Ružový krém od Weleda, ktorý pleť potrebuje

8:12

Pri výbere pleťových krémov si už dávam záležať. Povedala som si, že keď som už staršia, mala by som sa rozmaznávať a pozerať sa trochu lepšie na to, čo používam. Aj keď v mojej kozmetickej zbierke sa nájde ešte kadečo, sústreďujem sa najmä na prírodnú a kórejskú kozmetiku, ktoré dokázali s mojou pleťou malé zázraky. Spoznala som nové ingrediencie, naučila som sa ich kombinovať a vďaka tomu sa dostalo pod kontrolu nielen akné, ale aj prvé vrásky. Ťažko tomu uveriť, ale ja som konečne spokojná s tým, ako pleť vyzerá. Iste, vždy je čo vylepšovať, ale som nadšená. Keď sa mi do rúk dostal ružový vyhladzujúci krém na normálnu a zmiešanú pleť od Weleda, ostala som nadšená ešte viac, lebo som našla dokonale pasujúci krém.


ružový vyhladzujúci krém na normálnu a zmiešanú pleť od Weleda zloženie

ružový vyhladzujúci krém na normálnu a zmiešanú pleť od Weleda

ružový vyhladzujúci krém

Ružový vyhladzujúci krém na normálnu a zmiešanú pleť od Weleda

Weleda sa stala jednou z mojich srdcoviek pred rokmi a odvtedy na ňu nedám dopustiť. Viac razy sa mi dostali do rúk účinné produkty s nádhernou vôňou (niekomu sa môže zdať príliš výrazná, ale to mám v kozmetike rada), ku ktorým sa opakovanie vraciam. Predpokladám, že vracať sa budem aj k tomuto rozkošnému krému, pretože mi sadol tak perfektne, až som sa nestačila čudovať (myslela som si, že krémy od Hemptouch tak skoro nič nepretromfne). Ružový vyhladzujúci krém na normálnu a zmiešanú pleť od Weleda je vhodný nielen pre milovníčky ruží - ocení ho každá žena, ktorá sa o seba s láskou stará.

Tento rozkošný krémik má 30 ml a balený je v peknej krabičke, na ktorej nájdete zloženie. Kovová tuba by mi pred pár rokmi prekážala. Už som to spomínala, že som sa na nej aj porezala alebo mi pukla. Dnes, po mnohých rokoch, tieto kovové obaly používam rada a nemám z nich zlý pocit, naopak. Krásne vyzerajú, sú odolné a dobre chránia svoj obsah. Trvalo mi to, ale našla som si k nim cestu a považujem ich za príjemnú zmenu.

Nuž, nikoho asi neprekvapím slovami, že som sa zbláznila do jeho vône. Intenzívna, výrazná a opojná vôňa ruží je pre mňa ako antidepresívum a neviem sa jej nabažiť. Nezdá sa mi rušivá, pretože je veľmi prirodzená a lahodná, nie umelá, ale uznávam, že niekomu sa to môže zdať voňavé až príliš. Tak sa mi zapáčila, že by som rada skúsila časom aj ďalšie kúsky s vôňou ruží, môj kozmetický rituál vďaka nej nabral celkom iný rozmer. Užívam si ho.

Ružový vyhladzujúci krém na normálnu a zmiešanú pleť mojej zmiešanej pleti veľmi vyhovuje, lebo má úžasnú konzistenciu. Ľahký to úplne ľahučký, dobre vstrebateľný krém, ktorý rýchlo vsiakne a neostane po ňom žiadny film. Nespôsobuje vznik nových čiernych bodiek, preto ho môžete používať naozaj aj v prípade, ak je vaša pleť problematická - moja teda je po krémiku si krochká blahom. Vhodný je na dennú aj nočnú starostlivosť, takže ak sa aj niekam vyberiem na výlet (prípadne konečne aj na dovolenku), nemusím niesť aj nočný krém, tento ho bez problémov zastúpi.

Nuž, okamžite som si ho obľúbila. Najprv pre vôňu, potom pre konzistenciu, potom pre príjemný pocit, ktorý ostáva po použití a nakoniec pre jeho účinky. Ružový vyhladzujúci krém pokožku výborne hydratuje a zabraňuje jej vysušovaniu (ani v horúcom počasí nebola smädná, mdlá). Prispieva k spomaleniu starnutia pleti, vyhladzuje jemné linky a vrásky a pleť je pevnejšia, žiarivejšia a v neposlednom rade aj mimoriadne príjemná na dotyk. Celkovo patrí k tým najlepším, aké som doposiaľ skúsila a bonusom je aj cena.

Plusy:
  • veľmi pekne vyzerá
  • šikovná kovová tuba
  • krásne vonia
  • výborná konzistencia
  • neostáva po ňom žiaden film
  • nekomedogénny
  • pleť viditeľne hydratuje, zabraňuje jej vysušovaniu, vyhladzuje jemné linky a vrásky, rozžiaruje a zjemňuje
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Elnino, kde stojí necelých 13 eur. 


Ktorý pleťový krém od Weledy ste skúsili? :)

 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe