistiaci micelárny gél s peelingovým efektom ingredients

Ziaja Acai Berry

Ziaja Acai Berry čistiaci micelárny gél s peelingovým efektom

Pri hodnotení tohto produktu stále neviem, či ho mám volať micelárny gél alebo peeling. V beauty rutine som ho zaradila ako peeling, ale celkom úplne ním nie je. Pracovne mu hovorím modrý peeling, tak asi ostanem pri tom :) Za svoje pomenovanie vďačí len tomu peknému obalu. Jeho farba je pre mňa okúzľujúca a patrí k mojim obľúbeným. Inak je obal úplne nenápadný a ani by som nepovedala, že sa v ňom ukrýva peeling alebo micelárny gél. Tipla by som možno sprchový gél alebo šampón.

Okúzlila ma vôňa. Ziaja Acai Berry čistiaci micelárny gél s peelingovým efektom vonia ako exotická dovolenka niekde v raji. Nie umelo ani vtieravo, ale sviežo a sladko zároveň. Je ako závan lahodného ovocia, na ktoré dostávam chuť hneď, ako ho ucítim. Myslím, že nič voňavejšie som ešte od Ziaji nemala a to som toho mala za posledné roky naozaj dosť. Konzistencia je tiež zaujímavá. Nie je to peeling v klasickom slova zmysle. Je to redší pleťový gél, ktorý obsahuje peelingové čiastočky. V konečnom dôsledku to nie je žiadna záhada, ale aj tak celkom presne neviem, či sa viac prikláňam k tomu, či je to gél alebo peeling :)

Použitie je veľmi príjemné. Napriek tomu, že je dosť jemný, pleť viditeľne čistí a rozjasňuje. Okamžite je jemná, žiarivá a niet ani stopy po únave. S čiernymi bodkami si takmer neporadí, ale pleť opeknie. Mal by tiež pôsobiť proti starnutiu pleti, ale tam si nie som istá, či badať rozdiely. Určite je hydratovaná a vysušovanie nehrozí, no či účinkuje aj inak, posúdiť neviem. 

Keď si to zhrnieme, tak Ziaja Acai Berry čistiaci micelárny gél s peelingovým efektom je veľmi milým prekvapením za fajn cenu. Netušila som, že je v ponuke a tak môžem byť len rada, že som si ho všimla. Zaujala ma konzistencia, vďaka ktorej je to stále tak 50 na 50 - je to proste aj gél, aj peeling :) Používam ho ako peeling, po ňom nasleduje ešte čistiaci gél/krém/tuhý čistič a nasleduje tonizácia a hydratácia. Výsledok? Žiarivá, jemná, svieža pleť bez nedokonalostí.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dosť veľký za fajn cenu
  • pekne vonia
  • zaujímavá konzistencia
  • jemný k pleti
  • nevysušuje, nedráždi
  • pleť čistí, vyhladzuje, zjemňuje, je matná a žiarivá
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.


Msli ste nejaký produkt z línie Acai Berry? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe