Kvetinová Pupa Milano, ktorej nebudete vedieť povedať nie

14:16

Keď sa povie Pupa Milano, napadne mi hneď niekoľko vecí - absolútne božské telové peelingy, ktorých nikdy nemám dosť. Nádherná dekoratívna kozmetika, ktorú si rada obzerám v predajni. Maličký obchodík v Piešťanoch, kde mi vždy dobre poradili a ja som spokojná odchádzala domov. Presne tak sa ku mne dostali aj krásky, o ktorých dnes bude reč. Bola som v predajni a hľadala som niečo pekné, čím by som sama sebe urobila radosť. Moja obľúbená predavačka v Piešťanoch sa vtedy pri mne pristavila a spýtala sa ma, čo by som chcela. Keď som jej to s úsmevom vysvetlila, ukázala na telové mlieko a maslo so slovami, že nech skúsim, lebo určite neoľutujem. Skúsila som a neoľutovala som, naopak, neskôr som sa vybrala po ďalšie balenie. 


Pupa Milano Maslový krém Almond Milk a kvety

Pupa Milano Maslový krém Almond Milk a kvety zloženie

Pupa Milano Maslový krém Almond Milk a kvety

Pupa Milano Maslový krém

telový maslový krém

Pupa Milano Telový maslový krém Almond Milk a kvety

Začala by som týmto telovým maslom, lebo to bolo niečo geniálne! Nevedela som síce celkom presne, čo ma bude po otvorení krabičky čakať, ale o to viac som sa tešila domov. Pupa Milano Telový maslový krém Almond Milk a kvety  vyzeral na poličke super. V ponuke sú aj vône ako oat milk a vanilka alebo rice milk a cukor, no ja som hneď vedela, že chcem vôňu kvetov. Niežeby vanilka nebola krásna, ale blížilo sa leto a ja som túžila po kvetoch.

Krabička je biela, pekná a je na nej vyobrazený telový maslový krém, preto presne viete, čo vás vo vnútri čaká. Nuž ale obal je omnoho krajší ako na obrázku a vyzerá super. Vyníma sa na ňom logo Pupy a dojem bol na jednotku s hviezdičkou. Objem 150 ml sa mi sprvu zdal malý, ale maslo je husté a bohaté, takže ho potrebujete len trošičku. Výborne sa rozotiera, rýchlo sa vsiakne a po chvíli ani neviete, že ste ho použili.

Musím povedať, že vôňu som trafila výborne. Je sladšia, ale nie príliš výrazná, pohladí zmysly a navodí príjemnú atmosféru. Kvetinové tóny ma prenesú niekam do exotiky a mám pokoj :) Po večernej sprche je to čerešnička na torte. Nielenže pokožku krásne prevonia, ale výborne ju hydratuje, vyživí a zjemní. Tento bohatý telový krém ju chráni pred vysušovaním a ráno sa zobudím s hodvábne jemnou a krásnou pokožkou. Tento mesiac sa chystám po ten vanilkový :) Jeho cena je 10,50 eur. 

Pupa Milano telové mlieko

Pupa Milano telové mlieko zloženie

Pupa Milano hydratačné telové mlieko

Pupa Milano hydratačné telové mlieko Almond milk a kvety

Pupa Milano hydratačné telové mlieko Almond milk a kvety

Spolu s bohatým telovým maslom som si vzala aj hydratačné telové mlieko. Chcela som, aby boli obe rovnakej vône a mohla som tak porovnať, či je medzi nimi nejaký rozdiel :) Mliečko má 250 ml a balené je veľmi podobne - biela krabička s obrázkom telového mlieka. Opäť musím podotknúť, že mlieko vyzerá naživo omnoho krajšie ako na obrázku a právom ho označujem za nekorunovaného kráľa poličky. Mám rada pekné veci a táto kozmetika sa jednoznačne vydarila.

Maslový telový krém má trochu výraznejšiu kvetinovú vôňu ako mliečko, tiež je veľmi pekná a príjemná. Je však oveľa jemnejšia a aj preto mi toto mlieko kradne Richard. Pochvaľuje si, ako dobre hydratuje a pekne vonia :) Samozrejme, súhlasím s ním a som rada, že si ho požičia. Mliečko podobne ako krém výborne hydratuje a vyživuje pokožku, ale je omnoho ľahšie a tak mi príde do horúceho počasia ako lepšia voľba. Mliečko sa rýchlo vsiakne a neostáva po ňom na pokožke žiaden film. Jeho cena je 8,90 eur.

Pupa Milano telový maslový krém aj hydratačné telové mliečko sú skvelým nápadom na darček. Nielen preto, lebo krásne vyzerajú, ale veľmi príjemne voňajú a o suchú pokožku sa starajú bezchybne. Som rada, že som si dala poradiť, lebo sa chystám na ďalšie vône.

Plusy:
  • krásne balenie
  • príjemná kvetinová vôňa
  • dobrá konzistencia
  • zaujímavé vône v ponuke
  • výborne hydratujú pokožku, ostáva hodvábne jemná a vyživená, je chránená pred vysušovaním
Mínusy:
  • Nenašla som
Nájdete ich v kamennej predajni alebo v eshope Pupa Milano.


Vybrali by ste ti telový krém alebo mliečko? Prípadne oboje? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe