Sada proti padaniu vlasov - hop alebo trop?

19:10

 Každoročne sa pasujem so sezónnym vypadávaním vlasov. Zväčša je to po zime a po lete a neznášam to. Vtedy mením svoje bežné šampóny za šampóny proti vypadávaniu vlasov a vždy sa snažím skúsiť nejaký nový. Mám pár favoritov, o ktorých viem, že situáciu naozaj zachránia (napríklad Ziaja), ale rada spoznávam nové kúsky. Pred pár rokmi som spoznala značku Nioxin a padla mi do oka. Mala som síce alergiu na niektorú zložku (vždy mi sčervenela pokožka okolo uší, krk a všade tam, kde sa dostal šampón), no pomohlo mi to. Rozhodla som sa preto skúsiť ďalšiu sadu od Nioxin a teraz som vybrala bravúrne, lebo som nemala žiaden problém a dostavilo sa aj vytúžené zlepšenie. 


Nioxin System 6 Color Safe Chemically Treated Hair darčeková sada pre rednúce vlasy zloženie

Nioxin System 6 Color Safe Chemically Treated Hair darčeková sada pre rednúce vlasy

Nioxin System 6 sada pre rednúce vlasy 

Nuž, toto balenie je vhodné nielen pre vás, ale aj ako darček. Sada Nioxin System 6 pre rednúce vlasy unisex je pekne zabalená. V krabičke nájdete šampón, kondicionér a bezoplachová starostlivosť. Produkty samy o sebe neoplývajú nijakou výraznou krásou, no ich obsah je podstatne dôležitejší. V tomto menšom balení majú šampón a kondicionér po 150 ml a bezoplachová starostlivosť 40 ml. 

Nioxin System 6 šampón

Nioxin System 6 šampón proti vypadávaniu vlasov

Šampón som si obľúbila okamžite, pretože jeho svieža a povzbudivá vôňa je super. Zapáčila sa mi po prvom ovoňaní a na každé ďalšie použitie som sa tešila. Výhodou bolo, že vyhovoval aj môjmu ekzému, ktorý sa nezhoršoval a ani viac nesvrbel. Šampón Nioxin System 6 veľmi dobre penil a potešilo ma, že na tento som alergickú reakciu nemala a mohla som ho veselo používať ďalej. Šampón bol prvým krokom (občas si pred umývaním urobím vlasovú kúru z olejov, aby boli vyživené, jemné a hydratované) a stačilo mi ho použiť raz. 

Nioxin System 6 kondicionér

Nioxin System 6 kondicionér proti padaniu vlasov

Nioxin System 6 kondicionér je druhým krokom a tiež sa mi zapáčil vďaka svojej vôni. Je o niečo jemnejšia ako pri šampóne, ale spolu sú zohratá dvojica a vlasy krásne prevoňajú. Jeho krémová konzistencia mi vyhovuje, je hustejší, nesteká a dobre sa s ním pracuje. Najčastejšie mám problém s tým, že kondicionér miniem skôr ako šampón a tak som si teraz dala záležať, aby som sa tomu vyhla. Nakoniec som skôr minula šampón, ale nevadí :) Vlasy sa mi z neho nemastili a tak som ho bez problémov používala od korienkov po končeky. 

Nioxin System 6 bezoplachová starostlivosť

Nioxin System 6 bezoplachová starostlivosť proti vypadávaniu vlasov


Nioxin System 6 bezoplachová starostlivosť proti vypadávaniu vlasov je posledným krokom. Jedná sa o voňavú penu, ktorú som po každom umytí vtrela do vlasovej pokožky. Prvý raz som mala rešpekt, bála som sa, aby nejako nepolepila vlasy alebo neostala na nich ako povlak, ale nič také sa nestalo. Ekzém sa s ňou zniesol dobre, bezoplachová starostlivosť ho nepodráždila a nespôsobila jeho zhoršenie. 


Produkty sme si predstavili a teraz sa poďme pozrieť na to, či sa do sady Nioxin System 6 oplatí investovať:
  • hneď na začiatok si treba povedať, že po prvých použitiach (minimálne tých dvoch) netreba čakať zázraky. Vlasy som z vane zbierala asi v rovnakom množstve a tiež tak ostávali aj na kefe. Sprvu ma to zamrzelo (lebo ja som ten zázrak čakala), ale vytrvala som a stálo to za to
  • pri pravidelnom používaní sa vytúžený výsledok dostavil. Po pár použitiach mi vypadlo niekoľko vlasov pri umývaní a na kefe by som ich zrátala na prstoch jednej ruky. Presne na tento efekt som čakala a Nioxin ma zasa nesklamal. 
  • Vlásky sú tiež pevnejšie, pružnejšie, odolnejšie. A lesknú sa, krásne.
Keďže ide o druhú sadu Nioxin, ktporú som už mala, môžem povedať len jedno - táto značka skrátka vie, ako na to a pomôže bojovať proti vypadávaniu vlasov s úplnou ľahkosťou. 

Na internete nájdete kusovky aj celé sady a ja rozhodne odporúčam celú sadu, lebo je namixovaná perfektne a viete, že dostanete všetko, čo potrebujete pre zdravé a krásne vlasy. 

Skúsili ste už túto značku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe