Ako som spoznala Thalgo

14:50

Každá žena má nejakú tú svoju úchylku (niekedy je ich viac, však hej) a občas ju pred svetom skrýva. To ale nie je môj prípad. Kozmetiku milujem už roky, rada o nej píšem i rozprávam a nesmierne sa teším na svoje kozmetické rituály, ktoré som si postupom času vytvorila. Po večeroch, prípadne vo vlaku, keď sa mi už nič nechce, si surfujem po stránkach s kozmetikou a pozerám, čo by som si chcela kúpiť, čo nutne potrebujem a bez čoho neprežijem. Potom si to píšem do zoznamu a keď príde tá správna chvíľa, kúpim si to (veľmi podobne nakupujem, aj oblečenie alebo topánky). Už dlhšiu dobu som pokukovala po značke Thalgo, ktorá ma zaujala svojím názvom. Luxusná francúzska kozmetika Thalgo sa pýši zaujímavými obalmi, najmä krémy mi učarovali a skončili vo wishliste. Začala som však pleťovou maskou a peelingom a práve o ňom dnes bude reč.


Thalgo Éveil a la Mer Refreshing Exfoliator pleťový peeling zloženie

Thalgo Éveil a la Mer Refreshing Exfoliator

Thalgo osviežujúci pleťový peeling

Thalgo Éveil a la Mer Refreshing Exfoliator pleťový peeling

Pleťové peelingy sú moji miláčikovia, doma ich mám niekoľko. Každý je iný, má inú silu a dokáže iné divy. Práve vďaka tomu si vyberám podľa toho, čo moja pleť práve potrebuje a tak je stále krajšia a krajšia. Teraz v lete, kedy som sa priblížila svojmu dovolenkovému opáleniu, nepotrebujem žiaden make up ani korektor, lebo nie je čo maskovať a som z toho nadšená (kto mal niekedy akné, to určite chápe). Jedným z pomocníkov, ktorým za toto vďačím, je aj Thalgo Éveil a la Mer Refreshing Exfoliator pleťový peeling, ktorý sa stal láskou na prvé ovoňanie.

Vyzerá ako more alebo oceán. Bielo modrá krabička a modrá tuba doslova kričia vodou a hneď sme si padli do oka. Pripomenuli mi nielen more, ale aj leto a hoci sú minimalistické, všimnete si ich hneď. Tuba má 50 ml a je menšia, šikovná aj do môjho cestovného kufríka a tak ho môžem mať aj počas víkendových výletov po ruke. Najprv som si hovorila, že je to strašný drobec, ale míňa sa pomaly a tak nemôžem povedať, že by sa neoplatilo kúpiť ho.

Ako som už spomenula o pár riadkov vyššie, zbláznila som sa do jeho vône. Je sladšia a svieža zároveň, veľmi príjemná a nie je rušivá. Niečo mi pripomína, ale ešte som celkom presne neprišla na to, čo to je. Viem ale povedať jedno - je prudko návyková, teším sa na každé jedno použitie a vedela by som si predstaviť aj ďalšie takto voňavé lahôdky. Konzistencia je gélová a sú v nej jemnejšie peelingové čiastočky. Najprv som si pofrflala, lebo mám rada o niečo drsnejšie peelingy, ale po prvom použití ma to prešlo. 

Napriek tomu, že Thalgo Éveil a la Mer Refreshing Exfoliator pleťový peeling patrí k jemnejším peelingom, výborne vyhladzuje pleť, odstraňuje odumreté bunky a nečistoty. Vďaka tomu je pleť jemná ako detská prdelka a žiari čistotou a spokojnosťou. Čierne bodky veľmi nedokáže odstrániť, no keď ho používam pred aplikáciou čistiacej masky, výsledky sú viac ako len dobré - malí nepriatelia miznú z brady aj nosa. Pleť je svieža, hodvábne jemná, príjemná na dotyk, čistá a krajšia. Nepodráždi ju (v ponuke však nájdete aj peeling pre citlivú pleť) a je to fajn. Na moju zmiešanú pleť ho používam dva razy týždenne a celkom to postačuje na to, aby som videla viditeľné zmeny k lepšiemu.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • tuba je šikovná aj na cestovanie
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • vyhladzuje pleť, čistí ju, je omnoho jemnejšia a žiarivejšia, nedráždi ju
  • aj keď si s čiernymi bodkami neporadí, pred aplikáciou masky výborne vyčistí pleť a tá potom účinkuje lepšie
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Elnino, kde bežne stojí necelých 20 eur.
 


Skúsili ste už značku Thalgo? :) Ako ste s ňou boli spokojní? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe