Odvodňujúci zábal proti celulitíde

12:05

Keď som od Guam vyskúšala zábal na ťažkú aj strednú celulitídu, rozhodla som sa kúpiť si nejaký iný. Som zvyknutá kozmetiku striedať, aby si pokožka nezvykla, lebo potom kozmetika účinkuje menej alebo pomalšie.  Prešla som si ponuku, preštudovala ďalšie zábaly a nakoniec som sa rozhodla pre odvodňujúci zábal Guam s chladivým efektom. Keďže všetky moje doterajšie zábaly príjemne hriali, tešila som sa na zmenu. Navyše sa v čase môjho nákupu blížili teplé dni a povedala som si, že ten chladiaci bude predsa len trochu osviežujúcejší.


odvodňujúci zábal Guam s chladivým efektom zloženie

odvodňujúci zábal Guam s chladivým efektom

odvodňujúci telový zábal

Odvodňujúci zábal Guam s chladivým efektom

Už by som ani nespočítala, koľko potravinárskej fólie som tento rok minula na zábaly :) Ale ten pocit, keď účinkujú a cítite sa lepšie, je na nezaplatenie. Odvodňujúci zábal Guam s chladivým efektom si môžete kúpiť v 500 alebo 1000 gramovom balení a ja som automaticky siahla po tom väčšom. Je to ekonomicky výhodnejšie, dlhšie vydrží a viem, že ho na 100% minieme a kúpim si ďalšie balenie. Možno nie toto, ale iné a k tomuto sa vrátim časom.

Telové zábaly Guam sú v plastových obaloch, ktoré sú masívne, ale mne to neprekáža. Po minutí ich poumývam a odkladám do pivnice, lebo už neraz sa zišli pri miešaní farby alebo odkladaní rôznych klincov, skrutiek, šróbov a podobných vecí, ktoré majú domáci kutili vždy po ruke. Výdrž balenia závisí od toho, ako často ho používate. Ja sa snažím aspoň každý druhý deň, ale odkedy chodím denne do práce, mám času menej a tak sa snažím používať ho aspoň dva razy týždenne. 

Konzistencia je redšia a ľahko sa nanáša na pokožku. Môžete mať rukavičky (výnimočne sa mi stalo, že mi mierne začervenala pokožka na zápästí, ak sa tam zábal dostal), prípadne vyskúšajte špachtličku (mám ju z iných telových peelingov, ktoré som mala) a raz dva nájdete spôsob, ktorý vám bude vyhovovať. Potom už len zabalíte nohy/zadok do potravinárskej fólie a počkáte 45 minút, aby ste ho mohli umyť.

Musím povedať, že oproti tým hrejivým je to ozaj zmena a odvodňujúci zábal Guam s chladivým efektom naozaj príjemne chladí. Nie je to tak výrazné ako keď jeho kozmetický súrodenci hrejú, ale aj tak si to všimnete. V teple je to príjemné osvieženie a netreba sa báť žiadneho pálenia alebo brnenia. Pokožka síce jemne sčervenie, ale to rýchlo prejde. Po osprchovaní to badať menej a keď pominie, zbadáte krásnu a zdravú pokožku.

Zábal funguje tak, že odvádza prebytočnú vodu a vylepšuje tak vzhľad nôh. Pokožku spevňuje, zlepšuje jej pružnosť a zjemňuje. Milo ma prekvapilo, že sa mi prestali tvoriť drobné vyrážky na nohách a celkovo sa tak cítim lepšie. Zjednodušene môžem povedať, že priehlbinky na stehnách sú čoraz menšie a pokožka je vyhladená. Pomarančová koža pomaly mizne a neviem sa dočkať, ktorý zábal si kúpim ako ďalší :)

Plusy:
  • dve veľkosti balenia
  • šikovný obal 
  • príjemne vonia
  • ľahko sa používa
  • chladí pokožku, nedráždi ju
  • zmierňuje opuch, odvádza prebytočnú vodu, zmierňuje prejavy celulitídy, vyhladzuje a spevňuje pokožku, je pružnejšia a krajšia
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Deadia, kde stojí 77,60 eur. 
 



Skúšali ste už odvodňujúcu kozmetiku proti celulitíde?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe