Úsmev prosím! Prichádza prírodný botox

18:27

Rok 2020 mi po dlhej dobe priniesol stabilnú prácu bez výraznejšieho stresu. Denne som musela skoro vstávať, cestovať vlakom a domov som sa dostala až na večer. Napriek tomu som si to užívala, lebo vo vlaku som čítala alebo sledovala meniacu sa krajinu, našla nových priateľov a bolo to skvelé. Nebudem klamať, nie je to celkom jednoduché a na tele i na pleti sa to trochu podpísalo. Najmä pleť bola unavená, akoby vyšťavená a potrebovala som ju nakopnúť. Postupne, keď som si zvykla, to už bolo lepšie a vďaka kozmetike som sa zasa cítila dobre. 


Úsmev prosím pleťový krém s botoxovým účinkom zloženie

Úsmev prosím pleťový krém s botoxovým účinkom ingrediencie

Úsmev prosím pleťový krém s botoxovým účinkom

Úsmev prosím pleťový krém s botoxovým účinkom Pompom

Úsmev prosím pleťový krém s botoxovým účinkom od Pompom je určený najmä ženám okolo štyridsiatky. Hoci mi do nej chýba pár rokov, krém som chcela kvôli krku a pleti. Než som si našla svoj rytmus, bola unavená, mdlá, ľahko sa objavili linky. Potrebovala som niečo silnejšie, aby bola zasa v pohode a dnes som nadmieru spokojná. Musím však povedať, že som našla krém, ktorý budem  o pár rokov kupovať pravidelne.

Vybrať si ho môžete buď 30 mililitrový alebo 50 mililitrový. Vzala som si menší, lebo som ho chcela len na taký ten reštart, ale rozhodne odporúčam kúpiť si ho veľký, lebo je fakt super. V prvom rade chválim balenie. Stláčate ho v strede a cez tú mini dierku dostanete von dostatočné množstvo krému na celú tvár i krk. Je to iné ako pumpička a asi aj preto ma to tak veľmi bavilo :) Ku koncu už vychádzalo von menej krému a nakoniec urobil len akýsi puk a bolo po obsahu. Stačilo mi ho použiť len večer na problematické miesta.

Tento krém je bez vône, takže poteší aj citlivú pokožku. V zime som mala problémy s ekzémom a všetko voňavé ho dráždilo. Musela som hľadať kozmetiku na citlivú pleť, čo bola pre mňa úplná novinka. Tento krém mi vtedy vyhovoval ešte viac, lebo vôbec nedráždil, skôr som mala pocit, že pleť upokojuje. Jeho konzistencia ma nadchla, lebo je krémová, ale ľahká. Rýchlo sa vsiakol, nezanechal mastný film a moja zmiešaná pleť so sklonom k akné vôbec netrpela. Nie je komedogénny a tak som ho mohla používať bez strachu.

Výnimočný je vďaka svojmu zloženiu. Obsahuje argirelox, čo je unikátny komponent prírodnej kozmetiky s klinicky overenou účinnou zložkou s botoxovým efektom. Botox pravdepodobne poznáte vďaka známym ženám, ktoré ním bojujú proti starnutiu. Vyhladí im pleť, ale zhorší mimiku a je to umelá látka, takže si nie som istá, že by som niečo také časom nechala vpichnúť do tela. Argirelox prirodzene vyhladzuje mimické vrásky a vrásky okolo očí. Nedá sa ním predávkovať, je prírodný a nemusíte ísť na žiaden zákrok. 

Ako som už spomenula, krém som si vybrala z viacerých príčin - kvôli únave, nedostatku spánku, nedostatočnému pitnému režimu, určitému zhonu moja pleť trpela. Odzrkadlilo sa to na nej a hoci som sa o ňu dôkladne starala, vyzerala staršie a unavene. Krém mi úžasne pomohol:
  • krém vyhladil všetky linky okolo úst, očí i na čele. Tak, ako bola mdlá a staršia, tak ostala vyhladená, svieža a krásna. Nebol to zázrak, trvalo to pár dní, kým som videla prvé výsledky, ale o to spokojnejšia som bola. 
  • Postará sa aj o jemné očné okolie, nedráždi ho a spevňuje ho
  • Osvedčil sa mi aj na krk, pokožku hydratuje, vyhladzuje a spevňuje
  • chráni pleť pred vysušovaním a stratou vody, počas celého dňa je hydratovaná
  • nesmiem zabudnúť na to, že je nádherne jemná a príjemná na dotyk
Krém mi výrazne pomohol, všetko sa vrátilo do normálu a ostala som z neho unesená, ako úžasne funguje. Aj preto si ho píšem na vrchol wishlistu a o pár rokov sa ide na nákup :) V horšom prípade aj skôr, ale viem, že pomôže :) 

Nájdete ho v eshope Pompom, kde menšie balenie stojí 24,90 eur.

Po akom kréme siahnete, keď vaša pleť potrebuje naozaj dôkladnú starostlivosť? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe