Dokonalá jesenná atmosféra s Yankee Candle

9:30

Čo sa vám spája s jeseňou? Mne chladné rána, dlhé prechádzky prírodou, zbieranie gaštanov, nadávanie, že mi je strašná zima, horúci čaj a nekonečné večery pri krbe, kedy spím, čítam knihy, lúštim krížovky, leňoším alebo pozerám seriály. K mnohým aktivitám už neodmysliteľne patria sviečky, ktoré sa mojou závislosťou stali niekedy pred pár rokmi. Bolo to v čase, kedy som chodila z práce unavená a bez života a potrebovala som nejakú maličkosť, na ktorú som sa mohla tešiť. Vonné sviečky domov zútulnia, prevoňajú, všetko zlé nechajú vonku za oknom, krásne vyzerajú a navodia dokonale pohodovú atmosféru. A všetko je tak, ako má byť. Kedysi som si kupovala lacnejšie sviečky s celkom pofidérnym zložením, ale dnes rada investujem do kvality a pokojne aj do zvučného mena. K mojim najmilším patria tie od Yankee Candle.




Yankee Candle Lemon Lavender vonná sviečka

Mnohým z vás asi sviečky Yankee Candle nemusím nijak zvlášť predstavovať. Prišli z Ameriky, kúpite ich v rôzne veľkých baleniach, značka ponúka veľké množstvo vôní a farebných prevedení. Je to vynikajúci tip na darček, potešíte ňou asi každú ženu a tie sklené obaly sa dajú po minutí dobre zužitkovať. Mala som ich už nespočetne veľa (najradšej nakupujem vo výpredajoch, kedy ušetrím fakt balík) a horia mi od septembra až kým sa neoteplí. Striedam ich so sviečkami Woodwick a dnes by som len ťažko povedala, ktorú značku mám radšej. Každá má iné prednosti. Mala som už viacero vôní a zatiaľ najviac ma oslovila sviečka Yankee Candle Lemon Lavender.

Obľubujem ju pre jej fialovú farbu a výnimočnú vôňu. To, že je fialová, je pre mňa skvelé - hodí sa do mojej fialovej spálne a aj muž si prekvapivo rýchlo zvykol na takú farbu. Najradšej si kupujem veľké sviečky (v ponuke je aj stredná, malá, votívna sviečka a čajová sviečka, ale nie každá vôňa sa dá kúpiť v každom prevedení), pretože neuveriteľne dlho vydržia a sú aj cenovo výhodné. Za veľký bonus považujem to, že dobre vyhoria a neostane po nich veľa nevypáleného vosku.

Ako som už spomenula, jej vôňa je rozprávková. Krátko po zapálení sa okolo vás rozleje upokojujúca levanduľová vôňa jemne dochutená citrónom. Je to harmonický súzvuk, jedinečný zážitok a relax. Večer pri krbe sa razom zmení na večer v Provensálsku a neviem sa z toho prestať tešiť. Izbu prevonia bez väčších problémov a jej aróma sa neraz tiahne aj na spodné poschodie a o ďalších izieb. Hlava ma z nej nebolela nikdy, nie je príliš intenzívna ani silná. Vzniknutá jesenná atmosféra si vás úplne podmaní a so stresom našim  každodenným sa bojuje o niečo ľahšie. 

Veľké sviečky od Yankee Candle pokojne vydržia horieť aj 150 hodín, čiže vašu domácnosť ozdobia na niekoľko týždňov.  Krásne prevoňaný parafín v potravinovej kvalite patrí z nej robí kvalitnú, dobre vyzerajúcu a voňajúcu sviečku. Už aj môj Richard sa naučil, že ak mi chce urobiť radosť darčekom, tak práve Yankee Candle je na to ideálna.

Prečo odporúčam tieto vonné sviečky aj celej rodine?
  • majú veľkú ponuku vôní, niektoré sú vyslovene sezónne (milujem vôňu Vianoc a lesa). Nie je to len o tom, že si vyberiete ovocnú, kvetinovú, bylinkovú a orientálnu. Vyberiete si presne podľa svojho gusta.
  • ešte sa mi nestalo, aby akákoľvek sviečka nevoňala pekne
  • prevoňajú veľký priestor
  • pekne vyzerajú
  • sklené obaly sa ešte dajú využiť
  • dlho a dobre horia
  • potešíte nimi každú ženu
Sviečky Yankee Candle nakupujem buď v kamenej predajni alebo na internete, naposledy som si vyberala na Notino a v akcii ma vyšla len necelých 21 eur. To je paráda.


Máte obľúbenú sviečku od Yankee Candle?































You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe