Čokoládová pleťová maska z krásneho Portugalska

8:28

Keď som si kupovala očarujúcu masku Florbela od Catarina Barbosa, všimla som si, že sa dopredáva aj Carolina - detoxikačná čokoládová pleťová maska. Bolo to z dôvodu vynovenia obalu a ten starý musel preč (aj keď, nebudem klamať, ten starý sa mi veľmi páčil). Všimla som si  tiež to, že Catarina Barbosa svoje výrobky ladí do zlatých odtieňov a majú nádherný minimalistický nádych, tak som nakoniec skonštatovala, že ani ten nový nie je na zahodenie. Každopádne ma potešilo, že som ušetrila, aj keď nabudúce si už masku kúpim bez ohľadu na cenu - je totiž skvelá. 


Carolina - detoxikačná čokoládová pleťová maska Catarina Barbosa zloženie

Carolina - detoxikačná čokoládová pleťová maska Catarina Barbosa

detoxikačná čokoládová pleťová maska

Carolina - detoxikačná čokoládová pleťová maska Catarina Barbosa

Musím povedať, že dávať kozmetike ženské mená je rozkošné. Masky Florbela a Carolina, séra Amália a Maria, balzam Simone - je to paráda a ľahko si to zapamätám. Bežne hovorím, že dnes si dám Florbelu alebo Carolinu a hoci na mňa doma najprv pozerali ako na cvoka, pochopili :) Carolina - detoxikačná čokoládová pleťová maska Catarina Barbosa je iná ako Florbela a v niečom ju aj predbehla, ale poďme na to pekne po poriadku. 

Ak ste čítali recenziu na Florbelu, zrejme si spomeniete aj na jej nádherný obal - je sklený, má zlatý vrchnáčik a pôsobí elegantne, masívne. Carolina je teraz balená rovnako, takže by na poličke boli ako sestry. Verziu, ktorú som si uchmatla, musím pochváliť tiež, pretože tmavý vyšší sklený obal ulahodil môjmu zraku. Má 100 ml a na jedno použitie postačuje jedna lyžička masky, ktorá sa zmieša s rovnakým množstvom vody (som žena, odhad mám nulový, ale konzistencia sa mi podarí vždy). 

Obsahuje maškrty ako kakao alebo marocký íl, čierne aktívne uhlie aj kaolín a je krásnej, šedej farby (áno, šedú považujem za krásnu, nie fádnu). Po zmiešaní vonia úplne božsky ako horká čokoláda a niekde v pozadí sú sladké kvetinové tóny, skrátka je dokonale vyvážená tak, aby bolo jej používanie pôžitkom. Najskôr som skúšala Florbelu, o nej sa na Instagrame hovorilo trochu viac a potom Carolinu. Keď si to tak porovnám, tak Carolina by si zaslúžila omnoho väčší priestor :) 

Pasta sa z nej pripravuje ľahko a keď ju štetcom nanášam na pleť, neviem sa jej dočuchať. Okolo mňa sa vytvorí voňavý čokoládový obláčik a dostávam chuť na kúsok nejakej fajnej čokolády :) Pôsobiť by mala okolo 10 - 15 minút a potom ju zmývam vlažnou vodou a mušelínovým obrúskom. Po aplikácii som spokojná, pretože pleť nie je podráždená ani červená, len nádherná.

Ako prvé som si všimla, že výborne odstraňuje čierne bodky. Už len kvôli tomu by som ju velebila do nebies, ale tam to ešte nekončí. Carolina - detoxikačná čokoládová pleťová maska je majsterka v čistení pleti a tá po umytí ostáva čistá, rozžiarená a mäkká na dotyk. Nevysušuje je ju, naopak, ostáva hydratovaná a vyživená, akoby ste sa práve vrátili z nejakého kozmetického salóna. Hoci je moja pleť v poslednej dobe unavená (možno aj viac ako ja sama, keď večer padám do postele), vďaka Caroline ožíva a je krásna. Už nie raz som dostala pochvalný kompliment, že moja pleť je teraz v lete omnoho krajšia a vôbec nepotrebuje make up. No, nepotrebuje, lebo nie je čo prekrývať a vďaka opáleniu je (až na pár pieh) naozaj zdravá a žiarivá. Len nech jej to vydrží :)

Čokoládová maska nie je na zahryznutie, ale na zdokonalenie pleti a to jej ide na jednotku s hviezdičkou. Už poškuľujem po sérach Maria a Amália, ale tam musím ešte trochu šetriť. Lebo aj balzam Simone vyzerá famózne :D Ale teším sa, keď si ich kúpim. 

Plusy:
  • starý aj nový obal vyzerajú krásne
  • dobré zloženie
  • krásne vonia
  • ľahko sa pripravuje
  • dobre sa nanáša
  • vynikajúco čistí do hĺbky, odstraňuje čierne bodky, pleť zanecháva hodvábne jemnú, mäkkú, vyživenú a žiarivú
Mínusy
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Liviny, kde stojí 53,74 eur.


Obľubujete čokoládovú kozmetiku? :)
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe