Lady Stella - Hyaluroderm lipozomálne želé s mikrokapsulami

17:21

V poslednej dobe sa mi veľmi často stáva, že si náhodne vyberiem produkt nejakej značky, ktorú vôbec nepoznám a vykľuje sa z neho niečo skvelé. Presne tak som nakupovala kozmetiku Lady Stella. Jedná sa o maďarskú kozmetiku, ktorú používajú v salónoch krásy, ale našla som ju na internete, kde si ju z pohodlia domova môžete objednať. Ja som pôvodne hľadala iba krémik proti zarastaniu chĺpkov a nakoniec som si našla ďalšie zaujímavé produkty :)


Želé s mikrokapsulami

Lady Stella - Hyaluroderm lipozomálne želé s mikrokapsulami

Maska je vo veľkom, 250 ml balení. Obal má podľa mňa super tvar, lebo v kúpeľni naň môžem uložiť nejaký iný výrobok a ušetrím tak trochu miesta :) Keď odšraubujete vrchnák, ovanie vás celkom svieža vôňa. Niečo mi pripomína, len neviem, čo. Ale páči sa mi. Konzistenciu to má naozaj ako želé, v ktorom môžete vidieť modré mikrokapsule. Masku nanášam prstami, nerozteká sa, ľahučko sa rozotiera. 

Nechám ju pôsobiť zhruba tých 15 minút a zmyjem ju vlažnou vodou a hubkou. Maska obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá má schopnosť viazať vlhkosť, ďalej vitamín E, ktorý spomaľuje proces starnutia buniek a tkanív , ceramidy, ktoré zabraňujú tomu, aby sa z hlbších vrstiev kože vyparovalo priveľa vody. Vďaka tejto kombinácii je pokožka po zmytí dokonale hydratovaná, linky a vrásky sú redukované, pleť je žiarivá, svieža a pôsobí oddýchnuto. 

Nepoužívam ju veľmi často, iba keď vidím, že moja pleť je mdlá a potrebuje hydratovať. Hlavne v lete, kedy som bola v klimatizovanej kancelárii a potom horúcom počasí, som si všímala, ako veľmi pleť potrebuje túto masku.


Za 250 ml masky zaplatíte okolo tých 6-7 eur, nájsť ju môžete vo viacerých internetových obchodoch.

Poznáte kozmetiku Lady Stella? :)




You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe