Kvetinová láska pre nádherné leto

16:21

Každý rok si kúpim niekoľko parfémov. Kým niektoré sú lacnejšie a menej slávne, občas z Avonu i Oriflamu, inokedy si urobím radosť poriadne zvučným kúskom. Veľkú dilemu riešim vždy pred začiatkom leta, pretože vtedy hľadám niečo ľahké, kvetinové či ovocné. Nemám rada, keď okolo mňa v horúcom letnom počasí prejde dáma s krásnym, ale ťažkým parfumom. Niektoré vône skrátka patria k letu, iné k zime. Keď som si tak prechádzala eshopy a hľadala letné parfémy, do oka mi padlo niekoľko farebných flakónov od Giorgo Armani a nakoniec skončil jeden aj v košíku. Voľba padla na Armani Acqua di Gioia. Pretože môj muž miluje Aqua di Gio, bola som veľmi zvedavá. 


Armani Acqua di Gioia zloženie

parfumovaná voda Armani Acqua di Gioia

Armani Acqua di Gioia

Armani Acqua di Gioia parfumovaná voda

Čo si budeme klamať, parfém sa niekedy vyberá ťažko. Nie preto, lebo by nijaký pekný nebol po ruke, ale preto, lebo by sme ich chceli mať hneď niekoľko naraz :) Teda, neviem ako vy, ale ja tento problém mávam často a nielen pri parfémoch. Keby ste ma videli nakupovať šaty, knihy alebo topánky, pochopili by ste. Ja skrátka neviem prísť domov len s jedným kúskom. Armani Acqua di Gioia parfumovaná voda si ma na prvý pohľad získala vzhľadom, no nie je to jej jediný benefit. 

To by som nebola ja, kedy som si hneď nevzala velikánske balenie. Krásne vyzerá na poličke, dlhšie vydrží a ušetrila som. Hm, ale nosiť to v kabelke alebo v ruksaku, keď ma čaká dlhý deň, zasa až taká sranda nie je. Dá sa kúpiť vo veľkostiach 30, 50, 100 a 150 ml, ja som si vzala to stovkové. Už neraz som ich nosila v ruksaku (La Vie est Belle alebo DKNY jabĺčka mi tiež dali zabrať) a musím povedať, že by som sa naozaj mala naučiť používať ten cestovný rozprašovač. 

Flakón a vrchnák sú veľmi pekne tvarované a vidíte v nich zelenkavú (alebo bledomodrú, prípadne zelenomodrú, doma ešte celkom nenastal konsenzus a nevieme sa dohodnúť) voňavku. Obsahuje:
  • Hlava - kvet citrónovníka
  • Srdce - jazmín
  • Základ - céder, labdanum
Jej zloženie sa mi v eshope zdalo na leto ideálne, pretože nie je komplikované a čakala som tak ľahkú a sviežu vôňu. No, nechcem sa chváliť, ale presne takej som sa dočkala :) Armani Acqua di Gioia je luxusná kvetinová vôňa, ktorá mi v teplom počasí veľmi vyhovuje. Ani v horúčavách sa jej krása nemení, zanecháva pocit sviežosti a harmónie. Nosila som ju aj v chladnejšom počasí a zo svojho čara nestratila nič.

Musím ju pochváliť, pretože Armani Acqua di Gioia sa skrátka podarila a je ódou na radostné a bezstarostné chvíle. Možno by som mala len jednu drobnú výčitku, ktorá sa však dá prežiť. Na to, že sa jedná o parfumovanú vodu, má pomerne slabšiu výdrž a v priebehu dňa po nej musím ešte minimálne raz siahnuť. Ako som ale napísala, dá sa to prežiť, pretože potom sa okolo mňa opäť rozprestrie jej nádherná vôňa. Áno, menej vydrží, ale stále je luxusná, svieža, božsky kvetinová a v lete dokonalá. 

Plusy:
  • rôzne veľkosti flakónov
  • pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • ideálna do horúceho počasia
  • vyznačuje sa sviežou kvetinovou vôňou, ktorá je ľahká a opojná
  • vhodná na bežné nosenie i večer
Mínusy:
  • slabšia výdrž, ale aspoň ju častejšie použijem a neviem sa jej dočuchať 
Nájdete ju na Notino

Máte obľúbenú vôňu od Armani? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe