Očný krém s nádychom levandule

18:55

Očný krém je pre mňa samozrejmosťou už niekoľko rokov. Sprvu to bola len taká zábavka, poviete si, som mladá, tak na čo? Ale po dvadsať päťke je naň už najvyšší čas a po tridsiatke je to už nevyhnutnosť. Očné okolie je namáhané, nemá mazové žľazy, starne rýchlejšie a zaslúži si preto hýčkanie a opateru. Odkedy skoro vstávam, mám doma minimálne dva očné krémy - hydratačný a proti kruhom a opuchom. Keď vstávate o štvrtej a váš deň je nekonečný, ľahko sa môže stať, že vyzeráte milo ako panda alebo ako zombie. Obyčajne medzi tým nič iné nie je a ja sa teším, keď sa kruhy podarí zmierniť. Pomáhajú mi aj očné masky, tie teraz míňam na kilá a kým si nenájdem prácu bližšie k domovu, míňať ich tak budem stále. Dnes si povieme pár slov o hydratačnom očnom kréme, ktorý nestojí veľa a je prekvapivo dobrý.


Biolaven Očný krém zloženie

Biolaven Očný krém

očný krém s levanduľovým olejom

Biolaven Očný krém

Poľská prírodná kozmetika by sa rozhodne nemala podceňovať. Už niekoľkokrát som ju odporúčala aj známym a hneď mi povedali, že je nekvalitná. Keď som sa spýtala, či ju už skúšali, odpoveď bola nie. Lebo je z Poľska. Neviem to pochopiť, odsúdili niečo, čo ani neskúsili, lebo ... Ja vám dnes ukážem Biolaven Očný krém, ktorý milo prekvapí, nezruinuje peňaženku a budete chcieť skúsiť viac.

Vegánsky očný krém má 15 ml (taký štandard, ktorý vydrží dlhé týždne) a balený je v peknej krabičke. Krabička aj plastový obal sa nesú v bielo fialových tónoch a ozdobené sú kvietkami. Minimalistické, pekné. Obsahuje samé šmakociny ako levanduľový olej, hroznový olej, avokádové maslo, squalane či ovsené proteíny. A ako som spomenula, výhodná je aj cena, pretože za tento krémik nedáte ani 10 eur. 

Jeho vôňa ma dostala. Je jemná, lahodná, levanduľová, sladká. Niežeby to bolo pri očnom kréme dôležité, všakže, ale poteším sa, ak mám v rukách voňavú kozmetiku. Vtedy je to potešením viacerých zmyslov a považujem to za svoju prírodnú aromaterapiu proti stresu a zlej nálade. Konzistencia je krémová, nemastná a ľahká - pokojne ho môžete používať na deň i na noc. Kým na deň postačuje celkom tenká vrstva krému (rýchlo sa vsiakne a neostáva po ňom žiadny film), na noc si ju pokojne môžete dať aj hrubšiu. 

Aplikuje sa dobre, rovnako dobre sa vsiakne. Je maličký, ideálny aj na cestovanie a obľúbite si ho aj v prípade, že levanduľa nepatrí k vašim najobľúbenejším rastlinkám. Dokáže hydratovať a vyživiť jemné očné okolie, takže ostane vyhladené, svieže a rozjasnené. Vyhladzuje mimické linky aj vrásky, prinavracia pleti pružnosť a jemnosť. Čo sa kruhov pod očami týka, s nimi si príliš neporadí, ale nevadí, na to mám iného borca. Toto je ten hydratačný šikovník, ktorý omladzuje a bojuje so známkami starnutia. 

Plusy:
  • šikovné balenie so zúženým aplikátorom
  • príjemne vonia
  • pekne vyzerá
  • dobrá konzistencia
  • vhodný na deň i noc
  • vegánske zloženie
  • očné okolie vypína, vyhladzuje linky a vrásky, hydratuje a rozžiaruje ho, je pevnejšie a mladšie
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Bionatural, kde stojí 9,50 eur.


Máte doma niečo od poľskej značky Biolaven? :)




 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe