Ako som spoznala Rituals

16:15

Minuloročný Ježiško bol mimoriadne štedrý a priniesol mi veľa zaujímavej kozmetiky. Niečo som si vybrala sama, niečo mi darovala rodina a kolegynky. Práve s kolegyňami si občas pohovoríme o kozmetike, vymeníme si tipy a triky, poradíme si a strávime čas pravým babským pokecom. V polovici decembra sme si vymenili darčeky a pár milých slov pred tým, ako lockdown zasa všetko zmenil. O značke Rituals som veľa počula a mala som tú česť ovoňať niekoľko sviečok. Začala som si spisovať zoznam toho, čo by som chcela a objavil sa na ňom aj krém na ruky s vôňou čerešňového kvetu a ryžového mlieka. Kolegynka mi pod stromček darovala hand lotion, čo by som voľne pracovne pomenovala ako mlieko na ruky. Sakura patrí k mojim najmilším stromom a v jej ružových kvetoch by som sa vedela aj stratiť. 


Rituals hand lotion Sakura zloženie

Rituals hand lotion Sakura ingredients

Rituals Sakura

Sakura hand lotion od Rituals

Sakura hand lotion od Rituals  sa nedá prehliadnuť. Toto mlieko na ruky je v nádhernej tube, ktorá má sýtu výraznú farbu, proste wau. Keď som si prezerala eshop, nestačila som sa čudovať, koľko krásnych obalov a sviečok a som videla. Viem si predstaviť, ako tam tento rok budem vyberať vianočné darčeky (myslím na ne už teraz) a niečo pekné aj pre seba. 

Mlieko na ruky má 70 ml a príjemnú konzistenciu. Nie je husté ani riedke, také akurát, aby sa do pokožky dobre vsiaklo bez toho, aby po ňom ostal lepkavý alebo mastný film. Nie je príliš veľké, vošlo by sa mi aj do ruksaku či kabelky a nezavadzalo by mi tam. Inak ho považujem za nekorunovanú kráľovnú poličky a večer sa na ňu ľúbezne pozerám. 

Na vôňu som sa neskutočne tešila, pretože som čakala nežnú sladkú vôňu s nádychom kvetov. Takéto vône sú pre mňa tie najkrajšie a kozmetika tak pôsobí ako malé antidepresívum. Na kozmetické rituály sa preto veľmi teším. Táto je lahodná, nevtieravá, ľahká a naozaj kvetinová. Pokojne by som brala takýto sprchový gél či telové mlieko.

Ako som spomenula, Rituals hand lotion Sakura nie je hustým krémom, ktorý nelepí a nemastí pokožku. Krátko po nanesení sa dobre vsiakne a na pokožke ostane akoby ochranný film. Pokožka ostáva veľmi jemná, príjemná na dotyk a hneď sa môžem vrátiť k práci, neostanú po mne mastné odtlačky prstov. Hydratačné účinky by som pri mojej suchej pokožke označila za priemerné a asi by mi viac vyhovoval klasický krém na ruky. Toto mliečko musím používať častejšie, ale neprekáža mi to, lebo jeho vôňa je veľmi pekná.

Moja prvá skúsenosť s Rituals kozmetikou dopadla nad očakávania a získala si ma krásou, vôňou i účinkami. Zaujala ma natoľko, že si musím kúpiť na vyskúšanie aj sviečku či pleťovú kozmetiku.

Plusy:
  • krásny obal
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • nelepí, nie je mastný
  • na pokožke vytvorí akoby ochranný film
  • ruky hydratuje, zanecháva jemné a príjemné na dotyk
Mínusy:
  • na moje veľmi suché ruky má priemerní hydratačné účinky, asi by mi viac vyhovoval krém
Nájdete ho v eshope Rituals, kde stojí 8,90 eur.

Skúsili ste už niečo od tejto značky? 

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ja som Rituals objavila už dávno, ešte kedysi v roku 2013... a teda hned som si ich veci zamilovala. Určitu dobu ich aj nebolo na SK dostat, no teraz už myslim maju predajnu v Auparku v BA, ak sa nemylim. Majú skvele produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som dlho fičala len na značkách, ktoré sa dali kúpiť len v obchode, až potom som prešla na online nákupy a teraz viac nakupujem online. Preto sa ku mne niekedy dostanú celkom nové značky, a pritom u nás sú dlho :D Tak musím veľa vecí dobehnúť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe