Legendárna Omnia Crystaline

11:58

Po legendárnej toaletke Bvlgari Omnia Crystalline som poškuľovala veľmi dlho. Túžila som po nej, lebo som bola unesená jej krásnym flakónom, videla som ju v mnohých časopisoch a obdivovala som ju v eshope. Vždy som si povedala, že ju nepotrebujem, lebo mám toho veľa a nakoniec som ju nechala tak. Potom sa mi však do rúk dostala Omnia Amethyste a ja som z nej ostala úplne namäkko. Stále ju mám doma, šetrím si ju na špeciálne príležitosti a vtedy sa jej neviem nabažiť. Bolo však rozhodnuté a tak som si objednala aj Bvlgari Omnia Crystalline. 


Bvlgari Omnia Crystalline zloženie

toaletná voda Bvlgari Omnia Crystalline

Bvlgari Omnia Crystalline

Toaletná voda Bvlgari Omnia Crystalline

Raz darmo, keď srdce po niečom zatúži, musí to mať (teda, u mňa to nikdy neplatilo pri chlapoch, až keď som našla Richarda, nejak sa to na dobré obrátilo) a v tomto prípade to platí do bodky. Ten pocit, keď mi kuriér zazvonil pri dverách, ja som si prevzala krabičku a utekala po schodoch, aby som ju rýchlo otvorila - to bolo ako rozprávka. Keď som ju netrpezlivo vybrala z malej peknej krabičky, ľúbezne som sa na ňu pozrela a začal sa písať náš spoločný príbeh. Lebo toaletná voda Bvlgari Omnia Crystalline ľahko napíše jednu vlastnú kapitolu v mojom živote. 

Pri kolekcii Omnia sa mi neuveriteľne páčia obaly. Tie 30 mililitrové sú také ťuťu ňuňu okrúhle, malé a vhodné do kabelky. Tie väčšie sú už zaujímavo tvarované a nemajú vrchnáčiky. Tá horná časť sa len stlačí a je to. Sprvu ma to iritovalo, ale zvykla som si nakoniec rýchlo, pretože sa nikdy nezasekli. Moje 65 ml balenie je do kabelky trochu väčšie, ale nech, Bvlgari Omnia Crystalline musím mať so sebou a hotovo. 

Kupovala som si ju naslepo a keď so si prečítala zloženie, netušila som, čo ma bude čakať:
  • Hlava - bambus
  • Srdce - lotos
  • Základ - balzové drevo
Toaletná voda Bvlgari Omnia Crystalline je kvetinová, drevitá a mne vyhovuje na jar alebo na jeseň, keď teploty nie sú vysoké. Po prvom použití som mala chuť ju niekomu darovať, pretože mi vôbec, ale vôbec nevoňala a ja som už myslela na to, že som si ju mala ísť najskôr ovoňať. Nuž, čo už, povedala som si a nechala som ju stáť na stole. Po krátkej chvíli sa však zmenila a ja som sa jej zrazu nevedela dočuchať. Vykľula sa z nej svieža a čistá vôňa, sprvu trochu intenzívna, ale keď sa ustáli, vonia nádherne. 

Vyhovuje mi, že nie je prehnane sladká, no sladkosť jej nechýba. Pokojne si ju vezmem do práce i na rande, na bežné nosenie je ideálna. Čo sa výdrže týka, nie je úplne slabá, ale počas dňa ju musím použiť ešte aspoň raz, aby som ju ucítila. Po prvom použití mi bolo do plaču, že čo som si to kúpila, ale nakoniec neľutujem, lebo som si na ňu zvykla a teraz ju považujem za skvostnú. Omnia Amethyste sa mi páči trochu viac, ale musela som ju mať. Lebo to bolo silnejšie ako zdravý rozum.

Plusy:
  • viacero veľkostí v ponuke
  • krásne vyzerajú
  • flakón je ozdoba poličky
  • vhodná na bežné nosenie, ale vyhovuje mi aj večer
  • vyznačuje sa intenzívnou kvetinovou vôňou, ktorá sa ale zmierni a je veľmi svieža, čistá a príjemná, vôbec nie je presladená ani ťažká
Mínusy:
  • trochu slabšia výdrž
Nájdete ju v eshope Notino.

Mali ste niektorú Omniu? Ako ste boli spokojné? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe