Oplatí sa vyskúšať čistiacu masku od Thalgo?

14:18

Keď som Vám písala o pleťovom peelingu od Thalgo, tešila som sa aj na to, ako vám poviem pár slov o čistiacej maske. Vzala som si ich ako duo, ktoré sa bude navzájom dopĺňať a verila som, že sa budem vytešovať z krásnej, jemnej a žiarivo čistej pleti. Zapáčilo sa mi, že si ju môžete kúpiť v menšom 40 ml balení (to som si vzala aj preto, lebo sa s ním dá v pohode cestovať, nezaberie veľa miesta v kufri a nech som hoci kde, budem pekná) alebo vo veľkom, ktoré má až 150 ml. Tam je tiež niekoľko výhod, býva cenovo výhodnejšie, balenie dlhšie vydrží a nemusíte na nákup tak rýchlo. Poďme sa pozrieť na to, prečo je ideálnym pomocníkom na leto. 


Thalgo Pureté Marine Absolute Purifying Pleťová maska zloženie

Thalgo Pureté Marine Absolute Purifying Pleťové masky

Thalgo pleťová maska

Thalgo Pureté Marine Absolute Purifying pleťová maska

V mojom košíčku mám pravidelne niekoľko masiek. Milujem lenivé večery (aj keď ich veľa nie je), kedy si vyberiem tú, na ktorú mám zrovna náladu a oddýchnem si. Ako som už spomenula v článku o pleťovom peelingu, táto značka ma uchvátila a rada by som sa jej pozrela na zúbok trochu lepšie. Nie je to prekvapivé, ponúka vskutku zaujímavé kúsky, je nesmierne voňavá a tiež účinkuje. Thalgo Pureté Marine Absolute Purifying pleťová maska je momentálne mojím letným obľúbencom.

Balená je podobne ako peeling. Pekná krabička, modrá tuba, pripomína mi more alebo oceán. Je to minimalistické, pekné, ľúbezné. Akurát ich nesmiem mať vedľa seba, lebo potom musím čítať, čo sa chystám použiť :) Objem 40 ml je taký akurát, čo som už spomenula o pár riadkov vyššie a pokojne by som mnou mohla aj na dovolenku. Teda, ak sa nejaká tento rok podarí, lebo to more mne aj môjmu ekzému veľmi chýba.

Jej vôňa je príjemná, lahodná, nevtieravá a neviem, ako inak by som ju popísala. Sladšia a pekná? Skrátka presne taká, aby som sa na večerné použitie tešila a vychutnávala si ho. Konzistencia je krémová, ľahko sa aplikuje a dobre sa s ňou pracuje. Myslím, že som to spomínala, ale izbu mám v podkroví a v lete je tam pekelne. Tak to bolo aj pri prvom použití tejto masky. Bolo skoro 33 stupňov a ja som po chvíli cítila, ako maska steká z mojej pleti dole a uvedomila som si, že by som sa najradšej roztiekla aj ja :) Odvtedy ju nanášam len o poschodie nižšie, kde máme predsa len o pár stupňov menej a dá sa tam existovať. Túžim po klimatizácii, ale stále ma presviedčajú, že to nie je zdravé. Tak uvidíme, ako sa to nakoniec vykryštalizuje.

Thalgo Pureté Marine Absolute Purifying pleťová maska sa ľahko umýva a nepotrebujete na to ani hubku či mušelínový obrúsok. Prečo si myslím, že je skvelá na dovolenky i výlety? Pretože súčasne čistí a hydratuje pleť a nemusíte tak so sebou nosiť zbytočne veľa kozmetiky. Pleťová maska čistí póry, odstraňuje aj nejaké čierne bodky, minimalizuje póry a zmatňuje. Okrem toho ju tiež hydratuje a rozjasňuje, takže je žiarivá a krajšia. Môžem ju len odporúčať, Thalgo ma zatiaľ milo prekvapuje a tak bude ďalší nákup :)

Plusy:
  • pekne vyzerá 
  • pekne vyzerá
  • dobrá konzistencia
  • vhodná aj na cestovanie
  • pleť dôkladne čistí, poradí si s niektorými čiernymi bodkami, minimalizuje póry a zmatňuje, hydratuje, rozjasňuje a osviežuje pleť
Mínusy:
  • Nenašla som
Nájdete ju v eshope Elnino v 40 alebo 150 ml balení. 


Skúsili ste niektorú masku od Thalgo? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe