Univerzálny čistiaci gél - spoločník na každú cestu

14:37

Ako sa zvyknete baliť na dovolenky? Ja mám obyčajne úplne plný kufor, lebo beriem opaľovacie mlieko, mlieko po opaľovaní, šampón, telové mlieko, zubnú pastu a tak. Môj Richard si spokojne vykračuje zo zubnou kefkou a nechápe, prečo mám toľko vecí. Nevadí, už sme si prešli etapou, kedy by som ho za túto otázku dorazila a teraz sa len usmejem. Začala som hľadať univerzálnu kozmetiku, ktorí je vhodná pre celú rodinu a dokáže nahradiť hneď niekoľko produktov. Niektoré z nich potom nadšene používam aj doma. Jedným z nich je aj Jemný čistiaci gél Natú od Officna Naturae.


Jemný čistiaci gél Natú od Officna Naturae zloženie

Jemný čistiaci gél Natú od Officna Naturae ingredients

Jemný čistiaci gél Natú od Officna Naturae

Jemný čistiaci gél Natú od Officna Naturae

Vo svete prírodnej kozmetiky je plno zaujímavých produktov, ktoré vás dokážu zaujať alebo milo prekvapiť. Pri niektorých sú to exotické ingrediencie, pri iných účinky, obaly či iné nevšedné vlastnosti. Zvykla som si objavovať ich čaro a dnes si hovorím, že škoda, že som ich nespoznala skôr. V dnešnej recenzii by som Vám rada ukázala pomerne nezvyčajný univerzálny čistiaci gél. No nezvyčajný. Jemný čistiaci gél Natú totiž zapasuje do každej kúpeľne.

Vyzerá nenápadne, ale pekne. Plastový obal má peknú etiketu s lístkami, ktorá evokuje prírodu a božský pokoj. Objem 200 ml je taký akurát, ale keď ho so sebou vezmete na dovolenku, minie sa rýchlejšie, lebo nahradí šampón, čistič pleti, gél na intímnu hygienu či gél na umývanie detí. Keďže neobsahuje éterické oleje, je mimoriadne jemný a vhodný aj pre citlivú pleť. Je to multifunkčný prostriedok, ktorý ušetrí nielen miesto v kufri, ale aj na poličke.

Keďže neobsahuje esenciálne oleje, je bez výraznejšej vône a vyhovovať tak bude dámam i pánom. Jeho ľahká nevtieravá aróma nie je rušivá a tak si kúpeľ užije každý. Konzistencia je gélová, vytvára jemnú krémovú penu. Jeho výhodou je, že čistí bez vysušovania a tak ulahodí každému typu pokožky. Obsahuje len jednoduché prírodné ingrediencie a tak ho môžete použiť na umývanie našich najmenších. 

Ako som spomenula, je to multifunkčný kúsok a jemný čistiaci gél Natú môžete použiť na umývanie celého tela. Pokožku čistí a ostáva hydratovaná, jemná a voňavá. Uznávam síce, že preferujem predovšetkým voňavé sprchové gély, ktoré mi okamžite zdvihnú náladu, ale aj do tohto si môžem pridať pár kvapiek obľúbeného esenciálneho oleja a hneď je to voňavejšie. Odporučiť ho môžem aj ako gél na intímnu hygienu, pretože nie je parfumovaný a tak nepodráždi žiadne citlivé partie. Vyskúšala som ho aj ako šampón a tiež dopadol dobre. Vlasy boli čisté, ale potrebovali kondicionér, pretože bez neho sa nerozčesávali ľahko. Nevadí, na dovolenku si kupujem jednorazové masky a tie túto situáciu zachránia. Na záver som si ho nechala ako čistič na pleť. Hoci si s čiernymi bodkami neporadí, pleť pekne vyčistí, upokojí a osvieži. Potom ešte nasleduje tonikum, sérum a krémy a som spokojná.

Ak by ste sa rozhodli používať len Jemný čistiaci gél Natú, v kúpeľni by ste zrejme mali strašne veľa miesta :) Ja by som to ešte nedokázala, lebo tú rozmanitosť kozmetických produktov si užívam, ale doma sa osvedčil na jednotku. Nielen preto, lebo na dovolenke zastúpi veľa kozmetiky, ale aj preto, lebo sa dobre používa a nedráždi pokožku.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • bez výraznejšej vône
  • dobrá konzistencia
  • vytvára jemnú penu
  • vhodný pre celú rodinu
  • bez vysušenia a podráždenia umýva vlasy, pleť i pokožku celého tela, vhodný je aj na intímnu hygienu alebo pre citlivú detskú pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Bionatural, kde stojí 5,32 eur.

Máte doma podobný multifunkčný produkt? :)

























You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe