Očný krém so zaujímavým zložením, ktorý omladí pleť

16:30

Nedávno som zistila, že v mojom okolí je dosť žien, ktoré očné krémy nepoužívajú. Nad touto informáciou som sa na okamih pozastavila. Sama už roky používam očný krém dva razy denne a neviem si predstaviť, že by som ho vynechala zo svojej kozmetickej rutiny. Vďaka nemu nemám kruhy pod očami, očné okolie je hydratované, jemné a vyživené, bez vrások. Po tridsiatke nastal čas na ďalšie rozmaznávanie sa a tak si doprajem nielen kvalitnú kozmetiku, ale aj masky a pravidelnú masáž (mám svoj roller, gua sha kameň a našla som aj ďalšie pomôcky, ktoré ešte musím mať). Preferujem prírodnú kozmetiku a keď som dostala ponuku otestovať očný krém CareMedica, nemohla som odolať. Spája silu tradičnej čínskej medicíny a vitálnych húb, má certifikát CPK a objem až 30 ml. A to sme s pozitívami ešte neskončili. 


Očný krém CareMedica zloženie

očný krém s výťažkami z plamatky kapustovej a morských rias

kozmetika CareMedica

Očný krém CareMedica

Vybrať si správny očný krém je základ pre hydratované, svieže a jemné očné okolie. Pokožka je tu tenšia, citlivejšia a rýchlejšie starne. Nie je preto na škodu používať ho pravidelne. Odborníci tvrdia, že ideálne je začať s ním po dvadsiatke, netreba to odkladať na neskôr. Dnes by som vám rada povedala pár slov o kréme od CareMedica, ktorý si ma získal rovnako ako denný krém tejto značky. 

Opäť musím vyzdvihnúť pekné balenie. Plastový obal je tmavý, čí lepšie chráni svoj obsah pred znehodnotením a na dávkovanie slúži šikovná pumpička. Keď ju stáčate, dno sa pomaly dvíha hore a dokážete tak dostať von všetok krém. Za mňa je plusom aj veľké balenie, lebo krém s objemom 30 ml vám vydrží dlho a môžete ho používať ráno a/alebo večer. 

V jeho zložení nájdete maškrty ako:
  • mandľový olej, ktorý výborne hydratuje a upokojuje pokožku, vhodný je pre citlivú pleť i pre deti
  • olej zo simondsie čínskej, teda jojobový olej, je ďalší z mojich obľúbencov, pretože má hydratačné účinky a hodí sa aj na ošetrenie akné či ekzémov
  • bambucké maslo tiež výborne hydratuje, regeneruje a upokojuje pleť. Mám ho rada miesto telového krému, krému na chodidlá i ruky (na ruky radšej šľahané)
  • extrakt z Reishi ako antioxidant bojuje so starnutím pleti, o jej účinkoch si môžete prečítať tu
  • extrakt z plamatky kapustovej je známy svojim liftingovým účinkom a predchádza tvorbe vrások. Pomáha stimulovať tvorbu kolagénu a pleť je tak mladá a pevná
  • extrakt z kozinca blanitého prispieva k prekrveniu pokožky
  • extrakt z cistu sivastého je prírodné antioxidanty, pôsobí proti baktériám, vírusom, plesniam a zápalom
  • extrakt zo ženšenu päťlistého je tieň antioxidant
  • extrakt z morských rias má hydratačné a upokojujúce účinky, účinkuje proti proti vráskam, šupinateniu pokožky, akné aj ekzému
Jeho vôňa je sa mi páči, je svieža a zdá sa mi, že citrusová. Počas používania ju nie je nijak zvlášť cítiť, no občas ho len tak, pre radosť, ovoniam. Krémová konzistencia je ľahká a nemastná, krém sa dobre a rýchlo vsiakne. Aj preto je ideálny ako denný i nočný. Na jedno použitie nepotrebujete ani jednu celú pumpičku, takže okrem toho, že je fakt veľký, sa aj pomaly míňa a tak je dobrou investíciou.

Tento krém má dobré hydratačné účinky, očné okolie dostatočne hydratuje a zjemňuje. Pomáha aj na kruhy pod očami a opuchy, pretože odkedy ho používam, nemám ich (je síce pravda, že pri homeoffice nevstávam tak skoro, ale bývam zasa dlhšie hore). Očné okolie je vyhladené, rozjasnené a nepotrebujem ani korektor. Po pár použitiach je vyživené, hydratované a omladené a menej ľahko sa podráždi. V kombinácii s denným krémom CareMedica je pleť hydratovaná a pekná, sú zohratá dvojica. 

Plusy:
  • šikovné balenie s pumpičkou
  • veľké balenie, ktoré dlho vydrží
  • krémová ľahká konzistencia
  • príjemne vonia
  • na jedno použitie netreba ani jednu celú pumpičku
  • vhodný ako denný aj nočný očný krém
  • hydratuje, vyhladzuje, rozjasňuje očné okolie, pomáha na kruhy pod očami aj opuchy
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v obchodíku Obchod čínské medicíny, kde stojí 890 Kč a tovar posielajú aj na Slovensko.


Aký obľúbený očný krém kupujete vo veľkom balení? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe