Ako som spoznala Pierre René

16:25

Keď sa povie poľská kozmetika, hneď mi napadne značka Ziaja. Poznám a používam ju už roky, jej šampón na problematickú pokožku hlavy som si veľmi obľúbila. Stále sa stretávam s názorom, že kozmetika z Poľska nemôže byť kvalitná, lebo... Tento predsudok sa mi vôbec nepáči, lebo stále spoznávam nové značky z tejto krajiny a niekedy od prekvapenia zabúdam zatvárať ústa. To sa mi naposledy stalo pri zaujímavej značke Pierre René Medic. Potrebovala som hyalurónové sérum, lebo to je moje must have. Vždy mám doma minimálne jedno a dopĺňam ho sprejmi a esenciami, aby bola pleť mladistvá a svieža čo najdlhšie. Objavilo sa mi toto a recenzie naň boli super. Tak som si povedala, že skúsim. 

´

Pierre René Medic Laboratorium 100% elixír kyseliny hyalurónovej zloženie

Pierre René Medic Laboratorium

100% elixír kyseliny hyalurónovej

Pierre René Medic Laboratorium vypĺňajúce hyalurónové sérum

Pierre René Medic Laboratorium vypĺňajúce hyalurónové sérum vyzerá zaujímavo. Žltý obal je milý, žiarivý a celkom letný. Kvapkadlo je výborné, pretože uľahčuje aplikáciu a dá sa odložiť, keď ho treba na niečo iné. Vrchnáčik vyzerá ako biela čiapočka a celkový dojem je na jednotku. Značku som predtým poznala len veľmi zbežne, netušila som, čo všetko ponúka. Vedela by som si vybrať omnoho viac, ale nakoniec ma zastavil stanovený rozpočet. Teraz však viem, že postupne skúsim ďalšie kúsky. Stoja za vyskúšanie.

Balenie je rozkošne maličké, má 15 ml a bez problémov ho ukryjem v každej cestovnej kozmetickej taštičke. Toto balenie mi vydržalo niečo okolo mesiaca a používala som ho ráno aj večer. Nemá takmer žiadnu vôňu a ak by ste sa ma teraz opýtali, ako voňalo, asi by som len mykla plecom. Neprekážalo mi to, lebo používam dosť voňavé krémy alebo oleje, takže som si vychutnala ich vôňu. Je pomerne riedke, čo mi vyhovuje.

Ako som spomenula o pár riadkov vyššie, hodí sa na deň aj na noc. Už pár kvapiek prispeje k hydratácii pleti, nie je smädná, ale žiarivá, vypnutá a jemná. Pomáha bojovať so starnutím pleti, vyhladzuje vrásky a linky. Môžete ho použiť aj ako podklad pod olej, ktorý sa do pleti vcucne a nie je potom vôbec mastná. Aplikujem ho aj na krk, aj tam je pokožka vyhladená. Celkovo ho hodnotím na jednotku, pretože výsledky vidno veľmi rýchlo, dobre sa nanáša, splní, čo sľúbi a pleť je spokojná.

Mala som už kadejaké séra, lacnejšie aj drahšie. Nie každé splní svoje sľuby, ale toto to robí s úplnou ľahkosťou a dokazuje, že aj poľská kozmetika je kvalitná. A keď vidíte žiarivú, sviežu a vyhladenú pleť, je to na nezaplatenie :)

Plusy:
  • malé milé balenie
  • kvapkadlo 
  • bez vône
  • redšie
  • vhodné na deň aj na noc
  • výborne hydratuje, vyhladzuje pleť, spomaľuje jej starnutie, je jemná, pružná, žiarivá a svieža
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.


Máte skúsenosti s touto značkou? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe