Omladzujúca pleťová maska od Dulcia Natural

17:42

Milé dámy (a možno aj páni), dnes by som Vám rada ukázala must have pleťovú masku, ktorá podľa mňa nesmie nikomu chýbať. Keď Dulcia minulý rok priniesla svoje nové pleťové masky, ostala som nadšená. Na svoje si príde každý, v ponuke je čistiaca, upokojujúca, hydratačná i omladzujúca. Vzala som si všetky štyri (čistiacu a omladzujúcu mám už v druhom balení, minula som ich s obrovskou radosťou) a dobre som urobila. Masky sú veľké, cenovo ideálne a pre pleť dokonalé. No táto omladzujúca, to už je iná káva.


Dulcia Omladzujúca maska s kyselinou glykolovou a hylaurónovou zloženie

Dulcia Omladzujúca maska s kyselinou glykolovou a hylaurónovou

Omladzujúca pleťová maska

Dulcia Omladzujúca maska s kyselinou glykolovou a hylaurónovou

Som fanatik do pleťových masiek a kvalitu spoznám okamžite. Vnímam, ako na ňu pleť reaguje, vidím aj drobné zmeny a nebojím sa ďalšieho použitia. Dulcia Omladzujúca maska s kyselinou glykolovou a hylaurónovou sa zaradila k tým, ktoré sa jednoducho nedá nemilovať. Oceníte ju, ak vás trápia linky, vrásky, čierne bodky alebo unavená pleť. 

Balená je tak, ako väčšina masiek - v peknej krabičke a potom ešte krajšom sklenom obale. Má až 100 gramov, je veľká a vydrží dlhé týždne. Tieto obaly sa mi veľmi zapáčili, môžete si ich ukladať na seba a keď masku miniete, zídu sa vám napríklad pri výrobe domácej kozmetiky alebo na skladovanie niečoho iného. Sú síce trochu ťažšie, ale nikam s nimi necestujem, preto to za problém nepokladám. 

Maska s obsahom kyseliny glykolovej má trochu kyslejšiu vôňu, ale nie je intenzívna a pri aplikácii ju ani necítim. Je žiarivá, žltá a presne tak vyzerá aj na tvári :) Má hustejšiu konzistenciu, ale so štetcom sa nanáša rýchlo a ľahko. Obsahuje tiež kyselinu hyalurónovú, ružovú vodu, olej z mrkvových tkanív,  makadamový olej, ananás, quercetin (antioxidant) a ďalšie mňamky pre mlado vyzerajúcu pleť. Aha kyseliny sú jemné exfoliátory, netreba sa ich vôbec obávať. 

Maska môže po aplikácii mierne štipkať, najmä ak máte vyrážku, malú ranku alebo niečo podobné. Je to však otázka okamihu, potom to zmizne a necítim nič. Na pleti by ste ju nemali mať dlhšie ako 10 minút, aby ste sa vyhli podráždeniu a začervenaniu. Pred prvou aplikáciou je dobré urobiť si test znášanlivosti, lebo hoci sú AHA kyseliny jemné, najmä citlivá pleť by mala byť opatrná. Po použití masiek s kyselinkami nezabúdajte na SPF, bez neho na slniečko radšej nechoďte. Najlepšie je masku používať večer a ráno sa chrániť krémom s ochranným faktorom.

Dulcia Omladzujúca maska s kyselinou glykolovou a hylaurónovou je poklad, ktorý mi nesmie doma chýbať. Po použití je totiž pleť nádherne vypnutá a vyhladená, miznú linky aj vrásky (aj tá na čele, ktorá ma už roky hnevá). Je rozjasnená, hodvábne jemná  a tón pleti sa vyrovnáva. To však zďaleka nie je všetko, vyčistí aj póry a odstraňuje čierne bodky, akoby ich rozpúšťala. Po umytí vyzerá mladšia, zdravšia a sviežejšia. Predtým som používala masku Ecooking, ktorá funguje na rovnakej báze, ale je omnoho drahšia a pri Dulcii sú viditeľnejšie výsledky. Treba skúsiť!

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • veľké balenie
  • kyslejšia, ale inak v pohode vôňa
  • hustá, ale dobre sa nanáša v tenkej vrstve
  • stačí ju nechať pôsobiť 10 minút
  • maska výrazne vypína, vyhladzuje a spevňuje pleť, vyhladzuje linky aj vrásky, rozjasňuje unavenú a mdlú pleť, je svieža, čistejšia, odstraňuje čierne bodky
Mínusy:
  • maska môže štípať, no to je prirodzená reakcia, ktorá ustúpi
Nájdete ju v eshope Dulcia alebo v partnerskej predajni, kde stojí 19,90 eur. 

Obľubujete AHA kyseliny v kozmetike? :)
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe