Lahôdka s dokonalou vôňou

13:48

V mojej kozmetickej zbierke nájdete rôzne značky, niektoré sú lacnejšie, iné drahšie. Striedam ich a snažím sa vyberať si produkty, ktoré sú vhodné pre zmiešanú pleť. Nevyberám si len podľa ceny, značky alebo hodnotení. Občas sa riadim akýmsi šiestym zmyslom, ktorý som si za 10 rokov nákupov naozaj vycibrila. Napríklad zoberte si značku Freeman. Možno nevyzerá nijak zvláštne. Ak ju však raz skúsite, nebudete chcieť prestať s nákupom. Prvé masky tejto značky som si kúpila na vysokej a odvtedy som ich mala celkom dosť. Tento čierny kúsok mi padol do oka hneď a zapáčilo sa mi na ňom aj to, že sa dá používať ako peeling alebo ako maska.  


Freeman Feeling Beautiful čistiaca maska a peeling pre všetky typy pleti zloženie

Freeman Feeling Beautiful ingredients

čistiaca maska a peeling pre všetky typy pleti

Freeman Feeling Beautiful čistiaca maska a peeling pre všetky typy pleti

Masky a peelingy Freeman si môžete kúpiť v dvoch rôzne veľkých baleniach:
  • 15 ml masky je v takom tom plastovom vrecúšku, obyčajne je na jedno - dve použitia. Považujem ho za také skúšobné balenie, ak neviete, či by vám to vyhovovalo alebo cestovné, pretože na dovolenky je absolútne postačujúce
  • tuby majú 175 ml, sú peknú, väčšie a dlhšie vydržia. Pre mňa sú ideálne, lebo peelingov aj masiek miniem pri pravidelnom používaní naozaj dosť a pokiaľ sú dobré, kúpim si ich zasa, lebo ich cena je viac ako priaznivá
Freeman Feeling Beautiful čistiaca maska a peeling je v čiernej tube a pre mňa vyzerá elegantne. Čierna je moja kráľovná farieb, pokojne by som sa v nej aj vydávala a v mojom šatníku aj botníku jasne dominuje. Nie je preto prekvapujúce, že ak vidím kozmetiku v tmavom a čiernom obale, musím sa na ňu pozrieť o niečo lepšie. 

Čierna je aj čistiaca maska a peeling v jednom, lebo obsahuje aktívne rastlinné uhlie a čierny cukor. Nečakala som to, ale hneď sa mi to zapáčilo, lebo čierno čiernych produktov som mala len pár. Vonia sladko, pekne a nie výrazne. Maska je hustá a máte pocit, akoby ste sa umývali cukrom. Peelingové čiastočky je cítiť dobre a nie sú ostré ani nepríjemné, naopak. Peelingovanie je v tomto prípade radosť.

Môžete ju používať ako klasickú masku, ktorú si nanesiete na vyčistenú pleť, necháte pár minút pôsobiť a potom umyjete. Omnoho viac mi ale vyhovuje ako peeling, ktorý krúživými pohybmi rozotriem po tvári a opláchnem vlažnou vodou. Je to aj preto, lebo ako maska sa trochu ťažšie rozotiera po tvári a môže to dlhšie trvať. Pleť výborne čistí, zjemňuje a rozjasňuje. Pomáha odstraňovať aj niektoré čierne bodky, takže po umytí je tvár ako vymenená.

Ku cti mu slúži aj príjemné zloženie za dobrú cenu, takže nezaplače ani peňaženka. Čistí bez vysušovania, preto sa odporúča na rôzne typy pleti. Moju zmiešanú zmatňuje a prinavracia jej rovnováhu. Pleť je ako detská prdelka :) Nie je to tak dávno, čo ma moja pleť doháňala do šialenstva a nemohla som sa na seba pozrieť v zrkadle. 

Plusy:
  • pekná tuba
  • 2 v 1 - peeling a maska
  • sladká vôňa
  • dobrá konzistencia
  • cítiť cukor
  • dobre čistí, zjemňuje, rozjasňuje, nevysušuje, odstraňuje aj čierne bodky
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete na Notino.


Kupujete si masky Freeman? Ak áno, menšie či väčšie? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe