Nočný krém z ďalekého Japonska

17:13

Potreba používania denných aj nočných krémov u mňa nastala už niekedy po dvadsiatke. S každým ďalším rokom som prehodnotila kozmetiku, ktorú používam a hľadala takú, ktorá by mojej pleti priniesla len to najlepšie. Po tridsiatke už kladiem na výber kozmetiky oveľa väčší dôraz, pretože už to nie je len o akné, ale aj o starnutí, linkách, vráskach a tak. Veď to poznáte, že každým rokom pribudne nejaká nová starosť s pleťou a už to potom nie je celkom sranda. O japonskej kozmetike Sensu ste si už na mojom blogu mohli prečítať, s pleťovým peelingom som bola spokojná. Ako obstál jej nočný krém?



Nočný hydratačný krém proti starnutiu Sensu zloženie

Nočný hydratačný krém proti starnutiu

prírodná japonská kozmetika Sensu

 Nočný hydratačný krém proti starnutiu Sensu

Nočný hydratačný krém proti starnutiu Sensu je balený veľmi podobne ako peeling - sklený obal, plastový vrchnáčik a má 45 g (trochu nevšedná gramáž, ale prečo nie). Minimalistické, pútavé a pekné. Podobne ako Makanai zaujme na prvý pohľad a hneď máte chuť skúsiť aj ďalšie kúsky. 

Krém mi padol do oka nie len vďaka peknému vzhľadu, ale aj vôni a konzistencii. Vôňa je citrusová, lahodná a pripomína mi nejakú cukrovinku. Lahodná  svieža aróma ma sprevádza počas celého večerného krémovania (používam aj roller, takže si to užívam hneď dvakrát) a rozpoznala by som ju okamžite. Konzistencia krému je trochu tuhšia, ale nemastná a dobre sa rozotiera po pleti. Rýchlo sa vsiakne a neostáva po ňom mastný film. 

V jeho zložení nájdete maškrtky ako:
  • Extrakt z yuzu, ktorý je antioxidant a čistí pleť. Je to citrusové ovocie bohaté na vitamín C, antioxidanty, flavonoidy. Extrakt z yuzu bojuje proti tvorbe vrások a tiež vyhladzuje jemné línie pokožky.
  • Výťažok zo semien lotosu, ktorý bojuje so starnutím pleti
  • Rastlinný olej z ryžových otrúb pleť hydratuje a rozjasňuje
  • Makadamiový rastlinný olej pleť zvláčňuje
  • Kyselina hyalurónová viaže v pokožke vodu
Používam ho každý večer na dôkladne vyčistenú pleť, na ktorú aplikujem aj hydratačné sérum (používam rôzne, ale snažím sa, aby neboli olejové). Krém sa ľahko aplikuje, rýchlo sa vsiakne a na pleti mi neostáva mastný film. Ráno sa síce s trochu mastnejšou pleťou zobudím, ale nie je to také zlé. Pleť je po použití hodvábne jemná (radosť pohladkať sa) a to ani zďaleka nie je všetko. Krém ju rozžiaruje, vyhladzuje a vynikajúco hydratuje. Zjemňuje existujúce linky a vrásky, spomaľuje vznik nových. Celkovo môžem povedať, že takto na zimu je to pre moju pleť perfektný krém, ktorý ju hĺbkovo hydratuje, zabraňuje vysušovaniu a zjemňuje ju. 

Plusy:
  • krásne vyzerá,
  • sviežo vonia
  • zaujímavá konzistencia
  • ľahko sa vsiakne bez mastného filmu
  • pleť výborne hydratuje, zjemňuje, vyhladzuje, spomaľuje starnutie. Pleť je pružná, hladká a veľmi príjemná na dotyk. Netvoria sa suché šupinky 

Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Sakura cosmetics, kde stojí 59 eur.


Máte svoj obľúbený nočný pleťový krém? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe