Spevňujúci krém na krk Niod, ktorý si zaslúži vašu pozornosť

19:32

Ani presne neviem, ako ten čas utiekol a ja som bola zrazu po tridsiatke. Uvedomila som si, že mladšia už nebudem a tak, ako pribúdajú postupne roky, pribudnú časom aj vrásky či ochabnutá pleť. Keď máte 20 rokov, nad niečím takým nepremýšľate. V 25-tke už možno príde myšlienka, že by sa hodil denný, nočný aj očný krém. No a po tridsiatke viac myslíme na prevenciu a boj so starnutím. Keď vidím tie dokonalé fotky žien v mojom veku na Instagrame, premýšľam, kde je chyba, ale potom si dám čokoládu a svet je gombička :) Každopádne som do svoje rutiny pridala masáže kameňom Gua sha, tvárovú gymnastiku a kvalitnú kozmetiku. Dnes bude reč o kréme Niod Neck Elasticity Catalyst, ktorý som si kúpila po prečítaní rôznych oslavných recenzií. 


Niod Neck Elasticity Catalyst zloženie

Niod Neck Elasticity Catalyst

Neck Elasticity Catalyst

Niod Neck Elasticity Catalyst krém na krk

krém na krk

Niod Neck Elasticity Catalyst

Keď som sa o krém Niod Neck Elasticity Catalyst začala zaujímať trochu viac, zistila som, že vo svojom obore je vlastne legendou. Keďže predtým ma krémy na krk nezaujímali, ani som len netušila, aký by som si mala kúpiť. Potom som však narazila na tento a vedela som, že ho skrátka musím skúsiť. Dá sa vybrať v dvoch veľkostiach - 50 ml krém je v peknej fľaštičke z tmavého skla, ktorú môžete vidieť na fotkách. Väčšie balenie má 100 ml a je v klasickej tube. Na skúšku som si vzala menšie balenie (väčšie bolo vypredané), ale nebudúce si počkám už na to väčšie. Nielen preto, že sa finančne omnoho viac oplatí, ale aj preto, že sa jedná o veľmi kvalitný produkt. 

Balenie je krásne, no mierne nepraktické. Zo začiatku sa dá naberať dobre, no ako krému ubúda, ide to trochu ťažšie. Našťastie mám rôzne kozmetické špachtličky a s nimi to ide lepšie. Asi aj preto je tuba trochu lepší nápad, no toto balenie zasa krajšie vyzerá. Používa sa ráno aj večer, ale krému ubúda pomaly, preto vydrží pár týždňov. 

Musím povedať, že ma upútala vôňa aj konzistencia, lebo sú nezvyčajné. Vôňa mi síce nepripomenula nič, ale je v nej niečo známe. Môj muž povedal, že to smrdí ako farba na maľovanie, ale mne v nej vonia niečo sladké a pekné. Neviem to popísať, ale páči sa mi a aj preto sa teším na aplikáciu. Konzistencia nie je krémová, pôsobí skôr ako nejaký hustejší gél. Dobre sa rozotiera, neostáva po ňom mastný ani lepkavý film a nerobia sa z neho žmolky. Dôležité je Niod Neck Elasticity Catalyst rovnomerne naniesť od úst smerom nadol a dobre rozotrieť.

Účinky sa nedostavia hneď. Iste, sprvu môžete sledovať, že pokožka na krku je krásne jemná a príjemná na dotyk. Na skutočne viditeľné účinky si treba pár týždňov počkať. Potom môžete vidieť omnoho elastickejšiu pokožku, je hydratovaná a zjemňujú sa aj vrásky. Jeho úloha je predovšetkým v zlepšení elasticity a to mu ide na jednotku s hviezdičkou. Rovnako účinkuje ako prevencia, lebo pokožka dostáva všetko pre to, aby bola mladistvá, elastická a krásna. Je to výborná investícia do krásy a som rada, že som spoznala značku Niod. Môj wish list sa plní :)

Plusy:
  • dve veľkosti balenia
  • krásne vyzerá
  • príjemne vonia
  • dobrá konzistencia
  • používa sa dva razy denne na dosiahnutie viditeľných výsledkov
  • v prvom rade výborne zlepšuje elasticitu pleti, je pevnejšia, vyhladzujú sa aj vrásky, je jemná na dotyk
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Natureal, kde stojí 60 eur.


Máte skúsenosti s touto značkou? Čo by ste mi odporučili vyskúšať? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe