Fixačný sprej ako stvorený (nielen) na leto

18:12

Už to bude pár rokov, čo som sa naučila používať fixačný sprej na make up. Ako majiteľka zmiešanej pleti som dlho hľadala kvalitnú podkladovú bázu a k nej sprej, aby líčenie vydržalo dlhšie pekné a neleskla som sa ako diskoguľa. Jeho použitie je jednoduché  a rýchle a líčenie vydrží v skvelom stave dlhšie. Mala som pár sprejov, ktoré leteli do koša, lebo neboli na nič. Dnes by som vám ale rada ukázala fixačný sprej, ktorý som objavila už dávnejšie a myslím si, že v lete bude vaším spoľahlivým pomocníkom pri líčení. 


Makeup Revolution Sport Fix fixačný sprej na make up zloženie

Makeup Revolution Sport Fix fixačný sprej na make up ingrediencie

Makeup Revolution Sport Fix fixačný sprej na make up

Spoznala som ho minulý rok a považujem ho za jeden z najlepších fixačných sprejov, aké som zatiaľ mala. Myslela som si, že som vám o ňom písala, no zistila som, že nie a to by bola ozaj veľká škoda! V čase zúrenia koronavírusu som sa nelíčila, lebo buď som bola sama v kancelárii alebo som musela mať respirátor. Keď sme ich konečne zasa odložila, vytiahla som zo skrinky líčidlá a nakúpila, čo mi chýbalo. Makeup Revolution Sport Fix fixačný sprej na make up patrí k tým kúskom, ktoré si pravdepodobne obľúbite po prvom použití.  

Fixačný sprej od Makeup Revolution má 100 ml a je odetý v peknom čiernom plastovom obale. Hoci je jednoduchý, pôsobí elegantne a na poličke si ho rozhodne s ničím iným nepomýlim. Rozprašovač je šikovný, pretože dobre rozprašuje sprej po tvári a neostane mokrá. Čo sa vône týka, tá mi trochu pripomína vôňu lekárne, no mne to neprekáža. Naopak, na podobné vône fixačných sprejov som zvyknutá a dokonca by som povedala, že táto je jednou z tých lepších. Na pleti neštípe ani ju nedráždi a nevysušuje.
 
Ako som spomenula o pár riadkov vyššie, použitie je jednoduché a rýchle. Aplikujem podkladovú bázu, make up, púder a nakoniec nastriekam trochu spreju. Chvíľku pleť pôsobí akoby bola navlhčená, ale za krátky okamih uschne a ani neviete, že ste ho použili. Líčenie sa vďaka fixačnému spreju akoby vcucne do pleti a vydrží dlhé hodiny, nemastí sa mi T zóna a všetko je presne tak, ako má byť. Pokiaľ si všimne, že T zóna sa predsalen začína lesknúť, postačí zmatňujúci obrúsok, nemusím sa ani prepudrovať.

Výrobca uvádza, že Makeup Revolution Sport Fix fixačný sprej na make up zaistí perfektné líčenie aj pri športe. Priznám sa, že si neviem predstaviť, čo by ma viedlo k líčeniu pri cvičení, no jeho odolnosť sa perfektne hodí na leto, kedy sa ľahšie spotíme. Ako som už minulý rok zistila, tento fixačný sprej lepšie odoláva aj horúčavám a potu a hoci líčenie potrebuje po pracovnom dni opraviť, považujem to za úspech. A to najmä preto, že som musela dochádzať, prechádzala som z klimatizovanej kancelárie do tepla bratislavských ulíc a vlakov a líčenie bolo stále pekné.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dobrý rozprašovač
  • ľahko sa používa
  • na pleti neštípe, nedráždi ju, nevysušuje 
  • Makeup Revolution Sport Fix fixačný sprej na make up zafixuje make up na dlhé hodiny, pleť sa nemastí, neleskne sa a líčenie lepšie odoláva aj horúcemu počasiu
Mínusy:
  • vôňa je výraznejšia a pripomína lekáreň, treba si len zvyknúť
Fixačný sprej kúpite v eshope Elnino, kde bežne stojí 7,20 eur (za tak super sprej je to výborná cena).

Skúsili ste už tento fixačný sprej? Alebo sa ešte len chystáte? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Nikdy jsem fixační sprej nepoužívala :-) A zatím to nemám v plánu, tak moc často se nelíčím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa je to super pomocník :) A to som ho dlho považovala za zbytočný, ešte že som ho skúsila :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe