Ako som spoznala pleťový toner Duetus pre problematickú pleť

17:33

Pleťových tonerov v mojej poličke nie je nikdy dosť. Míňam ich ako na bežiacom páse a nakupujem ich často. Keď sa na to pozriem trochu lepšie, nie je to zasa až také prekvapujúce. Kvetové vody pridávam do pleťových masiek i telových zábalov, niekedy si kvapnem aj do vlasových zábalov, denne tonizujem pleť minimálne dva razy a v lete si ich striekam na pleť kvôli osvieženiu. Naučila som sa mať doma viaceré pleťové vody - kvetové, AHA tonery či klasické pleťové vody pre problematickú pleť. Práve poslednú spomenutú pleťovú vodu musím mať po ruke vždy, inak sa moja pleť rada vracia do puberty. Duetus pleťový toner od Sylveco som si prvý raz kúpila minulý rok a dnes mám ďalšie balenie. Celkom sme si sadli :)


Duetus pleťový toner od Sylveco zloženie

Duetus pleťový toner od Sylveco

 Duetus pleťový toner od Sylveco 

Niektoré pleťové vody si kúpim, miniem a viac si na ne nespomeniem. A potom sú tu také, ktoré zaujmú a vrátim sa k nim rada. Snažím sa vyhýbať najmä tým, ktoré obsahujú alkohol. Kedysi, ako mladá a tak trochu blbá, som si ich kupovala často, lebo vysušovali vyrážky. Problém je, že nielen tie - aj pleť a ľahko sa potom môže viac mastiť. Duetus pleťový toner od Sylveco mi padol do oka v jednom výpredaji minulý rok a tento rok som si ho kúpila zasa. Pôsobí nenápadne, ale moja zmiešaná pleť si s ním rozumie dobre. 

Toner na zmiešanú pleť je v plastovom obale s objemom 150 ml a vyzerá celkom pekne. Nie je to síce miss poličky, ale pripomína mi stránky z herbára a to sa mi páčilo vždy :) Pôsobí tak malo a nezaberá veľa miesta, pokojne by so mnou mohol aj na dovolenku. Má ľahučká citrusovú vôňu (obsahuje esenciálny olej bergamot), ktorá nie je výrazná ani rušivá a rýchlo si na ňu zvyknete. Neobsahuje alkohol, nevysušuje, nedráždi - odporúča sa aj pre citlivejšiu pleť. 

 Duetus pleťový toner od Sylveco môžete používať denne na tvár, krk a dekolt. Ako som spomenula vyššie, k pleti je jemný a tak vyhovuje potrebám zmiešanej pleti so sklonom k akné. Prispieva k regulovaniu kožného mazu, pleť je matná, osviežená a jemná. Póry sa stiahnu a tak sa na seba môžem v zrkadle spokojne pozrieť. Upokojuje ju v prípade podráždenia (aj v prípade, ak je vonku príliš chladno alebo sa nachádzate v klimatizovanom prostredí a pleti to nerobí dobre) a pripravuje ju na posledný krok - hydratáciu. A čím si ma získal? Vyzerá nenápadne, ani výrazne nevonia, no keď ho používate pravidelne, pleť opeknie, je matná a v rovnováhe. 

Plusy:
  • jednoduché, ale pekné balenie
  • vyzerá maličký, ale má 150 ml
  • jemne vonia po citrusoch 
  • pleť nedráždi
  • pomáha regulovať tvorbu kožného mazu, pleť je matná, osviežená a jemná
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Bionatural, kde stojí 7,12 eur. 


Používate pleťové vody s obsahom alkoholu alebo vsádzate na prírodnejšie alternatívy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe