Poznáte značku Apivita? V lete ju budete potrebovať!

18:44

Ako som predvčerom povedala, článkov o SPF bude na blogu pribúdať a dnes budeme v tejto téme pokračovať :) Opaľujem sa niekedy od začiatku mája, hneď, ako sa teploty prehupli cez dvadsiatku a mne nebolo v plavkách zima. Veľa pršalo, aj kosa bola poriadna, ale keď to šlo, ležala som vonku a všetko mi bolo jedno. Mala som knihu, okuliare a opaľovák. Kým predvčerom som vám ukázala svoj opaľovací a poopaľovací arzenál pre celú rodinu, dnes by som vám rada ukázala kúsok, ktorý som uzurpovala ibapre seba. Prírodné opaľovacie krémy som začala nakupovať niekedy okolo roku 2018. Pamätám si to, lebo som menila prácu, bola som nervózna a ekzém bol všade. Potrebovala som niečo veľmi jemné k pokožke a zároveň veľmi účinné. Odvtedy mi rukou prešlo viacero značiek a tou poslednou je grécka Apivita. Bola to láska na prvé použitie, ale poďme sa na toto krásne opaľovacie mlieko v spreji pozrieť trochu lepšie. 



Apivita Bee Sun Safe ochranné opaľovacie mlieko v spreji SPF 30 zloženie

Apivita Bee Sun Safe ochranné opaľovacie mlieko v spreji SPF 30 ingrediencie

Apivita Bee Sun Safe ochranné opaľovacie mlieko v spreji SPF 30

Apivita Bee Sun Safe ochranné opaľovacie mlieko v spreji 

Kedysi, keď som bola ešte mladá, som mohla pokojne behať po vonku celý deň a neprekážalo mi to. Nespálila som sa, nebola som červená ani spálená, len nekonečne šťastná a opálená. Tak nejak s pribúdajúcimi rokmi to už nejde s ľahkosťou a ja bez opaľovacieho krému nejdem ani na jeden krok. V máji sme boli na týždeň v Prahe, počasie nám prialo a tak som mala v batohu jeden parádny kúsok. Apivita Bee Sun Safe ochranné opaľovacie mlieko v spreji SPF 30 patrí medzi tie opaľovacie krémy, ktoré si vás získajú. Hneď niekoľkokrát. 

Vyzerá pekne a nápadne. Plastový obal s rozprašovačom má neprehliadnuteľnú farbu, pôsobí žiarivo, živo a aj na dne tašky si ho všimnete hneď :) Má 200 ml a myslela som si, že sa bude míňať rýchlo, ale ubúda z neho pomaly a to ho používam skoro denne (striedam ho so značkou Piz Buin, ktorá patrí k mojim tohtoročným superobjavom rovnako ako Apivita). Mlieko v spreji je výborný výmysel, ľahko sa aplikuje a ide to ozaj rýchlo. 

Ochranné opaľovacie mlieko v spreji od Apivita má nádhernú vôňu. Je sladká, jemná a pokožka po nej krásne vonia aj po nanesení. Napriek tomu neláka hmyz viac ako po mne lozí obyčajne (priťahujem všetko, čo sa v záhrade pohne) a za to má veľké plus. Mliečko je veľmi ľahké, rýchlo sa rozotrie a rovnako rýchlo sa vsiakne bez toho, aby po ňom ostal hocijaký film. Pokožka nie je mastná, biela ani lepkavá, proste paráda. Vzala som si ochranný faktor 30 a vyhovuje mi, no mám doma aj 50-tku, pre istotu. Opaľovacie krémy a mlieka treba na pokožku nanášať opakovane počas dňa, najmä ak sa kúpete, utierate uteráčikom alebo príliš potíte. Aj keď je vodeodolné, nič nie je vodeodolné dlhodobo. 

Ako som spomínala aj minule, pri výbere krému je dobré sledovať, či chráni kožu pred UVA aj UVB žiarením - Apivita to dokáže. Moja suchá (miestami atopická) pokožka ostáva po použití nielen dobre chránená, ale aj hydratovaná, jemná a taká... pekná. Používam ho len na telo, no výrobca uvádza, že ho môžete aplikovať aj na tvár Pokiaľ by som si kúpila mlieko so SPF 50, skúsim to, ale tridsiatka je pre mňa na tvár málo. Možno to ďalšie bude mať vyšší faktor. Pri pravidelnom použití sa nespálite, pokožka bude hydratovaná a spokojná. Zbožňujem ho. A s Apivitou pokračujem, chcem ju spoznať lepšie :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • mlieko v spreji má super rozprašovač
  • krásne vonia
  • chráni pred UVA a UVB lúčmi
  • výborná konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného, lepkavého alebo bieleho filmu
  • pokožku hydratuje 
  • môže sa aplikovať na telo i tvár
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino


Poznáte značku Apivita? Ako sa vám páči? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe