Pleťová hmla od Weleda - zázrak do každého počasia

17:58

Môj kozmetický svet bol obohatený o veľké množstvo produktov, odkedy blogujem. Spoznala som rôzne masky, séra, tuhé šampóny a iné drobnosti, ktoré by inak pravdepodobne išli celkom mimo mňa. Jedným z mimoriadne zaujímavých kúskov je pleťová hmla, ktorá je úplne laicky povedané pleťová voda s rozprašovačom. Neraz obsahuje cenné látky, vďaka ktorým okamžite hydratuje, rozjasňuje alebo upokojuje pleť. V lete je to malý zázrak, lebo na nás neútočí len horúce počasie, ale aj klimatizácia, vietor, znečistené prostredie a nedostatok spánku. A pleťová hmla osvieži kedykoľvek počas dňa, aj na cestách, v aute alebo v kancelárii. Jedným z mojich posledných úlovkov je hydratačná a osviežujúca pleťová hmla od Weleda, ktorá sa stala láskou na prvý pohľad.


Weleda Prickly Pear Hydration Pleťová hmla zloženie

Weleda Prickly Pear Hydration Pleťová hmla

Weleda Prickly Pear Hydration Pleťová hmla

Značka Weleda patrí k mojim obľúbeným už roky. Ponúka kvalitnú prírodnú kozmetiku za rozumné ceny. Moja prvá soľná pasta bola práve od nej a kupujem ju pravidelne (Ale zasa ratanová bola pre mňa sklamaním, nakoniec som ju ani neminula, takže treba len odskúšať) a často ju brávam aj pre Richarda. Síce prská, že na čo mu to je, ale potom ho vidím, ako sa blíži ku kúpeľni so svojou kozmetikou :) Weleda Prickly Pear Hydration pleťová hmla je z rady opuncia a zaistiť by tak mala mladú, žiarivú a pevnú pleť.

Po tridsiatke som svoju pleť začala rozmaznávať. Taká vodička, onaké sérum, iná maska s výťažkami z exotických rastlín a podobne. Určite ma chápete, chcem si dopriať to najlepšie a oddialiť starnutie pleti o toľko, o koľko to len bude možné. Weleda opuncia hydratačná hmla mi k tomu tiež dopomáha. Balená je v plastovom obale s rozprašovačom a má 100 ml. Vyzerá pekne, jednoducho a na poličke mi nezaberá veľa miesta. Počas horúcich dní som ju mala so sebou v ruksaku aj v práci alebo na výlete a nijak zvlášť ma nezaťažila :)

Jej vôňa je veľmi príjemná, aj keď zo začiatku cítiť predovšetkým alkohol. Ten však rýchlo pominie a ostane lahodná, jemná a pekná vôňa, ktorá je sladšia, no stále osviežujúca. Čo sa konzistencie týka, tak je to klasická voda, neobsahuje olej (mala som aj takú hmlu a bola to paráda, skôr na večer, ale stále paráda) a pleť tak počas dňa neostane mastná.

Je len na vás, koľkokrát denne si ju nastriekate na pleť. Okamžite ju osvieži, hydratuje a prinesie jej úľavu v horúcom počasí. V lete som make up nenosila a stále ho nenosím, preto ju používam bez problémov aj počas dňa. Večer mi vyhovuje aj ako podklad pod olejové sérum (teraz mám legendárne Midnight Recovery sérum od Kiehls a celkom sa mi spolu s hmlou pozdávajú ako zohratá dvojica). Pleť dôkladne vyčistím, nastriekam pleťovú hmlu, aplikujem pár kvapiek séra a po pár minútach ešte krém (ružový od Weledy, milujem ho a čoskoro vám o ňom napíšem viac). Výsledkom je úplne jemnučká, žiarivá a vyhladená pleť bez vyrážok. Proste paráda.

Celkovo hodnotím hydratačnú hmlu opuncia od Weleda na jednotku s hviezdičkou. Stala sa nenahraditeľným kúskom na každú cestu necestu a používam ju počas dňa, keď mám pocit, že pleť to potrebuje. Potom je hydratovaná, pekná a ja som spokojná. Nič viac netreba, no nie?

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • ľahko sa používa
  • príjemne vonia
  • neobsahuje olej, takže sa rýchlo vstrebáva
  • možno ju použiť kedykoľvek a kdekoľvek počas dňa 
  • pleť hydratuje, osviežuje, zjemňuje
  • vhodná aj ako podklad pod pleťový olej
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Elnino, kde sa dá kúpiť za 10,53 eur. 


Zaradili ste pleťové hmly do svojej kozmetickej rutiny? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe