Eveline Cosmetics - Regeneračná gélová maska

18:31

Nedávno som pri surfovaní na internete našla Eveline kozmetiku. Prečítala som si o nej pár recenzií a rozhodla som sa skúsiť ju :) Výrobky Eveline Cosmetics sú dostupné vo viac ako 70 krajinách po celom svete, zoznam nových trhov sa neustále rozširuje. Eveline Cosmetics bola založená v roku 1983 a dnes je jedným z najväčších kozmetických výrobcov v Poľsku. Ponuka zahŕňa širokú škálu produktov - od dekoratívnej kozmetiky, cez starostlivosť o tvár, až po produkty na starostlivosť o telo.  Dlhoročné skúsenosti, vysoká kvalita, rozumné ceny a garantované účinnosti výrobkov získavajú dôveru klientov.Zameriava sa na inovácie, obalový dizajn, vyvážený vzťah ceny a kvality a rýchlu reakciu na nové trendy. 

Regeneračná gélová maska


Maska má 7 ml

O maske si môžete prečítať:

     "Veľkolepá redukcia vrások
Intenzívna vlhkosť po 24 hodín
Vhodné pre všetky typy pleti vrátane citlivej
Super účinok 4D - omladenie v čase
Veľkolepé zníženie počtu, dĺžky, šírky a hĺbky vrások.
Aktívne zložky: rastlinné kmeňové bunky, Acacia kolagén, Lipomoist 2013, prírodný betaín, D-panthenol, Allantoin, A, E, F komplex vitamínov
Rastlinné kmeňové bunky obnovujú kožné biologickej mladosti kmeňové bunky."

Maska je pre vekovú skupinu od 30 do 60, tak som ju kúpila mamine, sebe som vybrala čistiace masky, len som ešte nemala príležitosť vyskúšať ich :) Maska je na jedno použitie, má 7 ml. Čoraz viac kupujem jednorázové masky, lebo zaberú menej miesta a môžem si naraz kúpiť viac značiek :) Táto maska má príjemnú, jemnú vôňu, ktorú si po nanesení prestávate uvedomovať. Mamina si ju pochvaľovala, pripomínala jej kvety. Gélová konzistencia je dobrá, nerozteká sa po tvári. K pleti je jemná, neštípe ani vo  vyrážkach ani na očnom okolí. Masku je najlepšie naniesť na vyčistenú pleť, je dobré použiť aspoň pleťovú vodu, aby sa z tváre zmyli nečistoty. Ja vždy opakujem mamine i sestre, že najlepšie je pleť vyčistiť poriadne, lebo potom má maska oveľa lepší účinok. Odporúča sa masku naniesť na pleť a nechať ju absorbovať, doba uvedená nie je. Potom sa môže zvyšok odstrániť navlhčeným vatovým tampónom. Výsledkom som bola milo prekvapená:  mamina pleť bola hodvábne jemná na dotyk, matná, jemné linky boli vyhladené a vrásky jemnejšie, pleť bola hydratovná. 

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • viditeľné výsledky: hladká pleť, vyhladené linky, jemnejšie vrásky, hydratovaná,svieža pleť
  • cena
Mínusy:
  • masku použila mamina a bola spokojná, mínusy nenašla
Masku kúpite na http://www.esodrogeria.eu, kde ju kúpite za 0,79 eura. 

Poznáte Eveline Cosmetics? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe