Pleťová maska s islandským machom

16:31

Rokmi som sa celkom dobre naučila vyberať si kozmetiku. Obyčajne bez problémov trafím účinný kúsok, odtieň dekoratívky či parfém. Naučila som sa loviť vo vodách prírodnej kozmetiky a niekedy narazím na parádne kúsky za ešte parádnejšiu cenu. To bude prípad dnešnej recenzie. Na pleťovú masku Natura Estonica - Islandský mach som narazila pri potulkách po eshope (nepotrebovala som ju, ale veľmi sa mi zapáčila) a okamžite mi padla do oka cena - 2,45 eur za 75 ml. Povedala som si, že skúsim, veď za tú cenu ma môže milo prekvapiť. Aj prekvapila a túto by som si pokojne kúpila zasa.


Pleťová maska Natura Estonica - Islandský mach zloženie

Pleťová maska Natura Estonica - Islandský mac

 Pleťová maska Natura Estonica - Islandský mach

Natura Siberica patrí medzi pomerne často spomínané značky na mojom blogu. Spôsobuje to viacero faktorov - má bohatú ponuku, priaznivé ceny, skúsila som toho už požehnane a rada sa k nej vraciam. Má viacero rád, patrí k nim aj Natura Estonica. Pleťová maska Natura Estonica - Islandský mach síce v mojej zbierke pôsobí pomerne nenápadne, ale zaradila sa k tým lepším kúskom. 

Balená je v plastovej tube s objemom 75 ml. Naozaj je dosť veľká a celkom pekná, hoci nenápadná a neviem, či by som sa pri nej v obchode zastavila. Je to pravda, že aj obal predáva a ak vás zaujme, skôr po tom výrobku siahnete, aby ste sa naň trochu lepšie pozreli. Nevadí, podstatné je, že sa mi dostala do rúk a pokojne by som si ju kúpila zasa.

Má lahodnú vôňu, ktorú nemám k čomu prirovnať. Je sladká aj svieža, pekná a nevtieravá. Počas aplikácie ju občas ucítite, ale potom už nie. Krémová konzistencia je fajn, pretože maska sa ľahko aplikuje a pokojne ju nanesiem aj v tenučkej vrstve. K pleti je jemná, nepodráždi ju a ani neviem, že som si ju naťapkala na tvár. Pôsobiť by mala okolo 10 - 15 minút, následne sa zmýva vlažnou vodou. Ide to ľahko, ale vždy mám po ruke mušelínový obrúsok, aby to išlo ešte ľahšie.

Musím sa priznať, že táto maska sa stala veľmi milým prekvapením. Budem úprimná, za tú cenu som veľké zázraky nečakala, ale rýchlo som bola vyvedená z omylu.  Pleťová maska Natura Estonica - Islandský mach výborne čistí pleť a čo ma úplne dostalo - odstraňuje aj čierne bodky. To som nečakala, pretože mnohé omnoho drahšie masky s tým majú problém a táto to s prehľadom zvláda za pár minút. Pleť ostáva čistá, žiarivá, jemná a upokojená. Pôsobí protizápalovo, preto sa nové nedokonalosti lepšie hoja a pleť vyzerá krajšie. Úprimne, čakali by ste to za necelých 2,50 eur? Ja nie a o to spokojnejšia som. Hneď som si preto vzala aj masku Natura Estonica - Sofora japonská, no tam už také nadšenie nezdieľam. O nej ale nabudúce :)

Plusy:
  • tuba s objemom 75 ml
  •  pekne vonia
  • dobrá konzistencia
  • ľahko sa aplikuje
  • nedráždi pleť
  • viditeľne čistí pleť do hĺbky, odstraňuje aj niektoré čierne bodky, pleť zanecháva sviežu, jemnú a žiarivú
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Natura Siberica, kde stojí 2,45 eur. 



Aký lacnejší prírodný kúsok vás v poslednej dobe prekvapil? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe