Zdokonaľte svoje dni s Gabriellou Salvete

8:19

Ako sa to zvykne hovoriť, to najlepšie na koniec? :) Moja obľúbená Gabriella Salvete nám poslala balíček nadupaný novinkami a o veľkej časti ste si už u mňa mohli prečítať. Či už sa jednalo o riasenku, linku na oči alebo dokonalé paletky, vždy to bola radosť skúšať a písať. Keďže ma už trochu poznáte, viete, ako veľmi obľubujem pleťové masky. Tie si kupujem každý mesiac, pretože ich používam pravidelne a vďaka nim pleť rozkvitne a opeknie. Gabriella Salvete ich má hneď niekoľko - ponúka nielen populárne plátienkové, ale aj krémové, zlupovacie alebo očné masky. Poviem vám, tešila som sa na ne. Každú som vyskúšala, minula som všetky (aj preto mi recenzia trochu trvala) a spokojne môžem vyhlásiť, že niektoré z nich proste musím mať po ruke stále. Príjemným bonusom boli aj šumivé bomby/gule do kúpeľa, ktoré tiež patria k mojim obľúbeným kúskom (kupujem ich spolu so soľou do kúpeľa a keď je dlhý a zlý deň, dobre padnú. Rovno môžem vyhlásiť, že som našla hneď niekoľko veľmi milých prekvapení. 


Gabriella Salvete Čistiaca odlupovacia pleťová maska

Gabriella Salvete Čistiaca odlupovacia pleťová maska zloženie

Gabriella Salvete Čistiaca odlupovacia pleťová maska 

Čierne odlupovacie masky som spoznala vďaka maske Pilaten, ktorá prišla z ďalekej  Kórey a u nás bola celkom hitom. Sprvu som mala pocit, že je dobrá, ale časom mi začala dráždiť pleť a odložila som ju. Ani ten efekt nebol taký wau, aby som do nej zasa bola ochotná investovať. Potom som mala ďalšiu, s ktorou som prišla nielen o čierne bodky, ale aj o obočie a moja chuť experimentovať značne klesala. Až tak, že som zlupovacie masky začala ignorovať. Toto bol preto celkom nostalgický návrat do časov dávno minulých. Ako obstála Gabriella Salvete Čistiaca odlupovacia pleťová maska?

Balená je šikovne a prakticky. V dvoch plastových obaloch je 8 ml masky, čo vám vystačí na celú pleť (alebo len na T zónu a môžete sa podeliť s partnerom alebo iným členom rodiny). Výhodou týchto balení je, že s vami môžu kamkoľvek cestovať, pričom nezaberú veľa miesta a rozhodne sa v kufri neotvoria. Na dlhšie výlety alebo dovolenky si beriem len takéto masky.

Masku som si naniesla v hrubšej vrstve na T zónu a nechala poriadne uschnúť. Trvá to dlhšie, to áno, ale hrubšia vrstva sa dá lepšie zlúpnuť a lepšie čistí. Po asi pol hodinke bola suchá a strhla som ju jedným ťahom bez toho, aby mi niekde ostávali drobné kúsky masky. Musím povedať, že drobné čierne bodky dokázala vytiahnuť, no tie väčšie sa ani nepohli. Čo to vyčistila - najlepšie to bolo vidieť na brade, najmenej na nose. Nemôžem povedať, že maska neúčinkuje, ale považujem ju skôr za doplnok iných masiek alebo ako bonus po čistení ultrazvukovou špachtľou. Uznávam však, že sa mi osvedčila viac ako maska Pilaten, ktorú mám stále doma (tú väčšiu v tube) a neviem ju domíňať. 


Omladzujúca pleťová maska

Gabriella Salvete Omladzujúca pleťová maska zloženie

Gabriella Salvete Omladzujúca pleťová maska s Q10

Keď som na začiatku hovorila o milých prekvapeniach, tak na mysli som mala aj túto masku. Opäť je na dve použitia, pričom obsah je na jedno použitie celkom postačujúci. Vďaka príjemnej krémovej konzistencii ju ľahko rozotriete ako prstami, tak štetcom (podľa toho, čo preferujete). Maska má peknú sladkú vôňu a pripomenula mi nejakú kozmetiku, ktorú moja mamina používala, keď som bola malá. Neviem si vybaviť, čo to bolo, no hneď som si spomenula, že niečo také pekné voňavé už poznám :)

Gabriella Salvete Omladzujúca pleťová maska sa používa ľahko. Nanesiete ju na dôkladne vyčistenú pleť, krk a dekolt a necháte ju pôsobiť tak 15 - 20 minút. A je to hotovo. Výsledok ma nesmierne milo prekvapil, pretože pleť ostala vynikajúco vyhladená, linky aj vrásky sa stratili, hydratovaná a príjemná na dotyk. Táto extra starostlivosť pleť rozžiari a pôsobí oddýchnuto, sviežo a zdravo. Nebudem klamať, nerátala som s tým, že výsledky bude tak vidno a ja budem musieť ísť po týždni na nákup (Gabriellu Salvete nakupujem v Teta drogérii, 101 drogérii alebo na internete, napríklad v eshope Elnino, kde mávajú super akcie a darčeky k nákupu). Môžem ju len a len odporučiť. 

Gabriella Salvete Hydratačná pleťová maska

Gabriella Salvete Hydratačná pleťová maska zloženie

Gabriella Salvete Hydratačná pleťová maska

Tak na aplikáciu tejto masky tak skoro nezabudnem. Bola som sama doma, urobila som si príjemný horúci kúpeľ so soľou, potom som si dala túto masku a pozrela sa z okna. Blížila sa veľká letná búrka, jedna z tých najsilnejších, ktoré toto leto zasiahli Piešťany. Utekala som do záhrady, aby som zvesila visiace koše s jahodami a upratala krhlu či menšie kvetináče. Medzitým už okolo mňa všetko lietalo, naháňala som plachtu z bazéna, potom som z neho vytiahla všetko, čo doň nafúkalo a zasa bežala dnu, lebo sa začalo blýskať. Všetko to bolo v rozpätí asi 10 minút a maska to všetko prežila bez toho, aby sa mi zošuchla alebo spadla. To už je riadny výkon, nemyslíte?

Bola som zvedavá, ako bude voňať a vykľula sa z nej sladká, jemná a nevtieravá vôňa. Maska sa dá ľahko rozložiť, je dobre vlhčená a naozaj obstojne drží na pleti. Nedráždi ju, nespôsobuje jej začervenanie, pokojne by som ju mohla používať aj dva razy týždenne. Stačí ju mať na pleti 15 minút a jej zbytky jemne vmasírovať do tváre. 

Aj keď by vraj mala chladiť, nič podobné som necítila. Nevadí, aj tak som ostala spokojná. Hydratačná pleťová maska totiž pleť rozjasňuje, hydratuje a vyhladzuje, takže po aplikácii sa cítim mladšia, krajšia a spokojnejšia :) Pleť je skrátka refrešnutá a je celkom jedno, ako hektický deň (búrku) ste mali. Dlho som si myslela, že Gabriella Salvete je len o peknej dekoratívke, ale mýlila som sa. 





Gabriella Salvete Collagen Gold hydratačné očné vankúšiky

Ak aj vy patríte k ženám (alebo aj mužom, nevidím dôvod, aby nemohli používať očné masky), ktoré musia skoro vstávať, pravdepodobne poznáte kruhy, opuchy, unavené oči aj očné okolie. Ono nie je to celkom sranda, keď väčšina mesta ešte spí a ja si to už šiniem na stanicu. Nie je ani päť ráno, keď idem z domu a najmä v zime dostávam nielen ja, ale aj moja pleť poriadne zabrať. Skoré vstávanie je jeden z dôvodov, preto ktorý mi doma nikdy nechýba očná maska v podobe milých vankúšikov. Gabriella Salvete Collagen Gold hydratačné očné vankúšiky sa oplatí skúsiť. Nielen preto, lebo pekne vyzerajú. 

Vyhovuje mi balenie, pretože v elegantnej krabičke nájdete až päť párov očnej masky. Vždy sa snažím kupovať si väčšie balenie, pretože je to ekonomicky výhodnejšie a mesačne ich miniem niekoľko, takže by som musela na nákup častejšie ( a ak chcem ušetriť aj na poštovnom, radšej si kúpim väčšie balenie).  Collagen Gold hydratačné očné vankúšiky sa nesú v krásnej zlatistej farbe a majú jemnú vôňu. Dobre sa pricucnú pod oči a môžete sa tešiť na relax, pri ktorom opekniete.

Minula som ich prekvapivo rýchlo (ale celkom postačujú raz týždenne), pretože mi dosť vyhovovali a tiež sa zaradili k tým milým prekvapeniam. V prvom rade zmierňujú kruhy pod očami. Sú týždne, kedy ma netrápia a potom sú týždne, kedy vyzerám ako múmia. Hydratačné očné vankúšiky pomáhajú na kruhy pod očami z únavy, redukujú aj opuchy. Jemné očné okolie ostáva výborne vypnuté a vyhladené, takže bojujú so starnutím pleti a tiež okolie očí pekne rozjasnia. Pokojne ich môžete dať pred aplikáciou do chladničky, použitie bude osviežujúce a výsledky viditeľné. Bonusom aj aj cena, lebo dokážete toto balenie kúpiť za nejaké štyri eurá. 



abriella Salvete 15 Minutes Sheet Mask Coconut

abriella Salvete 15 Minutes Sheet Mask Coconut zloženie


Gabriella Salvete 15 Minutes Sheet Mask Coconut

O tejto maske ste si na mojom blogu už mohli prečítať, ale rada o nej poviem pár slov zasa, lebo si to určite zaslúži. Z týchto plátienkových masiek je podľa mňa jedna z tých najlepších. Parfumovaná je minimálne a jej kokosový závan mi príde trochu umelý. To je však jediné mínus, pretože Gabriella Salvete 15 Minutes Sheet Mask Coconut dokáže celkom divy. Vlhčená je tiež výborne, pekne sadne na pleť a pôsobiť ju nechávajte tak štvrťhodinky.  

Kokosová maska splnila svoj účel a zasa som si povedala, aká je fajn, hoci mi nevonia. Po sňatí je pleť viditeľne hydratovaná, vyhladená, upokojená, žiarivá, jemná a zdá sa mi, že aj čistejšia. Hravo sa vyrovná aj drahším sheet maskám, ktoré si kupujem počas celého roka (najmä kvôli hydratácii a omladeniu). 

Gabriella Salvete Hydratačná pleťová maska Dragon Fruit

Gabriella Salvete Hydratačná pleťová maska Dragon Fruit zloženie

Gabriella Salvete Hydratačná pleťová maska Dragon Fruit ingrediencie

Gabriella Salvete Hydratačná pleťová maska Dragon Fruit

Poslednou maskou dnešnej recenzie je maska, ktorá hravo strčí do vrecka mnohé iné drahšie masky - je ňou Gabriella Salvete Hydratačná pleťová maska Dragon Fruit. Maska s minimálnou parfumáciou je vhodná aj pre dámy, ktoré si na voňavú kozmetiku nepotrpia. Opäť musím vyzdvihnúť, ako dobre je navlhčená a vďaka tomu drží na pleti (no nič z nej nesteká, čo je tiež dôležité). Môžem sa s ňou motať po dome a nezošuchne sa. 

Táto maska viditeľne rozjasňuje, hydratuje a regeneruje pleť. Večer je to pre mňa úplná vzpruha, pretože v podstate za okamih miznú stopy únavy a jemné linky. Pleť ostane žiarivá, krásna a svieža. Až mi je ľúto, že potom idem len spať :) 

Celkové hodnotenie masiek od Gabriella Salvete? Až na tú čiernu zlupovaciu sú bezchybné a splnia úplne všetko, čo sľúbia. Za tie peniaze dostávate do rúk kúsky (pohybujeme sa v cenovej hladine okolo dvoch eur) s úžasnou silou. Niektoré som zaradila do svojej stálej zbierky (najmä očné vankúšiky, masku s Q10 a kokosovú masku) a odporúčam ich aj kamarátkam a známym. 

Gabriella Salvete Bath Bomb Romantic Rose šumivá bomba do kúpeľa

Bomb Romantic Rose šumivá bomba do kúpeľa zloženie

Bomb Romantic Rose šumivá bomba do kúpeľa

V dnešnej recenzii si povieme ešte pár slov o šumivých bombách/guliach do kúpeľa. Mám ich rada už roky, pretože spríjemnia kúpeľ a dokážu navodiť tú správnu atmosféru pre relax. Kupujem si rôzne značky, niekedy cez internet, inokedy v drogérii a vždy ma dokážu prekvapiť niečím iným. Gabriella Salvete mi poslala tri rôzne a hoci som mala úplne iného favorita, najkrajšie mi voňala Gabriella Salvete Bomb Romantic Rose šumivá bomba do kúpeľa.

Balené sú v pevnom plastovom obale a obalené sú ešte akoby papierovým prstencom, vďaka ktorému vyzerajú veľmi pekne. Nájdete na ňom zloženie a tiež si prečítate, na akú vôňu sa môžete tešiť. Sú dosť ťažké, majú až sto gramov a pomaly šumia, takže si ich vychutnávam o niečo dlhšie. Ich hlavným bonusom je, že pri pomalom šumení sa postupne uvoľňuje ľahká vôňa a voda sa farbí podľa farby šumivej bomby. Popri tom sa v tej horúcej vode natiahnem, zavriem oči a oddychujem. Teda, keď mám čas, všakže.

Šumivá bomba romantická ruža nebola na prvý pohľad mojím favoritom. Siahla som po nej ako po druhej v poradí, ale zamilovala som si ju. Nielen pre peknú ružovú farbičku, ale pre lahodnú vôňu ruží, ktorá mi pripomenula ružový záhon. Palec hore, ona sa fakt vydarila!

Gabriella Salvete Bath Bomb Relaxing Herb

Gabriella Salvete Bath Bomb Relaxing Herb zloženie

Gabriella Salvete Bath Bomb Relaxing Herb šumivá bomba do kúpeľa

Nie, ani ona nebola môj favorit, ale nakoniec sme si tiež padli do oka. Gabriella Salvete Bath Bomb Relaxing Herb farbí vodičku na zeleno a ostáva po nej aj taká zelená vôňa :) Zelenou vôňou obyčajne nazývam rôzne bylinky, prípadne iné svieže arómy. Dostala sa na druhé miesto a spolu s ružovou by som ju mohla kupovať do aleluja a stále by som jej nemala dosť.

Gabriella Salvete Bath Bomb Mango Orange

Gabriella Salvete Bath Bomb Mango Orange zloženie

šumivá bomba do kúpeľa

Gabriella Salvete Bath Bomb Mango Orange

Áno, ona bola mojím favoritom a musela som ju vyskúšať hneď, ako mi balíček dorazil. Preto, lebo mala byť mangová. Gabriella Salvete Bath Bomb Mango Orange má však skôr pomarančovú vôňu a z týchto troch sa mi páčila najmenej. Je to však len o otázke preferencií a som si istá, že aj ona má svojich skalných fanúšikov tak, ako ja fandím tej ružovej alebo zelenej. 


Keď hodnotím všetky novinky Gabriella Salvete, ktoré mi prišli na vyskúšanie, skladám klobúk. Znovu raz ukázala, aký má cit pre farby (tie paletky aj mono tiene sú podľa mňa dokonalé a pomaly, ale isto mi z nich ubúda), vie, čo ženy chcú (riasenka alebo kontúrovacie ceruzky na pery boli v lete nevyhnutné) a čo ženy potrebujú (bez dobrej masky na pleť ani na krok). Nesmierne sa teším na to, čo prinesie ďalšia várka noviniek :)

Ktorú masku by ste si kúpili? Používate šumivé bomby do kúpeľa? :)

 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe