Ako som sa zoznámila s Mario Badescu

13:38

Niekedy si hovorím, že výpredaje by mi mali zakázať, lebo som schopná minúť veľkú časť výplaty na nové šaty, topánky, knihy či kozmetiku. Isteže, ušetrím, ale stále miniem dosť na to, aby som potom žila na rožkoch a vode :) Rokmi som sa síce naučila oveľa viac šetriť, ale letným nákupom jednoducho neodolám a vtedy si kúpim aj to, čo vôbec nebolo v pláne. To je prípad dnešnej recenzie. Išla som na jeden malý nákup, presne som vedela, čo chcem a potrebujem a nakoniec som kúpila aj to, čo som práve až tak nepotrebovala. Ale spoznala som Maria Badescu a padli sme si do oka. 


Mario Badescu pleťový sprej s aloe, kamilkou a levanduľou zloženie

Mario Badescu pleťový sprej s aloe, kamilkou a levanduľou ingrediencie

Mario Badescu pleťový sprej s aloe, kamilkou a levanduľou

Mario Badescu pleťový sprej s aloe, kamilkou a levanduľou

Ako už názov napovedá, táto značka v sebe nesie kúsok Rumunska a jej zakladateľ priniesol do New Yorku nový závan kvalitnej kozmetiky. Až do minulého roka som ju nepoznala a hneď mi padla do oka - hravé minimalistické obaly sa nedajú prehliadnuť a vyzerajú na zjedenie. Rozhodla som sa, že ju spoznám trochu lepšie a voľba padla na Mario Badescu pleťový sprej s aloe, kamilkou a levanduľou, ktorý ma zlákal svojou farbou a levanduľou. 

V ponuke sú hneď tri rôzne veľkosti - 59, 118 a 236 ml. Na skúšku som si vzala to najmenšie, ale keď som ho skúsila, banovala som. Mohla som si vziať hneď to veľké. Ale nevadí, veď na nákupy pôjdem zasa :) Pleťový sprej je balený v priesvitnom plastovom obale s rozprašovačom a vďaka veľkosti (tých 59 ml nie je tak veľa) ho môžete nosiť so sebou aj v lete a osviežiť sa vždy, keď to pleť potrebuje. 

Pleťový sprej s aloe, kamilkou a levanduľou sa vyznačuje ľahkou, príjemnou a nevtieravou vôňou, ktorá spríjemní každý deň. Vyhovuje mi (a to nielen preto, lebo milujem všetko levanduľové) a pleť vôbec nezaťažuje ani nedráždi. Keď ju nastriekate na tvár, za chvíľu ani neviete, že ste ju použili. Môžete ju skladovať aj v chladničke, vtedy čakajte úžasné osvieženie a hydratáciu.

Hmla v spreji, pleťový sprej alebo inak povedané pleťová voda obsahuje rastlinné extrakty a levanduľovú vodu. Kombinácia ingrediencií v tejto fľaštičke pokožku osviežuje, hydratuje, upokojuje a chráni. Nastriekať ju môžete na  tvár, krk, dokonca aj na vlasy a poslúži tiež na zafixovanie make-upu alebo pred aplikáciou pleťového oleja alebo krému. Vďaka tomuto spreju mám chuť spoznať Maria Badescu o niečo lepšie :)

Plusy:
  • tri rôzne veľké balenia
  • pekne vyzerá
  • praktický rozprašovač
  • príjemne vonia
  • nedráždi pokožku
  • môže sa použiť počas celého dňa na pleť, krk i vlasy
  • pleť osviežuje, hydratuje, chráni, fixuje make up a hodí sa aj ako podklad pod pleťový olej alebo krém
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v parfumérii Douglas, kde najmenšie balenie stojí 5,90 eur.


Poznáte túto značku? :) Aké s ňou máte skúsenosti? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe