Verasace vie, ako na to

15:47

 Ak by ste sa ma spýtali, čo považujem za jeden z najkrajších doplnkov ženy, povedala by som, že parfum. Boli časy, kedy som mu nepripisovala veľký význam, no tie sú, našťastie, dávno preč. Verím, že krása nemá dané žiadne pravidlá a že v každej žene je nádherná ruža, ktorá môže zakvitnúť. Stačí jej len dopomôcť správnym spôsobom. Zbožňujem ten pocit, keď si môžem obliecť šaty, dať si rúž, zvoliť bižutériu v správnej farbe a vybrať si parfum. Ten môže byť ako dokonalý závoj, ktorý prispôsobujem nálade, príležitosti, počasiu a v neposlednom rade aj môjmu mužovi, lebo keď chce, vie byť príšerným kritikom. Zároveň mi nikto na svete nepovie tak krásne ako on, že mi to pristane. Parfum môže veľa povedať. Vďaka nemu môžem byť víla, femme fatale, princezná alebo celebrita na červenom koberci. Dnes by som vám rada ukázala vôňu, ktorá je naozaj celebritná. A stala sa z nej ďalšia láska na celý život. 


Versace Bright Crystal Absolu  parfumovaná voda zloženie

Versace Bright Crystal Absolu  parfumovaná voda

Versace Bright Crystal Absolu

Versace Bright Crystal Absolu parfumovaná voda

Pred pár rokmi som si kúpila toaletnú vodu Bright Crystal a bola výnimočná. Nádherne voňala, vydržala voňať dlhé hodiny, cítila som ju na oblečení, pokožke i vo vlasoch. Každý deň dokázala zmeniť na výnimočný a nesmiem zabudnúť ani na to, ako krásne vyzerala. No a potom som narazila aj na jej parfumovanú verziu. Srdce mi poskočilo a tak skončila parfumovaná voda Versace Bright Crystal Absolu v mojom košíku. Neľutujem a čoskoro nakupujem zasa. 

Oproti toaletnej vode má výraznejší ružový obal. Nádherný veľký vrchnák vyzerajúci ako šperk je ozdobou už tak dokonalého flakónu. Vybrala som si balenie vo veľkosti 90 ml, no v ponuke sú aj menšie (50 či 30 ml) a darčekové kazety, ktoré určite potešia každú ženu. Krabička je krásna tiež a bolo mi ľúto vyhodiť ju. Raz darmo, Versace dbá na detaily a vidieť to v každom kúsku, ktorý sa vám dostane do rúk.

Versace Bright Crystal Absolu parfumovaná voda obsahuje:

  • Hlava - yuzu, granátové jablko, vodné tóny
  • Srdce - magnólia, lotos, pivonka, malina
  • Základ - ambra, pižmo, mahagón
Keď som ju ovoňala prvý raz, zdalo sa mi, že je úplne rovnaká ako toaletná voda. Porovnávala som ich tak, že na jednej ruke som mala toaletnú vodu a na druhej parfumovanú. Rýchlo som však prišla na to, že drobné odchýlky tu sú. Táto ovocno kvetinová vôňa je totiž omnoho sýtejšia a výraznejšia ako jej staršia sestra, čo z nej robí dokonalú vôňu na špeciálne príležitosti (samozrejme, ani v bežný deň nič nepokazí a cítite sa vďaka nej ako kráľovná!). Je správne sladká, vonia celý deň a keď otvorím skriňu, aj po niekoľkých dňoch ju cítim na šatách alebo svetríku. 

Táto vôňa je skvost. Nielen vďaka krásnemu flakónu, ale vďaka  vôni, ktorá je pre mňa dokonalá na jar a jeseň (nosím ju však kedykoľvek, v zime sa nestratí a v lete ma z nej hlava nebolí). Je nevtieravá, jemná a pritom výrazná, ľudia sa na ňu zvyknú opýtať a pochváliť ju. Hoci svetlo sveta uzrela v roku 2013, nestratila nič zo svojho šarmu a krásy. Versace Bright Crystal Absolu parfumovaná voda poteší srdce každej ženy, ktorá si na svoj štýl potrpí a má vycibrený vkus. Nečakajte žiadnu tuctovku, ale srdcovku :)

Plusy:
  • nádherný flakón aj krabička
  • v ponuke viacero veľkostí aj darčekové kazety
  • vhodná do teplejšieho počasia
  • vynikajúca výdrž
  • Versace Bright Crystal Absolu parfumovaná voda je výrazná, ale nevtieravá ovocno kvetinová vôňa
Mínusy:
  • nenašla som
Kupovala som ju v eshope Elnino za nejakých 60 eur, keď majú výpredaje. Vtedy vône kupujem vo veľkom :)

Patria vône Versace k vaším obľúbeným? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe