Úplne exotický lak na vlasy

17:12

Verím, že moje recenzie na laky na vlasy vás ešte neomrzeli, lebo mňa teda baví spoznávať nové kúsky :) Je to najmä preto, lebo moje vlasy sa mi darí skrotiť len vďaka nim a aj keď mám plnú hlavu kučier, musí to predsa nejako vyzerať. Za posledné roky som našla niekoľko značiek ponúkajúcich vlasovú kozmetiku, ktoré ma neprestávajú udivovať. Ich kúsky sú vždy ako malé umelecké dielo a niečím sa vymykajú z priemeru. Buď sú krásne, alebo voňavé, alebo mimoriadne účinné. Občas aj všetko naraz, čo je prípad dnešnej recenzie.  



TIGI Bed Head Masterpiece lak na vlasy stredné spevnenie zloženie

TIGI Bed Head Masterpiece lak na vlasy stredné spevnenie ingrediencie

TIGI Bed Head Masterpiece

TIGI Bed Head Masterpiece lak na vlasy - stredné spevnenie

O Tigi na mojom blogu nečítate prvý raz. Pred pár rokmi ma uchvátila a odvtedy je neoddeliteľnou súčasťou mojej kozmetickej výbavy. Nezabudnem na to, ako som ju prvý raz skúšala a cítila som sa ako mimozemšťan, lebo som vlastne nevedela, čo mám robiť a návod som si hľadala až potom, keď som to už mala na vlasoch :)  Tigi Bed Head Masterpiece lak na vlasy - stredné spevnenie sa nedal prehliadnuť.

Keď som ho zbadala v eshope, povedala som si, že vyzerá ako raketa :) A keď mi prišiel domov, len som sa v tom utvrdila a odvtedy ho volám rakeťák Tigi. Inak vyzerá roztomilo - nielen vďaka tvaru, ale aj modrému obalu, zelenému aplikátoru a priesvitnému vrchnáčiku. Práve Tigi je jednou zo značiek, ktoré sú naozaj vydarené a dokážu zaujať na prvý pohľad. U mňa platí, že potom je už len krôčik k tomu, aby som nakúpila.

Vyzdvihnúť musím hneď niekoľko vlastností:
  • nenormálne vonia! Je to sladká, exotická vôňa, niekedy mi pripomína marakuju, niekedy mango. Vlasy pekne prevonia, nie je to žiaden hlavybôľ a každé ráno mi spríjemní česanie. Mala som už viacero voňavých lakov, vďaka ktorým to bola zábava, ale takto exoticky a pekne ešte ani jeden. A to už je v tej záplave kozmetiky čo povedať
  • nelepí vlasy. Hoci sa píše, že je na stredné spevnenie, pokojne by som povedala, že je silné a vlasy pekne držia svoj tvar. Napriek sile z nich nie je helma, ale pekný účes
  • fixuje kučery, ofinu, všetko, čo treba
  • vlasy vysušuje len mierne, napriek svojej sile je k nim pomerne jemný
  • dodáva aj objem
  • nezanecháva bielu stopu
Obľúbila som si ho okamžite, ale čím dlhšie ho mám, tým spokojnejšia s ním som! Na kvalitný lak si potrpím z viacerých dôvodov a na tento nedám dopustiť. Keď som si ho kupovala, vyberala som si medzi ním a jedným od Welly. Môžem byť rada, že som siahla po ňom. Je to poklad.

Nájdete ho na Notino.


Kúpili by ste si lak na vlasy s výraznou voňou? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe